Chapter 1,1

119 0 0
                                    

P.O.V van Kim

Ik loop door een smal straatje. Ik ben hier nog nooit geweest maar volgens mij ben ik bijna thuis, als het goed is heeft mama patat gebakken nu al zin in. 'heey' zegt een jongen die ik nog nooit gezien heb. Hij duwt me tegen een muur aan 'wat doe je!?' roep ik nog, maar hij zegt niks en trekt me mee in een auto. 'stop!' 'laat me gaan!?' maar hij doet net of hij het niet hoort en stapt ook de auto in en rijdt weg 'waar gaan we heen!?' Hij antwoord nog steeds niet en rijdt gewoon door 'en hoe heet je? vraagt hij. Nou als hij niks gaat zeggen zeg ik ook niks dus ik blijf stil 'hoe heet je !?' roept hij nog een keer, maar nu veel harder. Ik word bang en geef mijn naam 'ik heet kim' zeg ik zacht 'je hebt een mooie naam' zegt hij met een grote glimlach. Ik negeer hem ik weet niet wat ik hier nou op moet reageren.

P.O.V van jack

Hoort ze me niet ofzo. Ik heb al een paar keer gevraagd hoe ze heet maar ze reageert maar niet 'hoe heet je!?' schreeuw ik heel hard eindelijk reageert ze. Ze heeft een mooie naam Kim heet ze Ik neem haar mee naar mijn huis, ze zag er makkelijk uit om te ontvoeren en de boys hadden nog een meisje nodig om te kunnen verkopen, dus dan neem ik haar maar mee krijg ik ook weer wat meer loon. Maar eerst laat ik haar een tijdje bij mij wonen dan gaat ze me vertrouwen, en dan gaat ze makkelijker met me mee. We zijn bijna bij m'n huis ik heb omgereden zo dat ze de weg moeilijker onthoudt.

P.O.V van kim 

Ik hoop dat we bijna bij de plek zijn waar hij me naar toe wilt brengen, want ik kan de weg bijna niet meer onthouden. ik probeer een liedje te maken van de weg die we gaan zodat ik kan vluchten, en zo snel mogelijk weer thuis ben ik mis mn ouders nu al. Weten ze dat ik ontvoerd ben of denken ze dat ik nog steeds aan het hardlopen ben. Waarschijnlijk het laatste. 'Zo daar zijn we dan' zegt hij.


Dit was het eerste hoofdstuk als je nog tips hebt stuur ze me dan ik ga zoveel en zovaak mogelijk posten XD

ontvoerd!!!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora