3.

3.9K 88 15
                                    

Natálie

Stáli jsme v předsíňi ještě nějakou dobu, když si Nik všiml že mi po tvářích sklouzávají malé potůčky slané vody jemně je setřel, bylo to tak krásné gesto, pro někoho naprostá pitomost ale pro mě byla každá vteřina strávená s ním cenější než cokoliv na světe.

"Neplakej princezno" řekl svým úžasným chraplavým hlasem a dal mi cudnou pusu na čelo. Jemně jsem se usmála a počkala než si Nik zuje boty.

Došly jsme do kuchyně a já dodělala snídaňi, které se skládala ze smažených vajíček, slaniny a salátu.

"Chutná?" Zeptala jsem se Nika když se pustil do jídla.

"Fo, fe fo fýbouný" zamumlal s plnou pusou a já se začala nekontrolovatelně smát, byl tak roztomilý.

Když jsem se dosmála a dojedla poslední sousto tak jsem umyla nádobí které jsme ušpinily, nebylo toho moc ale i tak, nesnáším nepořádek.

"Co chceš dělat teď?" Optala jsem se Nika který seděl na židli a koukal do telefonu.

"Chci být s tebou" odpověděl okamžitě a zvednul se ze židle , telefon zastrčil do zadní kapsy jeho džínů a přistoupil ke mě.

"Jasně, ale co chceš dělat" optala jsem se znovu.

"Ty mě nechápeš" zavrtěl hlavou s úsměvem.

"Chci aby jsi byla moje holka" uchopil mě za ruce a malinko s nimi pohodil. V tu chvíly jako by se zastavil čas, neměla jsem k tomu co říct...nevěděla jsem co odpovědět, byl to tak zvláštně nádherný pocit.

"Co..jak?.." vyhrkla jsem ze sebe to první co mě napadlo.

"Miluju tě Natálie" zadíval se na mě svýma zelenýma očima a poté s nimi sklouznul na mé rty. Chvíly váhal ale nakonec je spojil, stoupla jsem si na špičky a okamžitě s ním začala spolupracovat. Oběma rukama mě uchopil na zadek a nadzvednul tak abych seděla na kuchyňské lince. Obmotala jsem své ruce kolem jeho krku, čímž jsem náš polibek prohloubila. V břiše mi lítala snad miliarda neposlušných motýlů a já cítíla že tohle rozhodně neskončí jen líbáním.

Po chvíly co jsme jen stáli a navzájem si vyměnovali sliny jsme se přesunuly do mé ložnice, Nik mě agresivně ale zároveň s citem odhodil na postel a skláněl se nademnou, celou svoji váhu podpíral loktem tak aby mě nezalehl, pořád jsme si hleděli do očí a jeden druhého skenoval pohledem.

"Víš že jsi nádherná?" Zašeptal a odhrnul mi pramínek vlasů z obličeje.

"Nevím" pokrčila jsem rameny.

"Jsi nádherná" zopakoval a znovu se vrhnul na mé rty.

........ všichni jsme pochopily co se odéhrálo že ano? Xx sorry ale tyhle části vynechávám pokaždé, nemám ráda o tom psát xx

"Byla jsi úžasná" řekl Nik po té co se svalil vedle mě na postel. Oba dva jsme tiše oddechovali a já se usmívala od ucha k uchu, musela jsem být červená až na zadku. Vedle mě ležel slavný Nik Tendo a oddechoval po naší vzájemné aktivitě, co víc si přát?

"To ty taky" uznala jsem a otočila se na něj, taktéž se na mě otočil a uchechtnul se.

"Já vím Babe" řekl a přivinul si mě k sobě, oba nás zakryl peřinou a já si užívala tu chvíly klidu, ležela jsem na jeho hrudi a v hlavě si stále dokola přehrávala co se od včerejšího večera stalo.

"Miluju tě Dominiku" vyhrkla jsem ze sebe bezmyšlenkovitě a cítila jsem jak se mi krev hrne do tváří.

"Já tebe taky Natálie" zašeptal tyhle čtyři slova které si nikdy nevymažu z hlavy. Vím že tyhle slova patřila mě ne nikomu jinému, byla jsem si jistá že to Nik myslel upřímně a neodkopne mě jen tak..

S těmito myšlenkami jsem usnula, stejně jako Dominik.












Slíbila jsem ještě jednu část tak tady je, není nic extra napsala jsem ji běhěm deseti minut ale tak aspoň něco, do komentářů dejte vědět váš názor aspoň prozatím ❤❤❤

Můj Nik Tendo+Where stories live. Discover now