Kaşcığım Benim.

566 25 4
                                    

Katie'nin o yüzünü görmek için nelerimi vermezdim ve sonunda gördüm. Hem Niall benim oldu hemde Katie'nin canını okudum Sürtükler.!

Okulun girişine geldiğimizde Niall beni kendine çekti ve yanağıma öpücük kondurdu.Ay ağlicam yemin ediyorum.Tek kaşımı kaldırdım ve ona baktım.Tabii gülerek.O da bana gülerek karşılık verdi.Katie'ye bakmak için başımı sağa doğru çevirdim.Bana kötü kötü bakıyordu.Galiba birşeyler planlıyor.Amaan banane.

"Derse girmeye ne dersin küçük bayan ? " 

"Küçük bayan mı ? " Diyerek kahkaha attım.

"Haa tabi ya sen benim Küçük MİLKSHAKE'imsin." Dedi ve Milkshake yi bastırarak söyledi ardındanda kocaman bir kahkaha.

"Aman aman yesinler milkshake'ini" 

"Milkshake yenmez içilir" Diyerek dil çıkardı.

"Çok komikti " diyip gözlerimi mavi gözlerinden kaçırdım hafif bir tebessüm attım.

"Hadi düş önüme sana bakmalarından hiç hoşlanmadım." 

"Ay ben çok istiyordum bana bakmalarını "

"Bak yaa" Dedi.Bende dil çıkardım.

Sınıfa girdik.Gerçi Niall sınıfa girdi.Lavaboya gitmem gerek diye yanından ayrıldım.Lavabo kapısında koyun sürüsünden 2 kişi duruyordu.Gayet sakin bir şekilde kapıyı açtım ve içeri girdim.Birden kapıdan kilitleme sesi geldi.Kapı kolunu tuttum ve açmaya çalıştım fakat açılmadı.Daha fazla zorlamayıp bağırdım.

"Hey hadi ama benden bu kadar çok mu korkuyorsunuz?" Dedim ve güldüm.Arkamdan bir ses geldi.

"Biz değilde bence sen korkmalısın canım." 

Arkama baktım.Katie vardı.Hadi ama dizi mi çekiyoruz burda ne yani sürüler kapıyı kilitler kızın nefret ettiği kız gelir kavga ederler.Pff şimdiden sıkıldım.

"Katie naptın gülüm ya bunlara ne gerek vardı aksiyon filan dizimi çekiyoruz burda ? " 

"Evet hatta adını Şarlatan Maia koyalım ne dersin ? 

"Bence adını Kraliçe Maia ve Onun Soytarısı Katie koyalım nasıl olur ? Evet bende öyle düşünüyordum bebeğim." Dedim ve güldüm.

Elinde birşey vardı taşa benziyordu kafama fırlattı. Bu kız salak felan ama gerçektende iyi nişancıymış tebrik ettim.Kaşıma çarpmıştı o nesne elimi kaşıma getirdiğimde kanıyordu.Katie'nin üstüne yürüdüm ve saçından tuttum.Tuvaletin kapısını açtım.En son kim girmişse sifonu çekmemiş.Aslında iyide yapmış.Sarı sarı su vardı tabi afedersiniz ama b*k vardı.Her kimse bayağı kötü ishal olmuş benden demesi.Katie'den daha güçlü olduğum için bana karşı gelemedi.Yazık!

"Maia bunu yapmayacaksın değil mi ? Bak arkadaş olabiliriz söz." 

"Bir dakika kaşıma sormalıyım.Kaşım ne dersin sence seni kanatan bir kıza yardımmı etmeliyim? Hı hı bencede." Dedim ve Katie'nin kafasını klozete soktum.

Saçından sürükleyerek tam kapıyı açacaktım ki birden karşımda sarışın bi yakışıklı durdu.Yanındada Katie'nin sürüleri.Niall'ın yüzünde endişeli bir hal vardı.Bana baktığında korku doldu yüzü çünkü kaşım patlamıştı.Katie'ye baktığındada boklu suratını gördü ve herkesin duyacağı şekilde kahkaha attı.Herkes başımıza toplandı.Kapıdan çıkıp Katie'yi yere doğru fırlattım.

