Capitolul 10

3.2K 102 4
                                    

Urmatoarea zi m-am trezit cu zambetul pe buze. Mi-am facut un dus si m-am machiat cu produsele de la tata. Mi-am luat hanoracul Supreme si niste blugi negrii rupti in genunchi. Pentru incaltaminte am ales niste tenisi Converse albi .
M-am apropriat de masa de machiaj. Am luat parfumul LV, iar pe masa am observat o scrisoare. Am deschis scrisorea in care scria urmatoarele:
,, Sunt acolo unde esti . Daca nu vrei ca viata ta sa se schimbe in rau... fi inteleapta pana nu se incheie cu sange. Asculta-mi cerintele pana nu vei mai avea de ales."
Umbra ta
M-am speriat groaznic. Incercam sa gasesc o explicatie pentru ceea ce se intampla. In final am ales sa arunc scrisoarea si sa imi vad de viata mea. E imposibil ca cineva si fi patruns in camera mea si sa fi lasat acel biletel. Nu aveam de gand sa ii spun bunicii deoarece nu voiam sa isi faca griji pentru mine. Nici Brok nu avea motive sa se ingrijoreze. L-am stresat prea mult cu intamplarile mele. Cel mai bine ar fi sa pastrez pentru mine.
Am ajuns in bucatarie unde buni facea pancakes cu zmeura, nutella si inghetata.
-Neata, Katy!
-Neata, buni!
-Ceva planuri pentru astazi?
-Cred ca o sa merg la mall cu Brok.
-Foarte bine!
-Tu buni?
-Nu, nimic special.
Dupa ce am mancat, am pornit spre scoala impreuna cu Brook.
~In clasa~
O mai stiti pe Cloe? Cea mai curva fata din clasa? Adica The Bitchy Quinn . Cea care in prima zi de scoala cu Brok l-a intrebat daca e disponibil? Ei binee...
-Auzi?! Katrin!
-E Katherin!
-Imi fine. Ai vreo problema cu Brok.
-Amm... nu!
-Crezi ca nu te-am vazut ca te dai la el? Si ca veniti impreuna la scola?
-Crezi ca asta nu e treaba ta?
In urmatoarea secunda ma impins in perete.
-Auzi, dar care e problema ta? Spun eu revoltata.
-Nu te mai apropria de Brok. Inteles?
-Sigur. Daca spune regina curvelor, cum sa nu!
-Ceee?
  Apoi am fost trasa de par. In acel moment, toata furia mea a iesit la suprafata, iar instinctul meu a facut ca pitipoanca sa primeasca un picior in burta si o palma peste cap. Nu s-a lasat mai prejos si a sarit pe mine la propriu. Ma tavalit pe jos iar cateva secunde tot ce am facut a fost sa ii dau palme. Dupa ce am reusit sa ii scot cateva meșe si genele false, am observat ca aproape toata scola era acolo si se uita la noi. Apoi am realizat ce faceam. Ma faceam de ras si faceam tuturor idiotilor distractie. Am impins-o pe Cloe in perete iar apoi a venit Alice la mine si am ners in banca. In spatele meu am auzit cum tot grupul de fraieri au strigat in cor ,,Oooooooo....!" iar dupa 3 secunde au inceput sa strige in cor ,,Ba-ta-ie" , ,,Ba-ta-ie!" , ,,Ba-ta-ie!" dar ca prin minune s-a facut liniste. Am auzit cum fugeau toti dar niste pasi hotarati intrau in clasa.
-Katherine, Cloe, in biroul meu . ACUM!
Asta mai lipsea, o vizita in biroul directorului. Ne-am asezat pe scaunele din birou si a inceput scandalul. Am scapat destul de ,,lejer" cu nota scazuta la purtate, asta fiind temporar. Daca in 3 saptamani nu se mai intampla nimic, nota scazuta se anuleaza. Asta cel putin in cazul meu, Cloe a mai provocat o bataie acum 8 zile . Pe langa asta am primit mustrare scrisa catre parinti si detentie o ora dupa scoala.
  Super! De asta mai aveam nevoie!
Inainte de a merge in clasa, am trecut pe la baie unde pe oglinda am gasit un biletel asemanator cu cel de dimineata. Il deschid:
,, Ai aruncat biletul meu, trebuie sa platesti. Daca nu faci ceea ce iti cer o sa platesti cu moartea. Ai timp, ca pana la ora 14:00 sa o lasi balta pe Alice in cel mai umilitor mod si sa te certi cu ea. "
                                      Umbra ta
    Evident ca nu era sa fac asta. Nu imi e frica de un anonim. Nu sunt o marioneta. Tot parcursul orelor am fost aceiasi eu . La ora 13:00 m-am intalnit cu Brok. Am vorbit despre ce s-a intamplat cu mine si Cloe . A spus ca are ore pana la 14:00 si dupa putem merge impreuna acasa .

Profu' de sportWhere stories live. Discover now