Part 30

8K 184 5
                                    

• POV Jake •

Ze is nu 5 dagen weg. Al 5 dagen zit ik hier. Het is hier nog steeds 1 tyfus zooi. Het is nu vrijdag. Het enige geluid wat deze kamer vult is het gesnik. Ik weet het. Ik stel me aan. Maar dat met Liv is niet het enige. Mijn vader.... Dinsdag middag kwam hij langs. Sinds mijn 16 heb ik hem niet gezien. Het enige wat hij te zeggen had was dat hij in de buurt was dus net zo goed even langs kon komen. Toen hij me zag begon hij te lachen. En toen begon hij me weer vol te schelden. Hij eindige met de zin: je moeder werd ziek toen ze jou zag.
En toen liep hij weg. Alle herinneringen zijn terug en het doet pijn. Liv zou me op dit moment hebben gesteund maar ik heb het verkloot.

Hier lig ik levenloos op de bank als de deur ineens open gaat. Ik geef er geen aandacht aan. Het maakt me niet uit. Weer barst ik in tranen uit. Iemand gaat naast me zitten en slaat een arm om me heen. Snel kijk ik opzij en zie dat het Jason is. Luc rent weg en komt later weer terug. Het zal wel.

Na een half uur ben ik weer rustig en neem weer bier. Terwijl ik het opdrink kijken de jongens mij hopeloos aan. 'Wat?!' 'Jake wat is er met je. De laatste keer dat we je zo zagen was je 16.' De brok ik mijn keel groeit en ik kijk weg. Ik hoor iemand zuchten en Luc loop naar me toe. Hij pakt het biertje uit mijn handen en duwt me richting de badkamer. Hij zet de douche aan. 'Wij gaan pas weg als we zeker weten dat je heb gedoucht.' Oké. Moeizaam stap ik onder de douche. Dan na 10 minuten stap ik de kamer in. Luc en Jason kijken me tevreden aan en gaan weg. Dat was het? Naja het zal wel.
De rest van de dag zit ik op de bank niks te doen.

Als het 7 uur 's avonds is word er als een idioot op de deur geklopt. 'Jongens jullie hebben de sleutel. Gebruik die dan!' Bang zie ik Lisa naar me kijken. Shit. 'Sorry ik dacht dat je iemand anders was.' 'N-nee het maakt niet uit. Is Liv er al?' Vragend kijk ik haar aan. 'Liv?' 'Ja ik werd geappt dat ze er bijna was.' 'Nope die is er niet.' 'Oh...' teleurgesteld kijkt ze naar beneden. 'Je mag wel binnen wachten als je wilt.'
Ze knikt ja en stap langs me heen. 'Let niet op de troep.' Ze knikt ja en gaat op de bank zitten. Ik ga aan de andere kant van de bank zitten en kijk haar aan.
Als ze door heeft dat ik naar haar kijk staart ze terug. Minuten lang hebben we oog contact. Iets ik haar blik veranderd en ze word losser. Wtf. Verleidelijk gaat ze met haar handen over haar lichaam en door haar haren. Shit. Ik voel dat mijn broek iets strakker gaat zitten en ik ga verzitten om het niet te laten opvallen. Dan trekt ze haar shirtje uit. Ze komt dichter bij zitten en begint met te kussen in mijn nek.

Dit mag niet. Denk aan Liv.

Als haar hand mijn kruis raakt ben ik om. Ja wat. Ik heb ook mijn behoeftes. Ik til haar op en breng haar naar de slaapkamer.
—————
Als we klaar zijn laat ze zich naast me neer vallen. Het viel wel mee hoe het was maar toch. Ik sluit me ogen en kom op adem. Zo liggen we in stilte als de deur ineens open gaat.
'Wat?!'
Daar staat ze. Mijn hart gaat meteen sneller kloppen. Maar shit! Lisa. Fack!

'Wat heeft dit te betekenen?!' 'Liv het is niet wat het lijkt.' zeg ik snel. Ik voel dat er een hand op mijn wang ligt en mijn hoofd snel omdraait. Voordat ik het weet zitten haar lippen op de mijne. Maar niet de goede. De enige lippen die ik wil zijn die van Liv. Niet die van Lisa. Ik duw haar van me af en stap snel uit bed. Ik trek snel wat aan en loop achter Liv aan die al weer weg is gelopen. 'Liv alsjeblieft.' 'Wat!' 'Laat het me uitleggen.' 'Vertel.' Ze slaat haar armen over elkaar en kijkt me ongeduldig aan. 'Liv ik heb de hele week in dit appartement gezeten. Liggen huilen omdat jij er niet was. Lisa kwam hier blij melden dat je onderweg was. Toen we op de bank zaten begon ze zich ineens uit te kleden en ja toen hebben we het gedaan maar jij was er niet.'
Boos draait ze zich om en stopt allemaal kleren in een tas. 'Ga niet weer weg.' zeg ik zachtjes. 'Ik moet wel.' 'Nee je moet niks.' 'Wel.' 'Want.' 'Ik kan niet hier blijven. Biet bij jou. De jongen waar ik verliefd op ben maar die mij alleen maar pijn doet.' En ja mensen daar waren de woorden.
————————-
Song : River -> Ed Sheeran ft. Eminem.

I want youWhere stories live. Discover now