6.Bölüm

6.2K 244 9
                                    


Sabah kalkmış üstelik kahvaltıyı bile hazırlamıştım yalnız kahvaltı hem çoooook güzel hemde fazla yapmıştım çünkü Yağız çok yiyor . Yağız hala uyuyordu şapşal.

Üstümü giyinip Yağız'ın odasına doğru gittim.

"Hadi kalk da kahvaltıyı yapak kime diyom." dedim Yağız'a.

Horultular çıkardı.

"Bak Ege gelecek dalga geçer seninle haberin olsun. " dedim Yağız'a bakarak aslında Ege falan gelmiyordu ama Yağız kalkarsa ki kalktı gelmesi lazımdı.

"Üstünü giyinip aşşağıya gel." dedim ve telefonumu arka cebimden çıkardım ve Ege yi aradım .

"Yani öncelikle günaydın bebeğim ikinci olarak da beni özlediğin için aradığını biliyorum yani bilirsin zeka beyin var ya hani bende." dediğinde gülme sesine benim sesimde eşlik etti.

"Ha hani şu tavan arasında küflenmiş olan kullanmadığın beyin" dedim dalgaya vurarak.

"Ay kıçım lan sen beni seviyorsun değil mi itiraf et hadi be baksana aşkımdan ölüyosun ki sabah beni arıyorsun." dediğinde yine aynı gülme bana eşlik etti. 

"Ne sevecem be seni ay asıl benim kıçım."dediğimde gülme sesi bu sefer Ege ye de eşlik etti.

"Hı dedim farz ette gerçekten kötü bir şey falanmı oldu." dedi ses endişeyle.

 "Yağız uyanmadı bende Ege gelicek kahfaltıya deyip kandırdım da kahfaltıya gelsene bize.

"Olmaz ,yani yanımda biri var." dedi ne yani yanındaki gülen kişi kızmı o yüzdenmi getirmiyor.

"Oda gelsin." dedim itinayla.

"Emir gelcen mi lan kahvaltı için Defnelere gidiyom." diye bağardı pardon böğürdü birdakkao çocuk emir miymiş ayy ben boşuna searyo kurmuşem.

"Gideriz hem senin şu yumurta dediğn ama benim bir tek yumurtaya benzetemediğim şeyinden de kurtuluruz." dediğinde gülmekten yere yığılmıştım ne yani Ege yumurta pardon yumurtaya benzeyen bir şey mi yapmış hahaha.

"Kes lan kurban ol sen o şey dediğin yumurtaşkıma yumurtayı sevmem ama ben yaptım güzeldir herhalde . He Defne geliyoz güzelip kapat hadi." dedi ve telefonu kapattım ve cebime koydum koltukta oturmuş Egeleri  beklerken Yağız yakalarını düzelterek aşşağı indi bu gün beyaz gömlek üstüne siyah spor ceket onun altına siyah dar kot onun altına da beyaz Nikelarıyla fazla taştı.

"Ya biz başlasak ya ben çok açım zaten bu Egeninde geleceği yok gibi hem o da akşam bu evin sahiplerinden biri olucak misafir değil konuk değil kızım." dedi çok bilmiş havalarıyla

"Kes bu bizim ilk misafirimiz ve Ege yanında arkadaşı ile gelicek Emir varya." dediğimde ofladı saygısız taş.

 "Bak Ege iyi çocuk da sence sen onu seviyor olabilirmisin." dedi yağız masumca.

"Yani bilmiyorum Ege çok tatlı ve iyi bir çocuk ve ben onun üzülmesini istemeyiyoorum o yanımdayken gülebiliyorum annemi unutturan 3. kişi o ama hala ona tam olarak o gözle bakıyormuyum bilmiyorum.

 Bunu dediğimde Yağız ın gözünden bir damla yaş geldi. "Nenen ağlıyorsun ne oldu sana Yağız." dediğimde bana baktı ve kollarını açtı. Koşarak ona sarıldım.

 "Yok birşey kardeşim sadece senin bu güzel kalbin yaralansın istemiyorum seni okadar çok seviyorum ki sanki olmayan kardeşim Defne sen benim için çok değerlisin güzelim ama bak ben seni paylaşmak istemiyorum." Yağız ne zamandır omuzumda ağlıyordu. 

 "Yağız ben seni asla bırakmicam ve bunu aklından çıkar yarım akıllı çünkü ölükten sonra bile benden kurtulamassın. Egeyi seviyor olsam veya başkasını benim ilk aşkım babam olması lazımken sen oldun sen benim abim ve tek dostumsun tamammı bunu unutma." dedim ve Yağızın yüzünü elimle sildim.

