20.

2.1K 70 9
                                    

Natálie

"Byl asi Červenec, nějak začínaly prázdniny a já dokončila devátou třídu, s naší partou jsem to chtěla jít nějak oslavit tak jsme se sbalily a šli do nejbližšího klubu, díky bohu nás tam pustily. V té době jsem měla kamaráda s výhodama se kterým jsem se nehorázně zlila, pořád mi kupoval pití protože mu už bylo osmnáct, nám ostatním patnáct, když jsem vypila asi deset panáků jégra, tři panáky vodky a dva rumy tak jsem se začala teprve rozjíždět, chvíly jsem jen tak tancovala a potom ke mě přišel nějakej týpek kterýho jsem neznala a začal tancovat semnou,  chlámala jsem se tomu jako blbá, a když mě pak pozval na drink slíbila jsem mu že mu zatancuju. On mě ale chytl a vyhodil na bar, samozřejmě jsem byla totálně na sračky takže jsem začala tancovat, spolužáci ten týpek i můj kamarád s výhodama se smály jako blbý, pak se mi ale zatočila hlava a já spadla na barmana" dokončila jsem svoji historku a čekala na reakci kluků. Všichni okamžitě vybuchly v obrovský smích. Nik zastavil na krajnici silnice a začal se brutálně smát.

"Si děláš prdel" popadal se Jakub za břicho.

"Ne" smála jsem se taky, Hasan vedle mě byl úplně rudý. Nik ten se mlátil hlavou do volantu a taktéž se smál.

"Ty vole tak to mě poser" Zahlásil Dominik a já se naopak smála jeho vtipnému smíchu.

.

První koncert

"Sluší ti to" polichotila jsem Nikovi a trošku mu upravila košili kterou měl přehozenou přes pruhované triko.

"Ne víc než tobě" zašeptal mi do ucha. Jen pro objasnění, jsme v klubu, zatím je tu celkem prázdno, lidé teprve přicházejí, proto máme čas sami na sebe.

"Miluju tě" přitisknul své čelo na to mé a zhluboka mi koukal do očí.

"Já tebe taky" svoji ruku jsem položila na jeho krk. Bylo to pohodlnější než kdy jindy, protože já seděla na vysoké barové židli a Nik u mě postával, své ruce měl položené na mých stehnech a vzájemně jsme si oplácely polibky, nemám šanci se jeho rtů nikdy nabažit...jsou tak hebké a plné.

"Budu muset jít" zašeptal mezi polibky jelikož musel jít na stage.

"Ještě ne" zašeptala jsem na oplátku a přitáhla si ho znovu k sobě, nebránil se, naopak, hned začal spolupracovat. Když jsme se odtáhly a já se rozhlédla okolo sebe, všude byly jak jinak než náctileté fanynky a házely na mě víc než ošklivé pohledy, nebylo to moc příjemné, když jsem svůj zrak ale opět obrátila na Nika přestala jsem vnímat okolí, jen jeho dokonalé oči.

"Nevšímej si jich" řekl a zakroutil hlavou, jen jsem s předstíraným úsměvem přikývla a nechala se od Nika políbit.

"Uvidíme se později, miluju tě" odtáhnul se ode mě a odešel do backstage.

"Nazdárek lidi!!! Jste tu všichni??" Zakřičel Jakub na celý klub.

"Joooo!" Ozvalo se ze všech směrů od fanoušků.

"Neslyším Vás!!" Zakřičel Jakub.

"Jooooooooooooo!!!!!!!" Ozvalo se znovu a já se potichu zasmála.

Bylo to zvláštní, kdybych teď s Dominikem nechodila tak bych nejspíš řvala taky, protože bych nikoho z nich osobně neznala, teď to ale bylo jiné..lepší..cítila jsem se v jejich společnosti dobře, cítila jsem se svá, osvobozená od všech problémů a starostí, osvobozená od špatných vzpomínek na dětství a vůbec..osvobozená z toho že konečně nejsem sama a necítím se bezcenná. Je to zvláštní ale zároveň dokonalé, nejde to popsat slovy ale jsem opravdu šťastná, tak jako nikdy předtím.. až teď jsem poznala co znamená slovo a celý pojem štěstí, teď už ano..

Můj Nik Tendo+Kde žijí příběhy. Začni objevovat