Randy - Follow your heart

726 28 2
                                    

Pohľad Ryea :

Bzzz... Bzzz... Bzzz... Bzzz...

Každodenná etapa ľudstva... STAVANIE!!!Asi každý pozná ten nechutný pocit, zalepených oči. Neznášam keď po skorom stavaní ma moje viečka ťahajú až na zem.

Práve teraz je 6:30. Čo znamená že za 3sekundy do izby vtrhne Brooklyn s jeho ranným monológ o tom ako "bude" tento deň krásny. Ako sú stromy zelené , a ako vtáčiky nádherné spievajú.

1..2..3

,,Dobré ráno Ryeauško." Ako ja kurevsky neznášam keď ma takto vola, primitív!,, Dneska bude krásne, a konečne povieš Mikeymu čo k nemu cítiš!",, Ani ma nehne, Gibson! '' odmrmlem a snažím sa otvoriť svoje hnedé oči.

,,Ale Rye, si do neho už pomaly 3 roky! Kedy mu to chceš povedať až keď budeš mať 80, 3 deti a manželku?"odfrkne Brooklyn a otvorí okno do mojej izby ktorú zdieľam s Hrvym.

Nádych, výdych ,, Po prvé nikdy nebudem mať manželku, po druhé nikdy nebudem mať deti a po tretie poviem mu to ale dnes ešte nie. " rýchlo zo seba vychrlím a zoskočím z hornej postele.

,,Aj tak Vivi povedala že mu to mám povedať až vdety, keď sa na to naozaj budem cítiť." Na vysvetlenie Vivi je moja najlepšia kamarátka . Jediná ktorá má pochopí, podporuje a vždy viem čo potrebujem.

,, Nie, ja ti hovorím že som naozajstný spiderman!" ten zvonivý smiech počuť po celom byte už jeden celý rok . ,, Tak mi to dokáž, vole. '' Andrea a Jack. Títo dvaja sa od seba nedokážu odtrhnúť ani na sekundu... No čo už Friendship Goals!

Andrea do nášho života prišla asi pred pol rokom, keď nám ju Vivi predstavila, Jack si ju ihneď obľúbil, hlavne kvôli tomu že vždy vedia o čom naviazať konverzáciu.
,, Ahojte! '' pozdravia nás naraz ako vždy. Sú ako twins, vždy všetko hovoria naraz a ešte majú aj rovnaký prízvuk. Sú ako jedna hlava jedno telo...

,, Hello twins! '' odzdraví Brooklyn a je mi jasné že tú podobu nevidím len ja...

,, Rye dneska ideme na letisko! Nezabudni! '' povie s veľkým úsmevom Andrea.,, Viem An, už sa nemôžem dočkať až ju uvidím! "teraz sa mne na tvári, objavil obrovský úsmev.,, Vieš možno že s ňou dôjde aj Andy ?" Jack sa na mňa ľútostivo pozrel.

Achh nie Andy , ten malí škriatok! Vivin brat Andy je asi o 9 rokov mladší odomna..Ano má 14 je to neposlušné malé decko. Ešte keď sme s Vivi, čo bolo asi pred 4 rokmi, chodievali von, musel chodiť s nami, a viete si domyslieť že sa vždy predvádzal a robil zle. Skratka malé decko.

,, Ale neboj, je úplne iný! "pohladí ma po ramene Andrea. Toto bude veľmi dlhý týždeň!

*O 4 hodiny neskôr!

Sme na letisku, a ja s nepokojom v tele, si pohúbkavam z jednej nohy na druhú. Nie nejsom nervózny, som šťastný. 3 mesiace bez mojej Vi, hotové peklo!

Začali v hádzať ľudia do obrovské hali, a aj keď je Vivi nízka ako škriatok tak som ju zbadal, a rozbehol sa k nej. V rýchlosti ju zobral do náručia a riadne objal.

,,Viiivii! " moja radosť naplnila halu.,, Rye Bear '' silno ma stiskla, a v tvári jej bolo vidno veľa radosti... A v tom nastal zlom... Za Vivi stál asi ten najkrajší chalan, s krásnymi nebomodrými očami...

Andy Robbert Fowler?

Pokračovanie nabudúce....

Sk Jednodielovky Roadtriptv 🇬🇧/🇮🇪 Where stories live. Discover now