chapter 4™️

3.4K 434 131
                                    

+20 vote +50 yorum yb gelir

+20 vote +50 yorum yb gelir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





—a popular myth™️

Jimin, Jungkook'u göreli bir hafta olmuştu sonunda ve ne zaman restoran kapısının üzerindeki zil tıkırdasa Jimin anında başını kurtarıcısının yüzünü görebilme umuduyla o tarafa çevirmiş ama her seferinde Jungkook çıkmayışıyla hayal kırıklığı yaşamıştı. Zamanının büyük bir kısmını evde kurtadamları araştırarak geçirmiş ve kafasında cevaplardan çok sorular oluşmuştu. Kafasında, Jungkook'un geri dönmesi gerektiğini nasıl bildiğini ve kendisini nasıl kurtardığını sorma denemeleri yapıyordu. Taehyung'un kelimeleri zihninde dalgalar halinde dolaşıyordu. Oda arkadaşı Yoongi ise Jimin'in saldırıyla ilgili kabuslar göreceğinden endişeliydi, oysa ki Jimin'in REM sürücüsü sadece sarı gözlerin koyu kestane renge dönüştüğü ve ne zaman birbirlerine dokunsalar bütün vücudunun alev alıyormuş gibi hissettirdiği rüyalarla doluydu.

"Hey, aşk çocuğu, hala gerçek işlerin olduğunu biliyorsun değil mi? Bütün kase ve tabakları ben yıkadım!" Hoseok elindeki bezi tam dalmış Jimin'in yüzüne fırlattı, bu da Jimin'in puflamasına neden olmuştu.

"Bana öyle seslenme. Ve bu kadar dramatik de olma. Bugün çalıştım. Ben sadece," duraksayıp tekrardan kapıya döndü. "bekliyorum."

"Hey, cidden," Jimin, nazik bir şekilde gülümseyen Hoseok'a döndü. "olanlardan sonra iyisin, değil mi? Yani az kalsın bir vampir tarafından iliklerine kadar sömürülüyordun ve bir kurtadam tarafından ısırıldın. Bu normal bir çarşamba gecesi gibi değil." Hoseok'un sesi bir ilk olarak alaycı veya gevşek değildi. Sözleri daha ağır ve ciddiydi, gerçek bir endişe yayıyordu. Jimin başını eğip eline baktı. Isırık çabuk iyileşmişti, enteresan bir şekilde, geride kalan tek iz birkaç çizikti. Acısızdı ve Jimin eğer bunları oraya bırakan kişiyi düşünüp durmasaydı çoktan izleri unutmuş olurdu.

"Ben iyiyim, Hoseok. Teşekkürler. Yani, evet bütün bu olanlar korkutucuydu. Ama, bilmiyorum." Omuz silkip saçlarını hafifçe geriye ittirdi. "Çok garipti, Hoseok. Jungkook ortaya çıktığı anda.. şey gibi hissettim.. iyi olacakmışım gibi? Biliyorum kulağa garip geliyor ama onun varlığı beni güvende hissettirdi. O vampirin beni ısırmasına saniyeler varken bile içimden bir ses bana iyi olacağımı söyledi. Bu konu hakkında birkaç araştırma yaptım ve damgalama diye bir şey olduğ-" Jimin'in sözü kapının zil sesiyle kesilmişti. Jimin kapıya doğru dönmüş ve bir anda başı hafiflemiş gibi hissetmişti, neredeyse düşecekmiş gibi olduğundan bir duvara tutunacaktı. Berrak dalgalar gibi olan duyguları her tarafını kaplamıştı. Başını kaldırıp Jungkook'a bakarak gülümsedi. Taehyung ve başka bir adamla daha restorana girmişlerdi. Jungkook'un yüzünün çoğu siyah maskesiyle kapanmıştı, Taehyung'ki de beyaz bir taneyle. Jimin bunun o gün Jungkook'un öfkesinden kaçan ve hala bu şehirde bir yerlerde olan o vampir yüzünden olduğunu anlamıştı. Bu düşünce Jimin'in büyük bir kısmına korku salıyordu.

a popular myth | jikook [çeviri] Where stories live. Discover now