Zayn/Louis

2.7K 56 30
                                    

Ik sta voor de deur van het huis van Louis zn zusjes. Volgens Niall zou hij hier zitten. Ik wacht en gelijk word de deur open gedaan.

Louis kijkt me aan en laat me toch binnen. Ik heb net met Lottie en haar vriend gepraat.  Samen Louis ga ik op de bank zitten en ik hoor hoe zijn telefoon begint te trillen.

Ik kijk hem aan en begin dan te praten. Ik heb Harry gevonden. Het gaat slecht net hem. Ik hield hem al een tijdje in de gaten en hij heeft weer een terug val op wat hij gedaan heeft.

'Ik wil naar hem toe gaan Zayn. Ik hou van hem en ik moet hem zo veel vertellen'.

'Ik zal je naar hem toe brengen Lou'.

Louis
Ga ik hem dan eindelijk zien. Ik heb hem zo lang al niet meer gezien. En eerlijk gezegt, ik mis de sex die we hadden. We rijden naar de snelweg en Zayn druk het gas diep in.

Na een tijdje komen wr bij een verlaten huis aan. Zayn stopt de auto en blijft zitten. 'Je moet wel weten, hij is verandert Lou, je moet niet van hem schrikken'.

Ik knik en stap uit. Ik loop zachtjes naar de voor deur en bel aan. Als er na een tijdje niet open word gedaan, probeer ik de deur open te maken. Ik voel me telefoon trillen en pak hem uit me zak.

Onbekent nummer:
Louis toch, zo maar inbreken. Dat mag niet he

Ik laat hem weer in me zak glijden en duw de deur open. Ik loop naar binnen en gelijk kom ik in een grote hal te staan. Ik loop naar de eerste deur en kom in een keuken uit.

Ik hoor boven een douche lopen en ik loop er op af. Heel voorzichtig open ik de badkamer deur en ik kan hem gewoon zien. De man waar ik van hou is terug.

Ik plaats het deeltje nu, omdat ik de rij sta om naar binnen te mogen voor Niall. Ik ben gewoon bij zijn concert.

Vergeet niet te stemmen

Smut With Badcops LsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu