Oliver wood

18 2 1
                                    

He makes Harry Potter bigger . (And he is mine!)

Oliver Wood (geboren in 1975 of 1976) was een Schotse tovenaar die de bewaarder en kapitein was van het Zwerkbalteam van Griffoendor. Hij was van 1987 tot 1994 aanwezig op Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Oliver stond bekend om zijn vastberadenheid en vaardigheid op het speelveld, en zijn lange lezingen voor de praktijk. Hij leidde het Gryffindor-team naar de overwinning in de Quidditch Cup in zijn zevende jaar.

Na zijn schoolverlating trad Oliver toe tot Puddlemere United als reserve speler (vermoedelijk als Keeper). In 1998 keerde Oliver terug naar Hogwarts om te vechten in de Slag om Hogwarts tegen Voldemort en zijn Dooddoeners, naast zijn voormalige schoolvrienden en teamgenoten.

Oliver Wood ging van 1987 tot 1994 naar Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Hij was in Gryffindor ingedeeld en deelt waarschijnlijk een slaapzaal met Percy Weasley. Hij trad toe tot het Griffoendor Zwerkbalteam als een Keeper [4]. Tijdens zijn eerste spel pakte hij een Bludger twee minuten naar de kop en werd een week later wakker in de ziekenhuisvleugel. Hij vertelde dit aan Harry Potter toen Oliver in zijn vijfde jaar zat, omdat Harry nerveus was voor zijn eerste Zwerkbalwedstrijd. Oliver zei ook dat hij zijn wedstrijd niet echt herinnerde.

Hij volgde vier jaar lang ook Hogwarts met Charlie Weasley en Huffelpuf Nymphadora Tonks voordat ze afstudeerden. Voordat hij afstudeerde, ging Oliver drie jaar lang naar Hogwarts met collega Griffoendor Harry Potter. [5] Oliver had het vaak over Charlie's uitstekende Zwerkbalvaardigheden en toonde waardering voor hen, want hij was zelf een grote Zwerkbalfan.

Who is Who (Hp , Dutch)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang