Trénink

96 11 0
                                    

Makula dělá biatlon už půl roku a trenér říká že má talent. ,,Makule ty máš ale velky talent." řeknul jednou trener. ,,Pokud chceš být biatlonistka musíš toho talentu využít!" ,,Vím že dnes je volno ale doporučil bych ti si dát trénink střelby, čím více budeš trénovat tím se budeš také zlepšovat." řekl trenér a odešel.

Makula měla na víkend jiný plán. Navštívit Šelynku! Sice byla pořád zima ale Makule ji navštěvovala po celý rok. Paní Davidová řekla: ,,Nevadí můžeš jít za Šelynkou zítra, a slyšela jsem že tam bude i Lea!" pronesla s nadšením maminka. ,,No bezva." řekla jsem si v duchu.

V 10 hod. už jsem stála na střelnici. Bohužel hodně hustě sněžilo. Našlo by se několik důvodů proč nenávidím zimu...
...ale za to mám trenéra století! Standa je prostě láska. I když mi to nejde Standa je prostě nejtrpělivější trenér na světě! A hned mi to šlo líp. Na začátku to byla katastrofa ale pak to šlo celkem dobře. Ke konci to byla opravdu dobrá střelba. Teda hlavně podle trenéra.

Ve 12 hod. jsem skončila. ,,Střílela si perfektně Makule, takhle zastřílet na závodě..." ,,Děkuji a nashledanou Stando!" ,,Ahoj Makule !" Makula se naobědvala a pak napsala Elišce Němečkové. Jestli si v 15 hod. půjdou zaběžkovat.

Když už začala takhle ranním tréninkem tak to aspoň taky dokončím tréninkem. Eliška chodila taky na běžecké závody s Makule. Ona ještě chodí ale jak odešla Makule k biatlonu nemá koho trumfovat.

Zbytek dopoledne strávily na běžkách. Ale bavily se o ranním tréninku. A taky o Lee. Lea s nimi chodí do třídy a nějak si nesedly. Ani s Eliškou ne. S Eliškou se znají už od školky. Proto si k sobě sedly v 1. třídě. ,,Si lepší než Lea." řekla najednou Eliška. ,,Díky".

To už se ale blížila 5 hodina a Makula a Eliška museli domů. ,,Tak ahoj" řekla Eliška. ,,Ahoj, příjdeš zítra na farmu?" zeptala se Makula. ,,Uvidím jak to budu stíhat ale na 84% jo."  Tak ahoj.

Dnes se Makula probudila do krásného rána. Krásně svítilo sluníčko. Tak krásný sluníčkový strávený s milovanou Šelynkou.

Eliška ji napsala že na farmu pujdou spolu! Takže 2× dobře. Už v 9 hodin byly děvčata připravena na farmu. Obě milují zvířata. Makula je moc ráda že je v Janově nad Nisou farma. Farma Vyšehrad.

Makula si neodpustí projížďku. Obzvlášť ve sněhu. Makule jede na Šelynce a Eliška jede za Makule na jiném koni

 Makule jede na Šelynce a Eliška jede za Makule na jiném koni

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Je nejlepší se vést na koni a ješte jak jede v tom sněhu. Zbytek dne strávily Makula a Eliška na Farmě Vyšehrad. A jak Makule říká lepší koně než lidi

Tak tohle je další část příběhu o tom jak se Makula dostala na vrchol❤❤:-)




Cesta za glóbemKde žijí příběhy. Začni objevovat