7. Bölüm

5.5K 243 12
                                    


 Canım acımasın ben hep güleyim diye uğraşan bir Yağız. Hayatıma yeni girmiş ama kısa zamanda çok değere ulaşan Ege. Bide muzlu sütü her yemekte içen, kafası güzel ki oda kısa zamanda en iyi kankam olmuş olan Emir.

 Konuşmayı severdim ama herkesle konuşmazdım. Ege yanımdan hiç gitmesin, durmadan onunla konuşıyım , benimle gezsin , benime konuşsun istiyorum. Ona aşık mıyım bilemem hiç aşık olmadım karnımda kelebekler uçmuyor yada filler tepinmiyor çünkü benim midemde o zaman Yağız tepiniyor nasıl bir piskolejiyse.

  Ege ile yaptığımız yarıştan sonra sınıfa çıktık. Hoca gelene kadar Ege bana muzip bakışlar atmaya devam etti. Ha birde Yağızın yanına bahsettiği kız oturunca ben Ege nin yanına Emir de bir öne geçmişti. Neymiş ben erkekle oturamazmışım Ege Bey öyle istiyormuş. Ama varya kıskanıyor dedi Yağız ya içimde tepinen Yağızlar harekete geçti.

 "Ne bakıyosun Ege ya, dön önüne."dedim koluna vurarak. Numaradan kolunu tuttu ve "Yavaş kızım göçtü lan napıyosun." dedi.

 "İyi vallağa ama oralar soğuk gibi ha ne dersin." dedim dalga geçer edasıylaki dalga geçiyorum.

"Soğuk biraz da, hayır lan çok soğuk." dedi devam ettirerek.

Ben cekedimi çıkarıp ona vermek için hareketlenirken kaşlarını çatarak "Ne yapıyorsun" dedi.

 Omuzlarının üzerine cekedimi koydum ve "Soğuk dedin bende üşüme diye cekedimi verdim." dedim.

 Gülmeye başladığında ne der gibi kaşlarımı çattım. "Şimdi sen üşüyeceksin, ben güçlüyüm ama seni de ısıtırım düşünceli panda seni." dedi ve beni kendine çekerek sıkıca sarıldı. Kalbi çok hızlı atıyordu. Benimkininde ondan kalır bir yanı yoktu aslında da neyse.

  "Birşey diycem..." dememe kalmadan dudaklarmın üstüne hayran kaldığım parmaklarını koydu ve "Bu anın tadını çıkar çünkü yakışıklı bir pandaya sarılıyorsun ey insan." dedi gülerek .

 Kalbinin neden hızlı attığını gene soramamıştım. Alışveriş yaparken arkamdan sarıldığında da böyle hızlıydı onunki ve benim zalım kalbim.

 Ege yi kolundan ittirdim ve sınıftan giren hocaya çevirdim gözlerimi. Nasıl lan bu karı bizim İzmire gelmeden önce Yağız ın geç kaldığı derste olan hocaydı yani ders mat. Yağız a bir bakış atmak için kafamı çevirdiğimde yoktu yerinde yani ders kaynicak.

 Hemen kafamı eğdim hoca gözgezdirirken sonradan çıkıp Coolluk sergilicem ne var ap.

 Ege bana ne yapıyorsun bakışı atarken Sus dedim hastanedeki hemşire taklidi yaparak. Salak bana kaşlarını çatarak baktı. Anlarsın , bakışı attım ve görünmemeye çalıştım. Kapının şiddetli bir şekilde açılmasıyla içeriye Yağız ve o kız girdi Yağız gülerken hocayı görünce yüzü dondu. Hocanın da ondan kalır yanı yoktu.

  "Aaaaa , benim en çok sevdiğim hocam burada. Hocam itiraf edin hadi beni unutamadınız gece rüyyalarınızı süsledim ve sizde ben şu yakışıklı öğrencimi göriyim falan dediniz de geldiniz demi." dedi Yağız kıçısını Kaf Dağına kadar uzatarak.

 "Evladım sen benim rüyam değil kabusumu süslersin." dedi Yağıza bakarak.

 "Ayıp ettiniz Hocaöğretmenim ben sizin yaptığınız kazık sınavlara kadar rüyya derken siz benim şirin halimi rüyya değil kabus olarak adlandırıyorsunuz." dedi duygu sömürüsünü eksik etmeyen ve hocaya Hoca camide dediğinden beri Hocaöğretmenim diyen Yağız.

