#25

23 4 0
                                    

Pov. Romy
Als we aankomen aan het hotel nemen we onze valiezen uit de bus en gaan naar de kamer, ik en Jona hebben een kamer met ons tweetjes. We gaan allen naar de bali om onze sleutels af te halen, ''wij hebben en kamer voor twee personen en een kamer voor vier personen geboekt. Op de naam Liekens alstublieft.'' ''oke, eventjes chekken'' zegt het dametje achter de bali, en kijkt op haat computer. ''Mijn excuses, maar onder uw naam staan, in plaats van 1 kamer voor twee en een kamer voor vier, zes 1 persoonskamers, onze excuses hiervoor, het moest vast een foutje geweest zijn bij het boeken, maar we kunnen er vrees ik niets meer aan doen...'' ''Maar dat kan toch niet?'' ''Toch wel, ik vrees dat jullie het met deze kamers zullen moeten doen, hier jullie sleutels.'' Zegt de dame. Tot ons grote spijt nemen we de zes sleutels aan van de eenpersoonskamers en gaan elks op zoek naar onze kamers.
Uiteindelijk zijn we wel blij met onze kamers, ze stralen een gezellige sfeer uit en zijn erg mooi afgewerkt.

Onze zes  kamers monden uit op een gangetje dat verbonden is met een badkamer dat we helaas onder ons zes moeten delen, en met de grote gang die dan op zijn beurt verbonden is met andere kamertjes.

Pov. Jona
Ik stal al m'n gerief uit op m'n kamer, en doe dan m'n bikini aan en wikkel ook een handdoek rond me. In de buurt van ons hotel was ook een meer, met een soort van mini strandje en dus besloten we er vandaag al heen te gaan. Ook doe ik mn sandaaltjes en zonnebril aan. Ik neem mn strandtas en steek er m'n boek, zonnecrème, handdoek, gsm, een short en croptop in. Ik ga mn kamer uit en wacht in de gang tot de rest klaar is. Als tweede komt Romy de deur uit en later ook de jongens. Samen wandelen we op ons gemakje naar het strandje, het is er rustig en ik en Romy stallen onze handdoek uit op de grond en ik doe mijn ''handdoek kleedje'' uit waardoor ik alleen nog in mn bikini sta, ik wrijf me lichtjes in met een factor 20 zonnecreme aangezien het een zacht weertje is en leg me op mn buik op de handdoek, de jongens doen hun zonnebril af en kijken ons zwetend aan. ''Olaaah, het is toch echt heet op deze planeet. Of ligt het aan mij.'' Zegt Sep flirterig bedoeld tegenover ons  ''Nee het ligt niet aan jou Sep, en heet is dan nog licht uitgedrukt.'' Zegt Ray en hij knipoogt naar me, ik bloos, de jongens doen hun t-shirts uit om te zwemmen, het valt me nu pas op dat Ray een sixpack heeft, niet zo een overdreven sixpack, juist genoeg, ook zie ik dat hij een kleine tatoo heeft op zijn schouder, het is een soort van vlammetje ik vraag me af of het een symbool is voor iets... ik begin te lezen in m'n boek maar ik verschiet als er iemand water over me geen gooit, ik kijk om en zie dat het Ray is. Ugh, kom op Ray, niet nu. Ik kijk hem aan met de volgens hem super irritante blik. ''Tjah, een beetje botsen kan geen kwaad zeker!'' Zegt hij plagerig.
Ik loop naar hem toe en wil hem in het water duwen maar dat lukt natuulijk niet want hij is veel te sterk voor me ''Ohn lukt het niet goed meisie?'' Zegt hij plagerig. ''Ooit lukt het me well'' zeg ik niet opgevend. Plots zwiert hij me op z'n rug.  ''Nee je meent het toch niettt.'' Zeg ik of eerder, *zucht* ik. ''Oh toch well'' zegt hij, hij wandelt met mij het water in juist tot dat hij tot en met z'n heupen in het water zit en laat me dan gewoon vallen wat eigenlijk niet slim was want door dat ik viel plensde al het water over hem heen. ''Niet slim van je'' zeg ik gemeen, hij lacht en stapt langzaam naar achteren en ik naar voren plots staat hij stil en ik stap zo dicht als ik kan naar hem toe. Even is het stil, hij moet blozen, dat is vats ook der eerste keer, maar juist op de moment dat hij het niet verwacht duw ik hem zo hard als ik kan op de hoop dat hij in het water valt, hij verliest zijn evenwicht, en valt het water in,  juist op het nippertje weet hij me vast te nemen waardoor ik mee in het water val.  ''Je bent me er eentje'' zegt hij en hij wrijft het water uit z'n ogen. ''Ik weet het, een speciaal gevalletje net als jij'' antwoord ik, hij lacht. ''Hahaha dat is waar.'' Zegt hij even is het weer stil ''Dat koude water doet zo een deugt eigenlijk.'' Zegt hij, ik geef geen antwoord .  Ik zwem nog even en Ray gaat het, water al uit, na enkele minuten ga ik ook het water uit. Als ik me wil afdrogen zie ik dat m'n handdoek niet meer in m'n tas zit, ik draai me om en kijk in het rond, dan zie ik Ray staan met m'n handdoek om zich heen, ''je kunt eigenlijk echt niet stoppen met me te plagen he!'' ''Wou je misschien dat ik kou kreeg?'' Zij hij zelfmedelijdend. '' Nee, Wil jij misschien dat ik kou krijg? Want tja, momenteel heb ik wel kou!'' ''Ohh, kom ik zal je komen opwarmen'' zegt hij plagerig en hij opent zijn, of eerder mijn handdoek en loopt achter me aan, ik loop van hem weg ''iewww, neeee'' schreeuw ik waardoor hij alleen maar lacht en nog sneller achter me aan loopt. ''Jona, wees eens niet zo snel, je maakt me moe!'' Zegt ie,  en hij staat stil om even uit te rusten, ik sta ondertussen ook stil, maar als ik het niet door heb gaat  Ray zo snel als hij kan weer achter me aan.

The Diary Of Our LifeWhere stories live. Discover now