Výlet

234 18 4
                                    

Marcus

Probudil jsem se a kouknul se kolem sebe, byl jsem v obýváku a na mém rameni spal Martinus. "No jo, nechám ho" řekl jsem a zase si opřel hlavu. "Kluci vstávat!" řekl někdo, ten hlas znám. No jo Ella.  "Co co se stalo?" zeptal se ospala Martinus. "Vstáváme, jede se na výlet" řekla a odešla. "Brácha notak vstávej" řekl jsem Martinusovi. Zalehl mi nohu. Jak? No já mam natažené nohy a on mi na nich sedí.


"Nech mě spát" řekl. "Rád tě nechám spát, až mi slezeš z nohy" řekl jsem mu. "Ježiši promin" řekl a postavil se, div nespadl. "Dobrý" řekl jsem a promasíroval si nohu, tu nezlomenou. "Fakt v pohodě?" zeptal se. "No neboj" řekl jsem a on si sednul vedle mě.  "Co říkala?" zeptal se Tinus. "Že se jede na výlet, no nevim jak" řekl jsem a ukázal nohu. "A to si to jen tak usmyslela?" zeptal se brácha. "Asi jo:" řekl jsem mu.

Ella

Vím že má Martinus sádru, ale muže jít alespoň kousek, tak ne výlet ale procházka. Tak jsem šla chystat snídani. "Notak kluci" řekla jsem. "Už jdeme" řekl Martinus.  Tak jsem dala snídani na stul a čekala až se připlazí. Martinus přišel první a pak Marcus. "Na jaký výlet jedeme?" zeptal se Mac. "Ne na výlet ale na procházku" řekla jsem jim. "Aha" řekl oba dva a pak začali jíst.


Když dojedli tak jsem je poslala se převlíknout,  zatím jsem uklidila nádobí. "Tak jdeme?" zeptala jsem se když bylo všechno hotové a kluci byly i převlečený. "Jasně" řekl Marcus. Tak jsem vyšli z domu, já zamkla a šli jsem k jezeru. Je nedaleko, tak snad Marcus dojde.

................................. na místě- Marcus

Když jsme tam došli tak jsme se svalil do trávy. "Marcusi, v pohodě?" zeptal se mě brácha. Nic jsem neřekla jen ležel. "Brácha" drknul do mě. "Hmm" zabručel jsem. "V pohodě?" zeptal jsem zase. "Jo" řekl jsem a posadil se.

"Kolik jsme ušil?" zeptal jsem se. "No asi 5 kiláku" řekl Martinus a sednul si vedle mě. Tak jsem tem seděli a koukali na jezero, povídali jsme si a tak. Potom jsme asi po dvou hodinách šli domu, samozřejmě jsem si zavolali taxíka.

Když jsem přišli domu Ella šla spát a já šel taky. "Hele Marcusi?" zeptal se mě Martinus. "No" řekl jsem. "Hele mužů k tobě do pokoje?" zeptal se. "Jo jasně, ale proč?" zeptal jsem se. "Jen tak, chci spát s bráchou" řekl a já mlčel. "Nebo ne, to je v pohodě" řekl a šel nahoru do pokoje.

Tak jsem šel za ním. Otevřel jsem dveře a on seděl na posteli, a koukal do mobilu." Tak pojď" řekl jsem mu a tak jsem šli spát.




Stepsister (Marcus&Martinus)Where stories live. Discover now