"Bir daha ki sefere dizi çekeceğimiz zaman haber ver makyaj yapacağım bebeğim." Dedim ve güldüm.

Arkamdan Niall elimi tuttu ve lavaboya soktu.Sonra kapıyı kapattı.Kahkaha seslerini duyabiliyordum.Kendimi tutamadım ve aynaya bakarak hunharca bir şekilde gülmeye başladım.Kafama o nesneyi yedikden sonra sanki içmiş birisine dönüştüm.Niall kapıyı kapattıkdan sonra yanıma geldi ve aynadan bana doğru baktı.Endişeliydi yüzünden belliydi üzülmüştü.(Medyada var bebikler)Sonra ona döndüm ve gülmeyi kestim.Elini kaşıma koydu.Acımıştı ve yüzümde ekşime suratı oluştu.

"Ne yaptı sana ?" 

"Bir şey yapabildimi diye sorduğunu kabul ediyorum." Dedim ve güldüm.Hadi ama  gibisinden bakış attı.

"Tamam ya öyle bakma bana , elinde birşey vardı ve fırlattı.Salak filan ama iyi nişancıymış." Dedim ve güldüm. Gülüşüme dayanamayıp sarıldı ve oda güldü.Sarılmayı bırakıp sözüme devam ettim.

"Kızlar tuvaletindeyiz biliyorsun değil mi ?" Dedim ve güldüm.

"Biliyorum ve burdan çıkmalıyız" Dedi ve gülüştük.Sözüne devam etti.

"Ama Hastaneye gitmeliyiz kaşın çok kötü yarılmış dikiş atılabilir.Müdüreden izin alıp geliyorum sen beni okul çıkışında bekle."

"Tamam hadi git sen."

Yanağımı öptü ve gitti.Kaşım fena kanıyordu ve kıyafetim maffolmuştu.Hay aksi.Sky'a çıkışta beraber gideceğimize söz vermiştim onu bulmalıyım.Sınıfa doğru koştum.Tabi tuvaletten çıktığımda herkes bana tebrikler gibisinden bakış atıyorlar ve gülümsüyorlardı.Katie ortalıkda gözükmüyordu.

Sınıfa girdim ve Sky müzik dinliyordu hiçbirşeyden haberi yok galiba.Neyse yolda anlatırım.

"Sky , heey duyuyormusun beni ? " Dedim ve kulaklığını çıkardı.

"Noldu sana böyle tuvalete gittin gangsterlerin yanında değil.Kaşın yarılmış ve fena halde kanıyor." 

"Bende onu dicektim benimle hastaneye gel sana söz vermiştim maffetmek istemiyorum bunu."

"Hahahah sen ne manyak kızsın ya.Kaşın yarılmış söz tutmak peşindesin.Seviyorum seni ya ."

"Hadi kalk hazırlan bari." 

"Müdüreye söylemek gerekmiyormu ? Bu arada noldu kaşına ?" 

"Niall izin alıyor biz çıkışa gidelim sana anlatırım."

"Peki bekle çantamı toplayayım." Dedi ve çantasını toplamaya başladık.Çantasında bulduğu mendili bana verdi ve kaşıma bastırdı.Sonra benim tutmamı söyledi.

Çıkışa gittik ve herşeyi anlattım tabi gülmeden edemedi ve o sahneyi kaçırdığı için baya bi küfür saydırdı.Kesin okulun sitesinde yayınlanacak bu olay yani ben demedim Sky dedi.Eve gidince bakmayı planlıyorum.Niall yanımıza geldi ve taksi çağırdığını söyledi.

"Çok acıyormu " Dedi Niall.

"Katie'yi bu şekilde görmeye değer.Benim kaşım geçer ama onun rezilliği baya bir kalıcı olacak." Dedim ve güldüm.

Stay With Me Forever.(Düzenleniyor.)Where stories live. Discover now