1. Bölüm (Düzenlendi)

9.7K 462 359
                                    

*Medya*
_______________

Bugün okulda ilk günüm. Bu arada ben Kim Hea Soo, Üniversite Mimarlık bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Busan dan buraya babamın işi için geldik. Yani Seul'e. Bugün okula gittim ve direk müdürün odasına girdim. Müdürüm odasına girdiğimde bir adam vardı. Sanırım öğretmendi. Müdür beni görünce ayağa kalktı ve "Hoş geldiniz Ra Ra hanım, yeni okulunuza hoş geldiniz." dedi. Bende eğilerek selam verdim ve sınıfımı öğrendim.

Sınıfımı öğrendikten sonra sınıfım doğru gitmeye başladım. En sonunda sınıfına vardım. İçeri girdim ve sıra bulamadığım için ayakta kaldım. O sırada yanıma bir kız birde erkek geldi. Kız olan bana "Merhaba ben Kang Chayoug, yenisin galiba hoş geldin." dedi. Bende el sıkıştım, çok tatlı bir kızdı. Diğer erkek olan bana elini uzatarak "Merhaba ben Jimin. Park Jimin, hoş geldin ben dans öğretmeniyim. Okulumuza hoş geldin. ." dedi. Bende memnun olduğuma dair ses çıkardım. Jimin çok çekici gözüküyor ve yakışıklı ama bana göre bir tip değil. Bence Seul Bi ile yakışıyorlar.

Herneyse biz tanıştık ettik. Sorma sınıfa müdürün odasında gördüğüm adam girdi sanırım bu okulda öğretmendi. Öğretmen bana işaret ederek yani gel anlamında işaret ederek yanına çağırdı. Sonra bana "Hoş geldin ben Min Yoongi, bu okulda mimari çizim öğretmeniyim. Şimdi sen kendinş tanıt." dedi bende kendimi tanıtmak için söze başladım,"Merhaba ben Kim Hea Soo 20 yaşındayım. Mimarlık okuyorum ve 3. Sınıfım. Lütfen iyi anlaşalım." dedim ve yerime yani Chayoug'un yanına gittim.

*Yoongi 'nin ağzından *

Bugün okula yeni biri gelecekmiş ve önemli biriymiş. Öyle duydum. Koridorda nöbetçiyken müdür beni yanına çağırdı. Bende gittim ve beklemeye başladım. İçeriye girdikten 5-10 dakika sonra kapı çaldı müdür gel dedi ve içeri bir kız girdi. Kız gerçekten alımlı ve güzeldi.

Kız içeriye girdiği zaman müdür ayağa kalkıp kızın elini tuttu ve önünde eğilerek selam verdi. Sonra da şöyle dedi " Merhaba Hae Soo hanım. Okulumuza hoş geldiniz." dedi. Bu kız kimdi ki bu kadar saygı gösteriyorlar? Sonra kız da onun yani müdürün önünde eğilerek selam verdi. Sonra kız sınıfını öğrenerek odadan çıktı. Bende müdüre dönerek "efendim bu kız kimdi de önünde eğildiniz?" dedim. Müdür ise bana "Bu kız Kore 'nin zengin beyefendisi yani Bay Kim' in kızı, Kim Hea Soo." dedi. Bence saçma bir şey. İnsanlar zengin oldukları için yalandan saygı görmeleri. Bende zenginim bana da böyle saygı gösteriyorlar ama bence saçma geliyor. Neyse bende odadan çıktım sınıfa doğru ilerledim. İçeri girdiğimde herkes selam verdi ve yerlerine tekrar oturdular. Yeni gelen kızda bu sınıfta sanırım çünkü bu sınıfın sırasında oturuyordu. Onu yanıma çağırdım ve kendini tanımasını istedim. Önce ben kendimi tanıttıktan  sonra o da kendini tanıttı. Sonra yerine geçti.

_________________________________________

* Hae Soo'nun Ağzından *

Okuldan çıkıp arabama bindim ve eve gitmeye başladım. Eve geldiğimde annem mutsuzdu ve babam da öyleydi. Yanlarına gidip ne olduğunu sordum, annem bana döndü ve şöyle bir cevap verdi" kızım üzgünüz ama seni evlendirmek zorundayız. Babanın ortaklık yaptığı kişinin oğlu ile evleneceksin. " dedi. Ben o anda ne yapacağımı bilmiyordum sonuçta her gün böyle bir durumun içine düşmüyordum. Sonra sol gözümden bir yaş aktı ve peşi de geldi. Sonra babam bana dönerek" kızım üzgünüz ama bugün geliyorlar ve seni isteyecekler. O yüzden hazırlanmaya başla. "dedi. Ben şimdi hiç tanımadığım biri ile mi evlenecektim. Hah! Olaya gel. Babamı üzmemek için kafamı onaylar şekilde salladım ve odama çıktım.

Bir kaç saat içinde hazırlandım ve şunları giydim:

Bir kaç saat içinde hazırlandım ve şunları giydim:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ZORAKİ EVLİLİK //MYG #wattys2018Where stories live. Discover now