İblis Büyüsü

1.5K 128 27
                                    

Magnus sertçe karşısındaki çirkin iblise baktı. Magnus'a tiksindirici bir şekilde yaklaşıyordu. Büyüsünü kullanarak onu geri püskürtmeye kalksa da karşısındaki iblis Azazel'di. Kendisi Cehennemin Prens'inin oğlu olsa da ona karşı koyamamasına sinir oluyordu.

-Magnus Bane hâlâ pes etmedin mi?

Magnus çirkin iblise bir büyü daha fırlatmasıyla yorgunluktan dizlerinin üzerine düşmüştü. Kaç zamandır bu lanet olası iblisle uğraşıyordu. Bu durumda enerjisi kalmaması gayet normaldi. Yorgundu. İblis tam önünde durup ellerini Magnus'un anlına yerleştirdiğinde Magnus geri çekilmeye çalışsa da yorgunluktan ve Azazel'in başını sıkıca tutması yüzünden hareket edememişti.

-Sana benden küçük bir hediye Magnus.

Sonra istem dışı bir şekilde Magnus'un gözleri karararak bilinci yavaşça kapanıp bedeni geriye doğru düştü.

...

Alec aldıkları güçlü iblis sinyali ile sinyali aldıkları konuma en çabuk şekilde gitmişlerdi. Her zamanki üçlü grup şekilde göreve çıkmışlardı. Jace, İsabelle ve Alec. Alec omzuna akrabetini takmış ve dikkatli bir şekilde etrafı inceliyordu. Her zaman dikkatli ve tedbirli olmuştu. Etrafta iblis görünmüyordu ama tedbiri yine de elden bırakmamıştı. Siyah renkli bir kedi kaldırımın üzerine oturmuş ve ciddi bir şekilde Alec'e bakıyordu. Alec kedinin altın rengi gözlerine baktığında normal bir insanın gözlerine bakmış gibi hissetmişti. Siyah renkli kedi hâlâ Alec'e bakmaya devam ediyordu. Alec de tuhaf bir şekilde kediye bakıyordu. Etrafa son olarak tekrar bakıp kedinin yanına doğru ilerledi. Tek dizini kırıp kedinin onu rahatca görebileceği şekile girdi. Hayvanları severdi ama bir kedinin bu kadar ilgisini çekmesini kendi de garip bulmuştu.

-Çok tuhaf sanki, sana bakarken insana bakarmış gibi hissediyorum. Bu normal mi?

Kedi aynı ciddilikle Alec'e bakmaya devam etti. Ağzını açıp hafifçe miyavladığında Alec başını sağa doğru yatırdı.

-Beni anlar mısın bilmiyorum ama seni yanıma alacağım.

Alec kediyi güzelce kucağına alıp kardeşi ve parabataisinin yanına gitti. İsabelle Alec'e baktı ve sonra kucağındaki kediyi gördü.

-Abi?

-Sonra konuşalım. İblise rasladınız mı?

-Hayır bir an sinyalde görünüp sonra kaybolmuş gibi, hiçbir şey yapmadan sadece ortaya çıkıp kaybolması da ayrı bir garip.

İsabelle etrafı bir kere daha dikkatle süzdükten sonra abisine baktı. Jace kılıcını kılıfına koyup o da diğerleri gibi etrafa bakındı.

-Bunun altından bir şey çıkacak ama ne belli değil. Sadece tek emin olduğum şey kesinlikle iblisin bir amacı vardı. Güvenlikleri artırmalıyız. Robert ve Maryase'le konuşucam. Onlar enstitüsünün başındalar bu konuda bir şeyler düşünürler.

♥️♥️♥️♥️

Evet dediğim kitabı çıkardım. Herkesin kurguları beğenmesi beni mutlu etti doğrusu aklıma geldikçe yazıyorum. Yarın bu kitaba bölüm atma olasılığım yüksek. Hepinizi çok seviyorum kucak dolusu sevgiler 😍😍😍😍😍😍

Kara Kedi ~ Malec Where stories live. Discover now