Bine ati venit la Hotel Neko

20 2 0
                                    

Eu si Adam ajungem la hotel.Constatam ca hotelul nu e asa de mare.Are doar un etaj.Arata mai degraba a motel.Si avea si un nume ciudat.

Eu:Hotel Neko?Egoul pisici aceleia nu ar putea incapea nici macar intr-unul dintre acei caini de 2-3 metri,daramite in corpul ala mic.

Adam:Nu avem timp pentru egoul paiatei.Uite,cativa elevi sunt aici in curtea hotelului.

Eu:Timpul pentru introduceri.

Curtea hotelului avea o marime decenta,cateva banci si o fantana arteziana in mijloc.

Ne apropiem de cea mai apropiata persoana,era o fata care statea pe o banca.Purta tenisi,pantaloni scurti de blugi,un pulover legat in jurul taliei.Purta o camasa cu maneci scurte si o ?apca intoarsa in stil ,,rebel".Avea parul blond si ii era legat in coada.

Eu:Buna eu sunt Jessica.

?:Prea slab.

Eu:Cum adica?

?:Salutul tau e prea slab,trebuie sa-l spui cu mai multa pasiune,mai tareeee!

Eu:Buna eu sunt Jessica!

?:MAI TARE!

Eu: BUNA EU SUNT JESSICA!

Audri:ASA,EU SUNT AUDRI HAVANA,INCREDIBILA DANSATOARE,MA BUCUR SA TE CUNOSC!!!!!

Eu:Cred ca am ragusit.

Adam:Ea e Audri Havana,o mare dansatoare.A fost recunoscuta pentru faptulca a concurat in orice fel de concurs de dans,si pentru ca e in stare sa danseze orice fel de dans.

Eu:Orice fel de dans?!

Audri:Reusesc pentru ca am pasiune.Daca ai destula pasiune pentru un lucru atunci esti in stare sa dai 110%.Acum,haida,pleaca,oamenii nu se cunosc singuri

Eu:Ai dreptate,multumesc.

Audri:Si nu uita,PASIUNEEE.

Urmatoarea persoana era alta fata.Avea ghete pana sub genunchi,o fusta neagra in carouri negru si rosu,purta o camasa alba cu o vesta de acelasi model ca fusta pe deasupra si avea o panglica rosie legata in jurul gatului.Avea parul lung si rosu si purta o pereche de casti cu fluturi.Se uita la fantana arteziana.

Eu:Buna.

Fata isi da ochii peste cap.

?:Inca unul?

Eu:Inca unul ce?

?:De cand am ajuns aici m-am intalnit numai cu tolomaci.Deja m-am saturat.

Eu:Imi pare rau?

?:Tie ce iti mai trebuie?

Eu:Am vrut doar sa ne cunoastem.

Alison:Bine atunci,eu sunt Alison Bela,INCREDIBILA MAKE UP ARTIST

Adam:Alison se descurca extrem de bine cand vine vorba despre machiaj.Pana acum a lucrat pentru 4 saloane sau mai multe si toate au un succes incredibil.O singura chestie,nu are o atitudine chiar atat de prietenoasa,daca o insulti e in stare sa-ti faca un machiaj de clown cand dormi de nu ti-l poti da jos nici cu inalbitor.

Alison:Acum ce ne-am conuscut de ce nu faci ca o fantoma si DISPARI DRACULUI DIN FATA MEA.

Eu:Bine,bine plecam.Doamne.

In curtea hotelului mai era doar o fata.Avea si ea ghete pana la genunchi,o fusta verde cu o curea maro,o bluza verde cu maneci scurte si mai aveam o geanta maro de umar.Avea parul castaniu,usor ondulat pana la umeri,avea ochelari si o bereta verde cu trei insignen pe ea

Jocul PastoruluiWhere stories live. Discover now