Utószó

3.8K 352 113
                                    

Sziasztok kedves olvasók! ♡

Nagyon rossz vagyok az ilyenek írásában, szóval előre bocsánatot kérek, ha kicsit összeszedetlen lesz, amiket most le fogok írni nektek, de mindenképp szerettem volna írni nektek egy kis befejezést, amiben a blog folytatásáról is lesz szó.

Sajnos ez a nap is elérkezett, amikor befejezem ezt a történetet. Nagyon a szívemhez nőtt, az összes szereplőt imádtam egytől egyik, de nem szerettem volna tovább bonyolítani a sztorit, mert szerintem Jimin már így is jó sok mindenen keresztül ment.

Remélem nem okoztam nektek csalódást a befejezéssel és elnyerte tetszéseteket, hiszen nekem nagyon tetszett az ötlet. Igazából azért lett ilyen "merengős" a vége, mert ezzel is arra szerettem volna utalni, hogy milyen hosszú is volt az út, amivel Jungkooknak és Jiminnek meg kellett küzdeni a boldogságért. Bevallom őszintén bekönnyeztem, ahogy elképzeltem Jimint a cukrászdában, ahol konkrétan minden elkezdődött.

Nagyon - nagyon sok köszönet haroobommi4-nek, aki segített a történet kitalálásában és kritikát mondott a részekről, még mielőtt kitettem volna őket. Plusz az összes hivatalos bűntényi dolog is tőle származik, szóval nagyon szépen köszönöm neked! ❤

A történet jelenleg 113K nézettségnél, 10,1K kommentnél és 18,9K szavazatnál tart, amit még álmaimban sem mertem remélni, hogy meg lesz. Királyok vagytok komolyan mondom!

A blog folytatásával kapcsolatban annyit, hogy már többször is említettem, hogy megírom az egész történetet Jungkook szemszögéből is, hogy jobban meg tudjátok őt is érteni a nehezebb időszakok közben is vagy csak a mindennapjait. (Gondolok például arra, hogy mi is volt az igazi ok, amiért nem mert Hyerinnel szakítani vagy, hogy mi is történt pontosan a családja és közötte.) Fogalmam sincs, hogy mikor lesz időm megírni ezt, de amint időm engedi folytatom. Remélem azért lesztek páran, akiket még érdekelni fog a sztori!

Végezetül pedig szeretném megköszönni nektek, hogy ilyen szorgos olvasók és kommentelők voltatok. El nem tudjátok képzelni, hogy mennyire szebbé tudtátok tenni a napjaimat csak egyetlen dicsérő kommentel.

Büszkén merem mondani, hogy nekem vannak a legjobb olvasóim! ❤

Hamarosan találkozunk a Jungkook szemszöggel, addig is vigyázzatok magatokra és, ha bárkinek bármilyen kérdése van, azt nyugodtan felteheti kommentben vagy akár privátban is!

Ui: Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis kotyvaszt, ami írása közben elbőgtem magam, pedig nem akartam, na mindegy!

Luv mindenkinek és, ha bármikor olvasni szeretnétek tőlem, akkor ajánlom nektek az It's just a drawing című könyvemet! 😉❤

SeoBona

2018.03.24.

my favorite teacher ~ jikook | ✔Where stories live. Discover now