1.BÖLÜM

166 90 49
                                    


Okumaya başladığınız tarihi yorum olarak bırakın lütfen.🗻⏳

Multimedya:Lavinya Aksel

Kan ter içinde uyandım. Babamın odasından sesler geliyordu. Koşarak odasına gittim, fakat babam yerine dağılmış odası vardı. Her yeri aradım,Evin altını üstüne getirdim ama yoktu telefonunu defalarca aradım ama

"Aradığınız kişiye ulaşılmamaktadır" diyordu.

Çaresizce tekrar babamın odasına gittim. Yatağında eski ama göz alıcı bir kutu vardı. Oyun mu oynuyordu benimle neydi şimdi bu, nasıl gelmişti buraya? Korkuyla etrafa bakıyordum. Kutuyu kucağıma alıp incelemeye başladım. Küçük anahtar deliği dışında heryeri parlak taşlarla kaplıydı.

İçinde ne olduğunu, babamın nereye gittiğini öğrenmek istiyordum hemde hemen ama bu kutuyu nasıl açıcaktım ?

Garajdan getirdiğim çekiç,tornavida ve adını bilmediğim bir sürü aletle açmaya çalıştım ama yok açılmıyordu.Tam pes etmek üzereyken komodinin üstünde aynı kutu gibi parlayan bir anahtar gözümü aldı.

Artık sinirlenmeye başlamıştım.Biraz önce buda yoktu. Korkuyla etrafa bakıp anahtarı elime aldım ve kutudaki anahtar deliğine doğru soktum ve çevirdim. Anahtar birden ağırlaştı dönmemeye başladı. Çevrilmiyordu ve ellerimi acıtıyordu ama yinede zorladım bu kutuda ne vardı öğrenmeliydim.

Daha şiddetli bir şekilde anahtarı çevirmeye çalıştım, sonunda kutu açılarak kucağımdan yere düştü. Etrafı birden ışık hüzmesi kapladı. Gözlerim kapanıyordu ne olduğunu anlayamadan uykuya daldım.

İlk bölümle karşınızdayım. Bu bölümün fazlasıyla kısa olduğunun farkındayım ama giriş olarak böyle yazmayı düşündüm. Diğer ilk iki bölüm de kısa olucak ondan sonra uzun mu uzun bölümler paylaşacağım. Voteleyip yorum yapmayı unutmayın.❤

 KAPI ARDINDA ; GİZLİ DÜNYAWhere stories live. Discover now