Chapter 5

662 36 2
                                    

Когато тя се върна при мен, решихме да разиграем още една сценка, в дома на Дарси. Отправихме се по вече познатия ми път, по който между другото се изгубих първия път. Паркирах отпред и двамата влязохме вътре. Оказа се, че родителите и са излезли спешно. Някакъв проблем в работата.

- Е? Какво ще правим? – попита тя и седна на плота, с чаша мляко в ръка.

- Мога да си тръгна? Всъщност не сме длъжни да прекарваме време сами, освен ако не се налага ... – ‘’Моля те! Не! Не казвай да си ида!’’ повтарях си мислено.

- Ами ... можеш да останеш ... по-добре е от това да стоя сама цял ден. – отдъхнах си.

- Добре ... какво ще правим наистина? – усмихнах се.

- Гладен ли си? – кимнах положително. – Можеш ли да готвиш? – засмя се тя.

- Не знам дали съм ти го казвал, но съм добър единствено в свиренето на китара и пеенето. Веднъж запалих пожар, когато се опитах да си направя сандвич! – тя бурно се разсмя. – Не ми се смей! Не съм виновен, че съм непохватен! – аз също се разсмях.

- За твоя радост, аз готвя страхотно. А и има още няколко неща, в които си добър. – след като го каза бузите и поруменяха.

- Така ли? И какво точно? – повдигнах вежда и се приближих към нея, намествайки таза си между краката и, докато тя все още седеше на плота.

- Не знам как си в леглото, но съдейки по начина по който се целуваш, определено си те бива. – тя се подсмихна срамежливо.

- О, поласкан съм. – засмях се и се приближих малко към нея. – Това нещо с ‘’гаджето’’ ... започвам да свиквам. А и може би не е чак толкова лоша идея ...

- Моля? – тя се ококори невярващо. – Какво имаш предвид?

- Идея си нямам! Просто ми е приятно да съм ти гадже, без на практика да съм ... Разбра ме. – засмяхме се.

- Няма значение. Отмести се, за да сляза и да направя спагети. – усмихна се тя.

Дяволита усмивка озари лицето ми. Обвих ръце около кръста и и я придърпах към себе си. Тя изписка и се засмя, обвивайки краката си около таза ми, а ръцете и се сплетоха зад тила ми. Поставих ръцете си на дупето и. Официално, за да я държа по-лесно и неофициално, за да хвана задника и. При това мое действие тя ахна и ме погледна объркано. Аз и се изплезих и прехапах устните си.

Life Is BitchWhere stories live. Discover now