"Tamam tamam ama ben kabusumda bile seni değil o kardeşinmi, sevgilinmi, arkadaşınmı neyin olduğunu bilmediğim Defne yi görüyordum. Habire bana Hocam beni mi yoksa Yağızımı seviyorsunuz açık konuşalım deyip duruyor." dediğinde ayağa kalktım.

 Küçük bir öksürükle dikkatleri üstüme çektim.

 "Hocam şimdi diyorum ki biz bu konulara girmeyelim Yağız gene geç kaldı kaadı alsın siz de matamatik kitabını açın falan o saçma işlemleri çarpıyonuzmu, ölüyonuzmu, yiyonuzmu, seviyonuzmu.... ne yaparsanız arkanızdayım yani." dedim o konuyu anlatmasın diye.

 "Yok evladım senden gelen destek Yağız dan gelsin. " dedi hoca meymenetsizi. 

 "Siz nereden tanışıyorsunuz ki" dedi Emir şaşkınca.

"Dur oğlum komedi işte bozma" dedi Ege . tüm sınıf Ege nin bu dediğine şaşırmıştı niyeyse yani benimle veya Yağız ve Emirleyken hep böyle.

"Hocam konuya dönelim. Bence ben bu Defne olayını tekrar zihnimde canlandırmak istiyorum biz şu videoyu izleyelim mi." dedi sorar gibi Yağız videoya almıştı namussuz.

 "Olur da video nerede  Yağız Bey" dedi teacher gülerken pis karı gene sinirim bozuldu mk.

 Yağız telefonunu salladı. Hemen Egenin bacaklarından atladım ve Yağızın elindeki telefonu aldığım gibi kendime çektim.

 "Yağız bir hafta odanı toplarım bunu yapma lütfen." dedim itinayla.

"Yap Yağız bak ben toplarım lan odanı hadi arabanı yıkatırım ayakkablarını bile silerim aslında silmem de neyse yap hadi." dedi oradan Ege götü.

 "Vallaha bu baya büyük iddea ver kardeşim telefonumu çünkü bu mesele arasında kalamıyacağım kadar açık." dedi, e bende zaten alacak dedim ve verdim.

 Tüm sınıf akıllı tahtadan videoyu izliyordu.

"Yağız kanka dersi kaynatsana çok sıkıldım." der DEFNE.

"Ya kızım sen kaynat hep ben kaynatıyorum ." der YAĞIZ.

"Olmaz, bana sinirli derse geç geldim." der DEFNE. Yağız izle o zaman bakışı atar. Telefonunu çektiği videoyu kendini görecek şekilde koyar.

"Hocam beni çok mu seviyorsunuz." der YAĞIZ.

"Ne alakası var evladım." der YAĞIZ.

"Yağız zorlama Hoca beni seviyor oğlum " der DEFNE.

"Hayır, benim en sevdiğim öğrencim Beyza." der Hoca.

"AAAAAA" Der defne önündeki kızın saçını tutarak çeker ve kavga devam eder DEFNE müdürün odasına gider.

Video son bulur ne yani bir matçı için  yani dersi kaynatmak için bu kadar çok gülmek aaa.

Hele Ege onun bana destek olması lazım.

 "Ne yani hiç mi ders kaynatmak için müdürü göze almadınız." dedi Yağızın kız.

Tuttum ben bunu Yağızı da verdim gitti. "İşte kızım sende gelecek var artık benim bir numaralı kankamsın." dedim ve elimi uzattım. Elimi sıktı hemen gülerek.

Kulağımın orada sıcak bir nefes hissettim ve kulağıma Egenin sesi duyuldu. "Demek panda matamatik dersini kavga çıkartarak kaynatma yöntemini uygulamış." .

***********************************************

BU bölüm kısa çünkü zamanım yok, bir okuyucum istedi diye bugün yazmak zorunda kaldım daha çok Ege ve Defne yoğunluklu. Umarım beğenmişsinizdir.

MÜKKEMMEL YAZARINIZ.....

GÜZEL VE YAKIŞIKLI OKURLARINA........



Kolejdeki ÇoçukWhere stories live. Discover now