26

396 13 4
                                    

POV OLIVIA

Nicole is mijn held, ijs en domme films. Dit heb ik echt nodig vandaag. Harvey komt binnen en kijkt naar ons. Hij denkt na. "Waarom kijkt hij zo raar?" vraagt Nicole lachend. "Hij is aan het denken, waarom liggen zij hier zo?" zeg ik meelachend. "IK WEET HET! Gaat het wel prinses?" vraagt hij bezorgd. Ik knik en hij omhelst me. "Niet doen please, dan moet ik weer huilen. Ik huil al zoveel vandaag.." zeg ik zacht. "Hey, het komt goed schat. Dat beloof ik je." zegt hij lief. Ik lach. "Waar heb ik jullie aan te danken? Jullie zijn zo lief." zeg ik.

Nicole en ik hebben de hele middag films gekeken. 'S avonds doet Harvey opeens heel raar en vaag. "Doe iets leuks aan." zegt hij mysterieus. "Uhm, oke?" zeg ik verward. "Jij ook Nicole." zegt Harvey. Nicole en ik kijken elkaar heel verward aan, maar we doen wat hij zegt. Dan komt Blake opeens aan de deur. "Kom we gaan ergens heen." zeggen ze tegelijk. Nicole en ik snappen er niks van, maar we gaan gewoon mee.

We stoppen voor een schattig restaurantje. "Waarom?" vragen Nicole en ik tegelijk. "Jullie verdienen het." zegt Blake lief. We glimlachen en gaan naar binnen. Van binnen is het nog best groot, en heel schattig ingericht. We gaan aan een tafel zitten, en worden al snel geholpen. We bestellen en wachten tot het eten er is. We praten en lachen wat. Dan kijken Harvey en Blake elkaar aan. "We hebben zwemkleding bij, ook voor jullie." lacht Harvey. "Oh god.." zeg ik.

SPECIAAL VOOR NICOLE'S KATER XX

Messages {Ft. Harvey Cantwell}Where stories live. Discover now