Thirty-three

1.1K 48 7
                                    

Mladý brunet nesmelo danú vec od staršieho prebral a nasucho prehltol. Bol si istý tým, že to myslí Harold sakramentsky vážne, o tom nebolo pochýb, len problém bol v tom, že sa zas a znova bál, že niečo pokašle. Nikdy sám seba predsa len neuspokojil inak ako vyhonením si a teraz mal do seba strčiť túto vec a navyše úplne sám! Bol z toho nervózny. Vedel však, že Harold od neho očakáva, že s tým začne hneď. A on očividne inú možnosť ani nemal.

Ako si mohol všimnúť, lubrikant sa veru nikde obďaleč nich nenachádzal, a tak mu zostávala len jediná možnosť. Priložil si dildo k ústam, ktoré pomaly otvoril. Začal si ho do nich opatrne vsúvať. Snažil sa ho tak čo najviac nasliniť. Všimol si ako daddy svojou rukou zablúdil do svojich boxeriek a začal si robiť dobre. Bral to ako dobré znamenie a pokračoval. Nemal potuchy prečo, ale nehorázne ho vzrušoval fakt, že ho pri tom všetkom bude Harold uprene sledovať. Chvíľami si dokonca myslel, že nie je ďaleko od toho, aby jeho vlastná nadržanosť pretrhla tenkú čipku, ktorá bola pre jeho bolestne tvrdý penis väzením.

Dostatočne navlhčenú pomôcku si vytiahol z úst a ukazovákom pretrhol dlhú slinu, ktorá mala svoj začiatok kdesi v jeho ústnej dutine a koniec na špičke čierneho dilda.

V tomto momente si pripadal presne ako jedna z tých lacných šľapiek z porna či kadejakého klubu. Dnes bol ale rád, že môže byť daddyho lacnou šľapkou, ktorá preňho urobí čokoľvek. Chcel mu vynahradiť ráno, ktoré prespal, namiesto toho, aby spôsobil svojmu pánovi sladké prebudenie s vtákom hlboko v jeho krku.

Šnúrku táng, ktorú mal doteraz medzi polkami - pričom nevinne dráždia jeho dierku - dal nabok a dal sa na kolená. Strčil si do úst ukazovák a prostredníček. Poriadne ich naslinil a následne prešiel po svojom vstupe, čo spôsobilo, že sa celý jemne zachvel. Opatrne do seba vsunul najprv ukazovák a samému mu prišlo zvláštne ako rýchlo a bezbolestne sa dostal dnu. Hneď na to pridal aj prostredníček. Chvíľu nimi v sebe pohyboval než pridal aj tretí prst, ktorý mu spôsobil ešte väčšiu rozkoš ako dva pred ním. Harold miestami prestával dýchať. Pohľad na to ako sa jeho chlapec pri rozťahovaní svojej malej dierky aj "nenápadne" prstí ho privádzal do šialenstva. Po chvíli však drobný brunet zo svojho zadočku prsty vytiahol a do rúk si vzal ešte vždy mokré dildo.

Špic čiernej hračky si priložil k svojmu vlhkému nedočkavému vstupu a pomaly na ňu začal dosadať, čo ho prinútilo slastne vyvrátiť hlavu dozadu a zatvoriť oči. Keď ho daná sexuálna pomôcka naplnila úplne, jeho pery opustil slastný ston. Samotný dokonalý pocit plnosti mu v okamžiku prestal stačiť a začal prahnúť po hrubom trení. Zakrútil hračkou v sebe a kuchyňou sa ozval ďalší, ešte hlasnejší vzdych, keď sa gumená pomôcka otrela o jeho prostatu. Najprv ňou začal pomaly pohybovať, no tieto slabé pohyby mu rozhodne dlho nestačili, čoho dôkazom sa po chvíli stali jeho drsnejšie prieniky dildom do jeho útrob.

Táto poloha mu však už prestala byť pohodlnou, a tak sa jednoducho rozhodol ľahúť si na chrbát. Linka príjemne schladila kvapôčky potu na jeho chrbte a on sa dal automaticky do polohy, ktorú uznal za najvhodnejšiu. Inak povedané, chcel čo najviac daddyho vzrušiť. Nohy mal roztiahnuté tak, aby mal daddy dokonalý výhľad na to ako rýchlo mizne sexuálna pomôcka v chlapcovom zadočku. Harold si bol istý, že ho v živote zrejme nič nevzrušovalo viac ako práve teraz pohľad na Louisa, ktorý sa šuká dildom. Bol to pohľad k nezaplateniu a po každé, keď zatvoril oči, mohol intenzívnejšie počúvať ochkanie toho rozkošného malého nadržanca. Nečakal, že by sa tomu Louis, akého poznal tak rýchlo poddal. No zrejme mal jeho chlapec, rovnako ako aj on, viacero stránok.

A rozhodne sa mu táto Louisova hráva stránka začínala páčiť.

Drobný brunet na kuchynskej linke začal pociťovať, že sa pomaly ale isto blíži k vrcholu. „Daddeeh, oh daddeeh!" jeho pery opúšťali čoraz hlasnejšie stony, ktoré sa postupne stávali výkrikmi slasti. Harold tiež nebol veru pozadu a pohyby jeho ruky na svojej pýche sa každou sekundou zrýchľovali. „Dad-aaah!" modrooký chlapec si postriekal bruško svojím vyvrcholením. „Poď sem, ty malá kurvička." prehovoril naňho Harold hlasom, z ktorého bolo jasne počuť jeho nadržanosť. A aj napriek tomu, že sa Louis cítil akoby ho práve prešiel parný valec, zoskočil z linky, kľakol si pred daddyho a otvoril svoju malú pusinku. Ako také mača poslušne čakal na svoje mliečko. „Louieeh.." zastonal jeho pán a ústočká mu naplnilo jeho teplé semeno, ktoré mu začalo stekať dolu krkom, no i po brade. Prehltol všetko, čo mal v ústach a sledoval svojho pána. Ten mu palcom zotrel pramienok spermatu, ktorý mu tiekol po brade a strčil mu ho aj so zbytkom svojho vyvrcholenia do úst. Lou ho poslušne očistil a stále mu uprene hľadel do očí. Čakal, čo bude nasledovať.

SMS boy |L.S.|Where stories live. Discover now