#31

11 5 0
                                    

Pov. Ray
''Jona... i-ik...''
''Ik vindt je leuk.'' Zeg ik verlegen, wow, ik heb het eindelijk gezegd.
''Ik jou ook'' zegt ze stilletjes en glimlacht. ''Ik bedoel leuk leuk Jona... Ik ben gevoelens voor je gaan krijgen'' zeg ik verlegen, blosjes verschijnen op m'n wangen en ik kijk naar beneden, m'n voeten zijn plots zo intressant geworden.
Ik besluit om sterk te zijn en haar in haar ogen te kijken, ik  ben hier ten slotte de man. Even kijkt ze me aan en draait dan haar hoofd weg van me.
Met mijn stevige hand neem ik voorzichtig haar kin vast en draai haar gezicht naar me toe.
Even is er een pijnlijke stilte.
''Dacht je dat ik niet wist wat je bedoelde met: ''ik vind je leuk''?!'' Zecht ze, ze lacht en haalt haar schouders op. ''Zo achterlijk ben ik ook niet. Ik wist niet dat iemand zoals jij zelfs zo verlegen kan zijn? Blijkbaar ken ik je dus nog niet helemaal... Dus zoals ik al zij m'n antw-'' nog voor ze haar zin af kan maken geef ik haar een flinke smakkerd, niet op de kaak, maar op de mond natuurlijk. Als snel besef ik dat hij niet erg romantisch was dus verbeter ik het. Ik geef haar korte kusjes op haar tedere lipjes en vraag toegang met m'n tong. Langzaam opend ze haar mond en lacht tussen het kussen door. ''Dus zoals ik al zij, ik vind jou ook leuk. Maar ik denk dat je dat ondertussen al doorhad.'' Zegt ze als ze de kus onderbreekt en chiechelt.

Pov. Romy
Omdat ik niet langer de kleffe dans van mijn VRIENDJE en het ONBEKENDE MEISJE aan kon zien besluit ik langzaam richting hitel te gaan onderweg hoor ik twee mensen tegen elkaar praten in een klein doodlopend steegje. Uit nieuwsgierigheid neem ik een kijkje, ach wat kam er gebeuren. Ik moet binnenin giechelen als ik zie dat het Ray en Jona zijn. Vanaf hier kan ik niet echt horen wat ze zeggen maar zie dan plots dat Ray haar begint te kussen. Eerste een ongemakkelijke smakkerd, maar al snel vloeit deze over naar een echte tongzoen. Ik zie dat Jona het totaal niet erg vindt. Wat lief...
Als ik stilletjes wil weg wandelen naar het hotel stamp ik per ongeluk tegen een leeg bierflesje in het midden van de straat. ''Dedju'' zeg ik als Ray en Jona me beiden ongemakkelijk aankijken. ''Romy?!'' Vraagt Ray, Jona schiet in de lach, geen flauw idee wat er eigenlijk zo grappig is, misschien omdat ik ze heb betrapt, moehahaaa. ''Ja?!'' Vraag ik alsof ik niet weet dat ik dat ben. ''Hoelang sta je hier al?!'' Vraagt Jona. ''Lang genoeggg'' zeg ik en draai me ongemakkelijk om en stap voort richting hotel. ''W-wacht, we gaan met je mee, Romy, je weet toch dat het gevaarlijk is om om dit uur alleen op straat te lopen?!'' Zegt Jona ieywat bezorgd, ik zie Ray me pissig aankijken omdat ik hun momentje verbroken heb. ''Waarom is Sep eigenlijk niet bij jou?!'' Vraagt Ray. ''Die danst liever een verleidelijke dans met een onbekende dan gezellig met mij te babbelen... tsss'' zeg ik met licht woedende toon. Op mijn gemak wandel ik naar het hotel met twee giechelende kinders achter me aan. Ughh. Als ik aankom bij het hotel haast ik me naar m'n kamer en gooi de deur zowat dicht en plof met kleren en al op m'n bed, hopend dat mijn jaloezie snel overgaat, hopend dat deze dag snel voorbij gaat, hopend dat ik snel in een diepe slaap val...

The Diary Of Our LifeWhere stories live. Discover now