"Kalk artık şapşal ben bu cekedimi seviyorum." dedim Yağız bana odun der gibi baktı ve çekildi.

"O zaman sana birşey söylicem okulun ilk günü bir kız vardı, sen Ege ile gidince yanıma oturdu Defne o kadar güzeldiki kız ama varya bana hiç yüz vermedi." dediğinde ona baktım.

"Ne demek kız çok hoştu benim şapşalım aşık mı." dediğimde utanarak kafasını eğdi ve mutfak tarafına geçti.

 Kapı çalmaya başlayınca koşarak kapıyı açtım ben Emir ve Ege yi beklerken kumral bir taş çıktı.

"Merhaba küçük hanım ............... KIRTASİYE nerede acaba benim kalemimden sadece orada var ve yardımcılarım bugün izinli yai...." sözünü kestim ve ona düz gitmesini söyledim iki dakkada hayatnı anlattı bananeyse hem sensin lan küçük hanım.

 Kapıyı tam kapatacakken arkada Ege ve Emri görmemle durdum.

 "Bir daha o çocukla konuşma Defne o benim ayağımı kırmamı sağlayan kendinin birinci olması için her şeyi yapan birisi birkeresinde resim yarışmasında birinci olabilmek için bir kızın elini kırdı resim yapamasın diye." dediğinde şaşırmıştım çünkü tipi hiçte öyle değildi yani baya taştı aksine. 

 Kahvaltı için geçtiğimizde Ege ve Emir şaşkınca sofraya bakıyordu sofra başında bekleyen rahat Yağız ağzındaki uzun salatalıkla onlara bakarak gülüyoru.

"Lan dürtün beni bu kadın panda bu kadar beceriklimi. " dedi odun Ege.

"Yürü be ordan ben çok becerikli güzel ve çok iyi bir kızım." dediğimde hiçbiri beni umursamadan önlerine döndüler.

"Yalnız Defne kanka sofrada muzlu süt eksik lütfen ana menü yok muzlu süt where yani şu an." dedi Emir mal al ağzı doluyken. "Sus oğlum ağzını kapat iç organlarına kadar gördük." dedi Yağız ve tabağına döndü. 

 "Ya işte ben diyorum mükemmelim diyede inanmıyonuz." dediğimde hepsi bana bu kızı konuşturmayak bakışı attı ve tabaklarına döndü sonra ben küçük Emrah.

*********************

 "Okula kadar yarışa varmısınız " dedim motora binerken hepsi tabikisi derken Ege "Yani Defne bence boşver çünü bu iş senin değil benim işim ve ben yine kazanarak sizi üzmek isteem." dedi bizi ezikleyerek.

Emir söze girdi " Korkmuyorum demiyor da yürü be oradan " dedi tühleyerek.

"Tamam lan varım neyine Defne iddiası olsun." dedi bir çırpda.

"Kazanan istediğini yapar." dedim gülerek oda onyladı ve dörümüz kasklarımızı taktık sadece Ege ile ben yarışıcaktık da onlar da okula gidiyor mk ne yapsınlar.

 "Bir ,iki ,üç başla" dedi  Yağız heyecanla Emir ilk kimn geldiğine bakacağı için erken başlamıştı Ege ile ilk berabere giderken ben onu geçmiştim. "Eeee Ege orada hava nnasıl ama bağır sesin gelmiyor." dedim bize bakan insanları umursamadan fazla hızlıydık ve bu biim umrumuzda değildi.

  "Önüne bak salak kaza yapıcaksınç " dediğine önüme baktım okul bahçesine giriş yapmak üzereyim.

 Hızlıca park yerine girdim ve tekerlekleri bağırtarak park ettim. 

Ege arkamdan hemen geldi ama ben kazanmıştım ki hehheeh. "DEFNE KAPTAN OLEY DEFNE KAPTAN SEN ÇOK YAŞA."diye bağıran bir Emir beklemiyordum tabikide.

Ege kulağıma eğildi ve "Sevin bence çünkü bu maç 90 dakika kazanmak da var kaybetmekte." dedi.

**************************************************************

CANİKOMLAR YENİ BÖLÜM GEÇ GELDİ EVET AMA NİSAN 5 İNE KADAR BÖYLE AMA SONRA TABİYKİSİ DAHA ÇOK VE UZUN BÖLÜMLER. Birde farkettim ki bu bölüm çok sıkıcı biraz exın katalım ha.

SİZİ SEVEYREM ........

MÜKKEMMEL ÖTESİ YAZARINIZ VE KİTABI DAN DANDAN

Kolejdeki ÇoçukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin