18. BÖLÜM (DÜZENLENDI)

674 42 8
                                    

*MEDYA*
____________________________________

Hae Soo beni kapının önünde bekliyordu onu fazla bekletmemek için aşağıya indim. Beni görünce sevinmişti ve zaten heyecanlıydı.

İkimizde evden çıktı ve arabaya ilerledik. Arabaya bindik çiçek tarlasına doğru ilerlemeye başladık bir buçuk saat içinde tarlaya varmıştık. Her yer sap sarı çiçeklerle kapalıydı, karşımıza deniz manzaralıydı ve gerçekten huzur verici bir yerdi.

Hae Soo biraz gezdi, dolandı ve yorulmuş olmalı ki yere yatıp uzandı. Bende arabaya yaslanmış onun çocuk gibi olan sevincini izliyordum. Çocuğumun annesi ve benim hayat arkadaşım ayrıca bu hayatta gerçekten aşık olduğum kadındı o benim. Onun mutlulu bana daha çok huzur veriyordu ve mutlu oluyordum.

Hae Soo'nun yanına gidip bende uzandım elini tutum, Hae Soo konuşmaya başladı:

- Yoongi, biz ne ara bu hale geldik?

+ Nasıl yani güzelim?

- Yani diyorum ki biz ilk başta zorla evlendirildik, düşmandan farkımız yoktu, aramızda bir takım sorunlar yaşandı ve geri birlikte olduk ama bu seferki çok farklı değil mi sence?

- Evet haklısın aslında ama ben seni gerçekten seviyorum ve bizim bir çocuğumuz var. Artık bunları düşünmemelisin. Tamama mı?

+ Peki sevgilim, sen nasıl istersen öyle olsun. Buranın keyfini çıkartmalıyım sende haklısın.

- Bence de bu güzelliğin keyfini çıkarmalısın huzur verici...

Diyerek konuşmamızı sonlandırdık. Akşama kadar tarlada kalmıştık saat 19.37 gibi arabaya bindik ve eve doğru ilerlemiştik.

Eve geldiğimizde ben arabanın anahtarını çıkartıyım derken Hae Soo'nun uyuduğunu fark ettim. Oda uyumakta haklıydı sonuçta çünkü; bugün fazlasıyla yorulmuştu. Çocuk gibiydi resmen ve ona bir kez daha aşık olmuştum...

*5 AY SONRA *

Hae Soo'nun karnı artık fazlaca belirgin olmaya başlamıştı. Geçen ay cinsiyetini öğrenmeye gidecektik fakat Hae Soo sürpriz olsun diye öğrenmek istememişti.

Aslında ikimizde çok merak ediyorduk fakat sürpriz olmasını da istiyorduk, ama cinsiyetini bugün öğrenecektik. Normalde bir ay önce felan olması gerekiyordu.

Hae Soo sabah kahvaltı hazırlamıştı ve beni uyandırmştı. Bende üzerimi giyinip aşağıya Meleğim'in yanına gitmiştim...

Kahvaltımızı yaptıktan sonra evden çıkmıştık, ikimizde heyecanlıydık bunu biliyordum ve ayrıca hissediyordum. Arabaya bindik ve hızlı ama fazla hızlı olmayacak şekilde arabayı hastaneye sürmeye başladım. Yarım saat içinde hastaneye varmıştık, randevumuz vardı zaten fazla beklemedik.

Doktorun yanına gittik beni dışarı çıkarmıştı. 5 ay önce bu kapının önünde kadınımın hamile olduğunu öğrenmiştim, şimdi ise çocuğumun cinsiyetini öğrenmek için bekliyordum. Çok heyecanlıydım kalbim sanki midemde atıyordu....

*HAE SOO'NUN AĞZINDAN*

Yoongi ile birlikte hastaneye geldik ve doktorun kontrol ve muane odasına gittik. İkimizde heyecanlıydık bunu biliyordum. 5 ay önce bu odada hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdi beni başka bir sürpriz daha bekliyordu.

Doktor karnıma jeli sıktı ve analiz cihazını oynatmaya başladı. Ben çok heyecanlıydım doktor bana çocuğumun kalp atışlarını dinlemek isteyip istemediğimi sordu bende bu mutluluğu tek başıma değilde yavrumun babasıyla yaşamayı istediğimi söyleyince Yoongi de odaya girmişti.

Doktor karnımda cihazı oynatmaya devam ederken şaşkınlıkşa ekrana eğildi, korkmaya başlamıştım ama tek değildim Yoongi de korkmuştu. Doktor cihazın sesini açtı ve kalp atışlarını dinlemeye başladık duygulanmıştım ve ağlıyordum.

Doktor sevinçle "Bay Min ve Bayan Min sizin çocuğunuzun bir kardeşi daha var. Mutluluklar dilerim ikiz bebeklerini olucak." dediğinde şok geçirmiştim. Hem mutluydum hemde korkmuştum çünkü ; ben daha bir tane bebeğe nasıl bakıcam diye düşünürken ikinci bebeğim de gözükmüştü ayrıca çift yumurta ikizleri kız ve erkek kardeşlerdi.

Yoongi ile ben odadan çıkınca Yoongi beni kucağına alıp çevirmeye başladı "Benim meleğim sana çok teşekkür ederim bana iki kez baba olmayı hediye ettiğin için." diyip döndürmeye devam etti.

Ama benim başım fena şekilde dönmeye başlamıştı. Yoongi'nin durması için omzuna vurdum hafifçe o da durmuştu. Sonra birbirimize bakıp güldük. Gerçekten mutluydu, mutluydum ve mutluyduk...

____________________________________

OY SINIRI +20

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZE İYİ GECELER ❤️❤️❤️

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZE İYİ GECELER ❤️❤️❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ZORAKİ EVLİLİK //MYG #wattys2018Where stories live. Discover now