1,3

79 0 0
                                    

P.O.V Kim

Shit waar ben ik mee bezig ik trek me los,en hij laat me gewoon gaan! 'waar moet ik gaan slapen' zeg ik bot. 'zo, het is hier geen hotel hoor' zegt hij met een grote grijns op z'n gezicht 'loop maar mee' zegt hij , en ik loop achter hem aan mee naar een heele grote kamer. Ik kijk hem aan 'moet ik hier slapen!? 'Nou als het niet groot genoeg is mag je ergens anders slapen hoor' zegt hij met een lachje. Ik kijk hem met open mond aan, en geef hem een knuffel 'ik hou van je' zegt hij tegen me. Ik hou hem nog wat steviger vast, maar doe verder net alsof ik het niet gehoord heb.

P.O.V Jack

Heeft ze het nou gewoon niet gehoord of wilt ze geen antwoord geven? Ik was misschien wel een beetje te vroeg. Ik hou niet echt van haar, maar ik moet haar vertrouwen winnen dan kan ik haar pas naar de andere jongens sturen. 'hou je niet van mij' zeg ik met een gemeen lachje. Jammer genoeg negeert ze me. Ik ga haar ook niet pushen want dan win ik haar vertrouwen nooit. Ik gooi haar op bed, en loop weg. 'ik ga naar beneden roep ik er nog achteraan' maar het blijft stil.

P.O.V Raaf 

Waar blijft die gozer nou?! Hij is al twee weken weg.Ik hoef nog maar 1 meisje en dan kan ik ze verkopen. Weetje wat ik bel hem wel ff. 'Ey jack maat' 'Ey raaf wat is er aan de hand?' 'Ik dacht dat jij een nieuw meisje zou regelen?' 'ja ik ben er mee bezig' 'ik reken op je!' 'ja komt goed' Oke Ik hoop dat hij die meid snel heeft anders word de koper kwaad .

P.O.V Kim

Huh met wie is hij aan het bellen. Het klinkt in ieder geval niet zo gezellig. Zou ik hem gaan afluisteren??? nee, laat ik dat maar niet gaan doen,straks heeft hij het nog door, en gaat hij me weer slaan ofzo. Ik ga maar weer proberen te slapen.



ontvoerd!!!Kde žijí příběhy. Začni objevovat