19.

4.3K 157 6
                                    

        Mâinile mele sunt în jurul abdomului sau și îl strâng. Simțeam căldura pe care corpului o emana. Inima îmi bătea cu putere și simțeam că sunt acolo unde vreau sa-mi petrec restul vieții.
     Încordarea pe care o simțeam atunci când m-am urcat prima oară pe motor, a dispărut. A fost înlocuită cu un sentiment de libertate și fericire. Simțeam cum inima avea să-mi explodeze în piept de fericire. Am ochii închiși, nu de frica, ci pentru a mă concentra asupra bătăile inimii lui. Inimile noastre se sincronizau.
        Oprește și atunci deschid ochii. Mă simt beată de iubire și nu știu ce să fac. Mă dau jos și cu mâinile mele neîndemânatice încerc să desfac casca.
     —Lasă-mă pe mine.
  Nu mai mișc un deget și îl las sa mi desfacă casca. Degetele sale reci îmi ating piele, aceasta imediat făcându-se de găină. Aud un clinchet și casca nu se mai afla pe capul meu, ci în mâinile lui.
      Ridic privirea și ochii mei se întâlnesc cu ai lui. Respirația lui devine sacadată și parcă uită să expire aerul afară.
        Ochii noștri fac contact, pupilele dilatându-se instant. Se uită la buzele mele și din instinct, îmi mușc buza de jos. Își umezește buzele și după și le lipește de ale mele. Mentolul combinat cu tutunul, e gustul lui specific. Limba lui și a croit drum spre limba mea, împletindu-se într-un dans continuu. Îmi așez mâinile în părul lui, iar el scăpa casca jos și își pune mâinile pe coapsele mele. Mă ridică în aer, făcându-mă să îmi înconjor piciorele în jurul lui. Îmi strângea coapsele tare, atunci când îi răvășeam părul. I-am mușcat ușor buza de jos, scoțând de la el un mârâit gutural.
      Ne dezlipim din sărut din lipsa aerului. Eu încă stăteam ca un koala în jurul lui.

— Îmi place să te simt atât de aproape.
       Îmi șoptește la ureche, știind ce efect are asupra mea. Și îi răspund pe măsură.
       Buzele mele îi ating zona dintre ureche și gât, lăsându-i săruturi umede.
 
— Știu. De aceea te las să stai atât de aproape. 
     Rânjește ca un copil mic și mă așează cu picioarele pe pământ.

— Am o surpriză pentru tine.
    Îmi urmărește atent fiecare reacție a corpului și ochii îi sclipesc când vede ce efect are asupra mea. 

— Abia aștept. Ce trebuie sa fac?
    Nu îmi puteam imagina ce a făcut.

— Ține ochii închiși și ai încredere în mine.
     Ochii îi închid și îl țin de mână. Acesta mă lipește de el pentru a face fiecare pas împreună. Ne punem in mișcare și faptul că respirația sa este fix pe gâtul meu, simțeam cum urma să mă topesc. 
        Ne oprim, dar corpul meu încă este lipit de al lui. 

— Poți deschide ochii.
     Îmi șoptește ușurel la ureche.
     Ochii mei se deschid și retina mea face contact cu lumina. În ochii mei un peisaj incredibil de minunat apare. Apa cascadei curgea lin, iar pietrele păreau aranjate și sculptate pentru a părea totul și mai feric. Totul părea desprins din poveste. Lângă era așezat o păturică cu un coș.
       M-am întors cu fața spre el pentru a să îi spun ceea ce cred, dar cuvintele nu îmi ieșeau pe gură. Simțeam nevoia doar de a îl săruta și a îl trage cat mai aproape de mine. 
       Zis și făcut. Mi-am pus mâinile în părul lui și l-am lipit de mine. Pentru câteva secunde a fost surprins de actul de iubire, de care am da dovadă. Imediat ce s-a stăpânit, a preluat controlul. Plasându-și mâinile pe talia mea, face sărutul și mai profund.

— E minunat, Chris.
      Spun când sărutul nostru se termină din nevoia de oxigen.

— Urmează-mă, prințesă.
     Merg în spatele lui până la păturică, unde ne așezăm. Incepe să scoată doua pahare, șampanie și o prăjitură cu ciocolată. Își pune mâna pe dop și cu o singură mișcare desface sticla.

—Pentru noi, prințesă.
    Îmi întinde paharul în care se află lichidul roz pal. Îl iau din mâna lui fără a întrerupe o secundă contactul vizual.

— Pentru noi și pentru eternitate.
     Inima îmi bubuia în piept, iar gustul șampaniei m-am făcut să strâmb puțin. Iar el m-a privit drăgăstos și a chicotit.

NecunoscutWhere stories live. Discover now