Deel 4

555 12 1
                                    


Pov. Floor

De man kwam naar mij gelopen. Hij zei "dag Floortje." Toen wist ik dat het Floris was. " ik ben blij om je terug te zien." Ik keek boos naar hem. Ik keek naar Femke. Ze wist helemaal niet hoe dit kon. Hij kwam dichter bij mij en kuste me op de mond. Ik werkte natuurlijk tegen. Tuurlijk vond hij dat niet leuk en toen sloeg hij me in men gezicht. Hij pakte men gsm weg. Hij maakt mij los aan men benen. Pakte me hard vast aan mijn arm en sleurde me mee naar een andere kamer en gooide de deur achter ons toe.

Pov. Femke

Ik zag hoe de man naar Floor ging. Ik dacht dat het Joris was en dat hij voor mij kwam. Ik zag hoe hij Floor kuste. Ze wilde niet mee werken. Dat zou ik persoonlijk ook doen. En toen sloeg hij haar. Ik wist niet wat ik moest doen. Het was toch Joris, kende ze elkaar. Ik snapte er niks van. Hij pakte Floor vast en trok haar mee naar buiten. En toen ging de deur met een harde klap dicht. Een paar minuten hoor ik niks. Tot ik plotseling een schreeuw hoor. Ik wist meteen dat het Floor was. Ik maakte me zo zorgen ik riep de naam van Floor en klopte op de deur. Plotseling ging de deur open. Joris stond voor de deur. "Joris?!" Riep ik. "Ja, hier ben ik. Ik heb je gemist Femke." Hij klopte de deur dicht. Hij deed mijn benen los en ging vooruit gaan stappen ik ging recht staan en stapte naar achter. Terwijl we stapte zei hij "Waarom heb je het uitgemaakt?" "Omdat ik vond dat het niet klikte." Zei ik boos terug. Toen kwam ik met mijn rug tegen de koude muur. Hij kwam dicht bij mij staan. Een beetje te dicht. Ik vroeg waar Floor was. Hij zei dat Floor bij Floris was. Hij zei ook dat het zijn tweelingbroer was. Floris zei dan "maar laten we niet meer verder praten laten we het leuk maken."

Pov. Floor

Toen de deur dicht ging, gingen we door een lange gang. Op het einde van de gang was er een deur. We kwamen aan de deur en hij deed hem open. Hij gooide me er in. Hij kwam ook mee binnen en deed de deur op slot. In de kamer stond een tweepersoons bed. Floris trok heel hard aan men haar en ik had zodanig pijn dat ik schreeuwde. Hij sloeg me omdat ik dat deed. Toen gooide hij me op bed. Hij deed de boeien los en pakte men rechtse hand en bond me vast aan de rechtse boven hoek van het bed. Hij deed men linkse arm aan de linkse boven hoek van het bed. Ik probeerde me los te krijgen maar het lukte niet. Ik schopte toen in zijn maag. Hij vond het niet leuk. Hij pakte een zweep en sloeg me er hard mee. Ik wou gillen maar dan wist ik dat hij me terug ging slaan. Dus ik hield me in. Hij pakte stevig men been zodat ik het niet meer kon bewegen. Hij bond men rechter been aan de rechter onderhoek en men linkse been aan de onder linker hoek. Ik was echt zo bang. Toen hij me vast gebonden had ging hij naar buiten.

Pov. Floris

Ik vond Floor zo een mooie vrouw. Ik kwam binnen en ik kuste haar ze werkte tegen, ik sloeg haar in het gezicht. Ik pakte haar mee naar een ander kamer dat Joris met Femke kon alleen zijn. En ik en Floor samen konden zijn. Dat we onze dingen konden doen. We gingen naar binnen. Ik trok aan haar haar. Ze gilde luid. Ze moest stil zijn straks hoort iemand ons. Dus sloeg ik haar. Ik bond eerst haar armen vast aan de bovenhoeken. Ze probeerde los te geraken maar dat lukte niet. Ik had haar goed vast gebonden. Ik wou haar been vast pakken, maar ze schopte me recht in men maag. Ik pakte een zweep die in de kamer lag. En sloeg haar er mee. Ze hield haar gelukkig in voor te schreeuwen. Ik was zo kwaad ik pakte haar benen en bond ze vast. En ik ging naar buiten. Voor af te koelen en te gaan drinken.

HIER IS NOG EEN DEEL HOPELIJK VINDEN JULLIE HET LEUK. LAAT HET WETEN WAT ER JULLIE VAN VINDEN. EN GEEF ME TIPS.

ontvoering // de buurtpolitie//Where stories live. Discover now