Nic se nemění 1/2

142 8 0
                                    

Ahojky, všem, kdo v neděli netrpělivě očekávali Berušku, se moc omlouvám. Poslední dobou vůbec nic nestíhám. Doufám však, že vám dnešní dílek to marné čekání vynahradí

Ziwa

Marinett rychle přiskočil k Neige s nůžkami v ruce. Prve se jim povedlo na dívčin závoj shodit jednu těžkou popelnici. Kocourovi se podařilo odlákat dívčinu pozornost a tak už byla hračka jemnou látku přestřihnout a uvolnit tak Akumu.

,,Už jsi nadělal zla dost, malý Akumo. Do polepšovny s tebou!" roztočil Mari své yoyo a milého Akumu polapil. V duchu při tom protočil očima, ta kouzelná fráze mu pomalu začínala lézt krkem.

,,Pápá motýlku." rozloučil se s bílým tvorečkem a chvíli jej doprovázel pohledem. Snažil se při tom nemyslet na Adrienův upřený pohled, který mu do zad vypaloval díru.

,,Měli bychom jít, než se proměníme přímo tady na ulici přede všemi." položil mu Kocour ruku na rameno.

Mari se mu nešťastně podíval do zelených očí, než kývnul a následoval jej do jedné zapadlé uličky. Nejraději by utekl. Někam hodně daleko a pokud možno... nenávratně.

Vůbec nevěděl, jak by měl s Kocourem mluvit. Vlastně... s Kocourem ne, ale s Adrienem!

Ani v tom nejdivočejším snu by jej nenapadlo, že ten otravný kočičák je idol všech dívčích srdcí z jejich školy.

Mlčky podal své unavené kwami čokoládovou sušenku a váhavě vzhlédl. Adrien se nedaleko opíral o stěnu domu a o něčem se dohadoval se svým kočičím kwami. Vypadalo to, že milý kocourek má svou hlavu a ani za nic na světě nechce přistoupit na Adrienův názor.

,,Měli bychom si promluvit někde v soukromí." vložila se do hádky Tikky, které se už podařilo nabrat dostatečné množství sil.

Adrien s Plaggem se na ni otočili. Kwami vypadal ještě trochu nabručeně, ale mladík se s povzdechem odlepil od stěny.

,,Máš pravdu. Nedaleko je celkem příjemná kavárna, co zajít tam?" navrhl a mrknul na Mariho. Do toho, jako kdyby najednou uhodil blesk. Rychle si spočítal, že kavárna = hodně lidí, což se = mnoho očí, které je společně uvidí a to se = velká možnost, že někdo vyslepičí jejich třídní královně, že se potuloval s Adrienem Agrestem po městě.

,,Jo jasně, aby jsme byli všem na očích?" pozvedl obočí a vyzívavě se podíval na Adriena. Ten musel uznat, že Marinett má pravdu. Chvíli se nad tím zamyslel.

,,A kam teda chceš jít?"

,,Co k nám?" navrhla Tikky a vysloužila si tak tmavovláskův vyděšený pohled.

,,Dobrý nápad." usmál se model a zmařil tak všechny Mariho plány na protest. Ten zmučeně sklopil hlavu a vydal se pryč. V duchu děkoval bohu, že všechny ty Adrienovi fotky z jeho pokoje zmizely.

Jak nedával pozor na cestu, zakopl o vlastní nohy a s překvapeným výkřikem se řítil do nedaleké louže.

Pevně zavřel oči a čekal, kdy ucítí náraz a nepříjemné mokro. Místo toho skončil v něčí náruči.

Překvapeně zamrkal, když na tváři ucítil hrubou látku džínové bundy a do nosu jej udeřila vůně citrusů. Srdce se prudce rozbušilo, když si uvědomil silné paže, které jej objímaly.

Láska a TajemstvíKde žijí příběhy. Začni objevovat