With pleasure, Princess 👑 Randy / Jaclyn

604 22 0
                                    

*Oznam povinné prečítať ináč vám takú j*bnem že vás vlastný Rye nespozná! *

No takže ľudkovia moji, dopredu vás informujem a ospravedlňujem sa za gramatické chyby. Totiž nechce sa mi ich opravovať. A kvôli p*jebaným čiarkam to nebudem všetko listovať a hrabať sa v tom. Ďalej... Ten minulý príbeh berte ako taký skúšobný začiatok! Ďakujem 😘. Príbehy budú vychádzať vtedy keď budem mať inšpiráciou, čas a náladu. Ešte raz ďakujem a užite si príbeh! Vivi❤

Andy a Vivi (Ja 😂) - dcéra / syn Rapunzel (Zlatovlaska)
Rye - syn Gothel (zlá Mater Rapunzel)
Brooklyn - syn Elly (Popoluška)
Jack - syn Anastasii (dcéra zlej macochy z Popolušky)
Andrea - dcéra Belly a Zvieraťa (Kráska a Zviera)
Mikey - syn Snehulienky
Harvey - syn zlej kráľovnej zo Snehulienky

,, Blue je čas ísť spať! '' malé uška zlatého modrovlaseho dievčatka, započuli oznam jej starej mamy .

,, Anoo! '' veľa mladých dievčat by skôr začalo plakať že ešte není unavené, a že ešte chvíľočku sa chcú hrať s obľúbenou hračkou. Ale Blue nikdy, vedela že keď sa ide spať, tak jej starká poviem ďalšiu jej vymyslenú básničku, ktorá ju vždy veľmi poteší.

Rýchlim krokom zamierila do kúpeľne kde si umyla zuby, a utekala do postele. Jej malé bosé nožičky dupotali po drevenej podlahe, až ku jej malej postieľke .

,, Pripravená na ďalšiu básničku ? '' spýtala sa jej s úsmevom na tvári postaršia pani, ktorej Blue vždy hovorila starká Vivi.

,, Ano starká Vivi! Celý deň som na ňu čakala. " odpovedalo s veľkým úsmevom modrovlasé dievčatko.

,, Tak dobre teda." odpovedala starká Vivi a sadla si na okraj malej postieľky, ktorá patrila modrovlasej princeznej. Zakryla Blue s modrou dekou, ktorú si Blue niesla všade kam išla. Dostala ju totiž od starkej Vivi, ktorú nadovšetko milovala.

,, Takže... Keď raz zapadol mesiačik , začal vtedy spievať malý vtáčik... Bol malý ako kvet, na stonke ľalii... Stále spieval iba jedno , že zlo výhra nad dobro. Stále iba lásku spomínal, že v zlom dobro pojíma. To že stále spieval, začal si všímať kráľ. Povedal mu to čo cítil, nech mu dá dobro aby zlo zlomil... "

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Predstavil si už niekdo, niekedy, aké by bolo keby všetky princezné z našich obľúbených kníh boli naozajstné ? Že by bola pravda že žili šťastné až do smrti?? Ale počas toho obdobia od lásky po smrť, sa muselo niečo diať. Nie? Každá princezná určite túžila po dieťati a nie iba princezné ale aj zákerné postavi! Každý si myslí že zákerné postavi zmizli! Ale čo keď nie?

Tento fakt vedel aj malý hnedo vlasy chlapček, ktorý sedel pod stromom, ktorý mal biologické pomenovanie dub . Tento strom mu totiž vždy pripomínal kúsok jeho života . Tento malý chlapec bol syn, jedného z najväčších klamárov sveta . Nie nebol to syn Pinocchia. Bol synom o sto krát horšie osoby, ktorá ho síce milovala. No nemal to po čom túžila.

Matka Gothel podľa príbehu Zlatovlásky zomrela, ale v naozajstnom svete prežila. Dostala sa do zlej partie, kde jej síce pomohli získať večnú mladosť. Ale zároveň aj malé zrnko šťastia. Rye. Tak sa volal tento malý chlapček ktorého hnedé oči pripomínali tu temnotu duše jeho matky.

Sk Jednodielovky Roadtriptv 🇬🇧/🇮🇪 Where stories live. Discover now