25

356 13 4
                                    

POV NICOLE

Elle en Blake gaan super veel met elkaar om de laatste tijd. Hij is vaker bij haar dan bij mij... Ik weet oprecht niet wat ik ervan moet vinden. Ik vertrouw hem wel, maar haar niet. Maar als ik erover wil praten met Blake, wordt hij boos. Dus ik zeg er maar niks over.

"Blake, ik ga naar Liv." zeg ik. "Ohw, ik wou eigenlijk wat samen doen..." zegt hij teleurgesteld. "Sorry, maar ze heeft me nodig.." zeg ik zacht. "Ik snap het, ga maar schat. We doen vanavond wel wat samen." zegt hij lief. Ik lach. "Is goed, tot vanavond babe" zeg ik. "Tot vanavond!"

Ik ga naar Liv toe, want vandaag heeft ze echt een rot dag. Oke, ik leg het wel uit. Vandaag is het een jaar geleden dat haar ouders omgekomen zijn in een auto ongeluk. Dus vandaag heeft ze mensen om haar heen nodig, daarvoor ben ik.

Bij Liv aangekomen, druk ik op de bel. Liv doet de deur open en vliegt meteen om mijn nek. "Aw, stil maar schat. Het komt goed, ik heb ijs mee en we gaan de domste films ooit kijken." zeg ik lachend. "Je bent een held!" zegt Liv nu inmiddels ook lachend.

EWAJA k upload echt vaak ofzo maar tis vakantie dus k heb tijd genoeg. Maar k heb geen idee wat k allemaal schrijf t slaat waarschijnlijk nergens op, als jullie dingen hebben die jullie in dit boek echt willen drop maar in de comments xx dan kijk k of k t in me boek kan gebruiken

Xx me

Ps ily

Messages {Ft. Harvey Cantwell}Where stories live. Discover now