Deja vu.

19 0 0
                                    

Nu vreau să plec. Nu mai vreau să plec. Vreau să stau aici, cu el. E ciudat fiindcă acum câteva ore vroiam să plec acasă, să scap de el și să uit de tot ce s-a întamplat. Dar... uite că încep să țin la James, la acest necunoscut. E super ciudat, ceea ce simt, ceea ce se întâmplă, totul. Până la urmă mai am o groază de întrebări fără răspuns, dar nu am nici un chef să aflu ceva ce sigur n-o să-mi convină. Așa că... o să iau o pauză de la gândit, trebuie să vorbesc cu Melissa, poate ea nu vrea să rămână.

- Hei, Mel?

- S-a întâmplat ceva?

- Da, adică... nu. Mă rog, trebuie să-ți vorbesc.

Ne-am dus în una din camere, unde ne-am așezat pe pat și am continuat discuția.

- Deci... știi că ar trebui să plecăm mâine, după prânz... ei bine, eu nu vreau să plec. Nu știu de ce, dar ceva mă ține aici. James până la urmă mi-a oferit o casă și m-a salvat, ne-a salvat. Decizia e a ta, dacă vrei să pleci, bine, te voi conduce. Dar eu rămân aici cu el, nu am nimic de pierdut, și așa părinții mei mă vor urî pentru tot restul vieții dacă mă întorc. Îmi vor face morală și multe altele.

- Rămân.

- Poftim?

- Nici eu nu am nimic de pierdut, până la urma urmei vroiam de mult să o iau de la capăt, să-mi reîncep viață, trebuia să schimb multe. Și uite asta e o șansă destul de convenabilă. Apropo... între tine și James se înfiripește ceva, mi-am dat seama de asta, iar el a început să țină la tine, la fel și tu.

- Mda... înainte i-am spus că-l iubesc, nu știu de ce am făcut asta. Acum că mă gândesc mi se pare atât de familiar chipul lui, comportamentul și tot. E ca un fel de deja vu.

- Cred că el știe de ce.

M-am dus să-l caut, se pare că nu e acasă... bine, o să-l aștept.

Mi-am făcut un duș bine meritat și m-am dus în bucătărie să-mi prepar ceva de mâncare. De ce trebuie să fiu atât de pretențioasă când vine vorba de mâncare? Ugh... nimic din ce este în bucătăria asta nu-mi surâde, am chef de pizza...

Am căutat numărul unei pizzerii pe net și am comandat trei, pentru fiecare dintre noi.

Imediat după ce a ajuns pizza, s-au prezentat și James însoțit de încă un bărbat. Se pare că trebuia să mai comand o pizza.

- Ți-l prezint pe fratele meu....

- Josh, am rostit numele înaintea lui.

Desigur, Josh e fratele lui Cody. Cody e al doilea nume a lui James.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 21, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Lost in feelings and traffickersWhere stories live. Discover now