Huvudperssonen

25 0 0
                                    

Hej jag heter Frida Cecilia Sandman Back jag är dotter till Tilda Back och Anders Back, trodde jag iallafall tills jag fick reda på sanningen. Dom är min värsta mardröm dom misshandlar och våldtar mig varje dag bara om jag gör något fel tillexempel kommer hem för sent från skolan eller inte diskar efter maten. Jag är altid hungrig, det kanske beror på att jag aldrig får mat men vem vet, dom gör allt detta bara för att min syster Linnea Back drunknade när vi var på stranden, dom tror att det var mitt fel, jag har försökt förklara för dom att det var en olyckshändelse men dom vill inte lyssna.  Jag har långt ljus brunt hår som räcker ner till naveln och har en väldigt cool stil om jag nu får säga det själv.
Men iallafall nu lever jag lyckligt med min familj, oj just ja ni vet ju inte vad som har hänt, förlåt mig ni ska nu få läsa min livs historia sen jag var 16, den kanske inte är så lång eftersom jag nu är 18 fyller snart 19 men jag hoppas ni gillar den, så varsågoda!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej alla författaren här hoppas ni gillar detta kapitel som var en förklaring av huvudpersonens liv och utseende hon ska se ut som Hanna Montana det är därför det är en bild på henne.

Upphittad syster O.MWhere stories live. Discover now