Descriere

6.6K 284 39
                                    

În urmă cu paisprezece ani, Nina Ambrossi supraviețuiește atacului unei mâini criminale, însă pierde tot ceea ce avea mai de preț – familia. Și dacă nu ar fi fost de ajuns, amintirile cu părinții ei se risipesc precum fumul, de parcă nici nu ar fi avut o viață înainte de tragedie.

Într-o lume a bărbaților și cu doi frați pentru care ea reprezintă un simplu obiect decorativ, Ninei îi este inhibat spiritul aventurier și retezate aripile. Nimeni din casa Romano nu o cunoaște cu adevărat, nimeni nu are timp pentru ea.

Iar din afară, nimeni nu îndrăznește.

Până la el. Până la Prințul din Camorra. El este singurul care posedă toate atuurile pentru a o face pe prințesa deja revoltată să comită actul suprem de trădare față de unica familie pe care o știe: cooperarea cu dușmanul.

Împreună, cei doi vor fi puși față în față cu pericolul, luptând pe aceeași baricadă pentru un scop comun: înlăturarea tiraniei de la cârma organizației napoletane. Totuși, pentru a pune punct războiului dintre Sicilia și Napoli, Nina trebuie să își convingă frații că iubirea ei e pură și că Lucca nu a avut nicio clipă intenția de a o folosi. Cu toate că, de cele mai multe ori, exact asta a făcut.

Iubire italianaWhere stories live. Discover now