Bölüm 4

18.7K 426 61
                                    

4.Bölüm 

Çeviri: Nagehan & Serendipity

Kris, Luhan’ın ellerini yakaladı ve göğsüne doğru çekti. 
“Aptalca bir şey yapma anladın mı?” tehdit edici bir şekilde söyledikten sonra Luhan’ı öptü.
Bir süreliğine Luhan’ın nefes almasını sağlamak için dudaklarını ayırdı. Sonra da Luhan’ı kucağında eve taşıdı.

Luhan kendini serbest bıraktırmaya çalışıyordu ama Kris’in onun için fazla güçlü olduğunu biliyordu. 
Evin içine girdiklerinde, kapıyı tekmeleyerek kapattı ve odasına doğru gitmeye başladı. 
Odaya ulaştıklarında ise Luhan’ı yatağa fırlattı.

“Se-sen- ne y-y-yapıcaksın b-bana??” Luhan korku içinde sordu. 
Kris kıyafet dolabına yürüyüp bir kemer aldı ve sonra Luhan’a yöneldi, Luhan hızlıca kalkmaya çalıştı ama Kris ondan daha hızlıydı. Luhan’ın sol bacağını yakaladı ve onu yatağa geri çekti. 
Kemeri kullanarak Kris, Luhan’ın bileklerini bağladı.

“Dur… Lütfen… Gitmeme izin ver…” Luhan Kris’e yalvardı ama Kris onu yok sayıp dudaklarını sertçe ona bastırdı. Yanaklarından boynuna ve daha sonrada sağ kulağına doğru tükürüklerini bırakarak emdi. Bunu yapması Luhan’ın onun altında kıvranmasına neden oldu.

“Lüt-fen.. Bırakta gideyim…” Luhan bir umutla yalvardı, ellerini kemerden kurtarmaya çalışarak ama bu hareketi bileklerini daha fazla sıkmasına neden oldu.
“Kendini incitme.” Kris Luhana ciddi gözlerle bakarak söylendi.

“Lütfen… Gitmeme izin ver…” Kris onun boynunu ısırırken Luhan yalvardı.

“Umrumda değil. Tek bildiğim seni bugün sesini kaybedene kadar becereceğim.” Kris gülümserken Luhan kızardı. “Bunu seviceksin söz veriyorum.” Göz kırparak ekledi.

“Devam et, yardım için bağır. Nasılsa seni kimse duyamaz.” Kris korkmuş Luhan’la alay etti. “Ve hayır, gitmene izin vermeyeceğim.”

Kris Luhan’ı agresif bir şekilde al dudağını ısırarak öptü, bu genç olanın bağırmasına neden oldu.
Kris dilini Luhan’ın ağzına o sıcak ağzına sokmak için dayanamıyordu.

Kris ağızıyla Luhan’ı oyalarken yavaşça okul üniformasının düğmelerini açmaya başladı. Luhan’a nefes alma şansı bile vermeden. 
Luhan kafasını umutsuzca nefes almak için döndürmeye uğraştı. Kris Luhan’ın boynunu öpmey e devam etti. Tek eli gömleğinin düğmelerini açıyor ve kravatını oynatıyordu . Tanrıya bugünkü zevk dolu kahvaltısı için teşekkür etti.

Tek parmağını kullanarak Kris yavaşça Luhan’ın meme ucuyla oynamaya ve daireler çizmeye başladı.
Luhan ise gözlerini kapattı. “Lütfen.. Lütfen yapma…” Luhan düşündü. Ne histe ne? Neden bir parçam bu kadar zevk alıyor. Luhan kafasının içinden düşünüyordu. 
Bu böyle olmamalıydı.

“Lütfen…” Luhan yalvardı. “Dur.”

Kris’e yetmişti. “Daha az konuş, daha fazla hareket et.” Luhan’ın sol memesini emerken diğer eliyle sol memesini ovuşturuyordu. Luhan nefes aldı ve bedenini hareket ettirdi. Kris çocuğun havayı solumasını izledi. Sonrada sanki süt gelebilirmiş gibi sağ göğsünü emmeye başladıve hiç zaman kaybetmeden Luhan çığlık atarken sol meme ucunun ovuşturmadan dolayı koyu pembeye döndüğünü gördü.

Luhan nefes aldı ve bedenini hareket ettirdi. Kris çocuğun havayı solumasını izledi. Sonrada sanki süt gelebilirmiş gibi sağ göğsünü emmeye başladı ve hiç zaman kaybetmeden Luhan çığlık atarken sol meme ucunun ovuşturmadan dolayı koyu pembeye döndüğünü gördü.

“AHHH!!” Luhan sırtını kaldırdı ama sonra tekrar yatağa düşürdü. Hah.. Kris içinden düşündü. Henüz zevk bile almamışken bana durmamı söylüyorsun..

Sağ memesini emerken hala sol memesiyle oynuyordu, bu Kris’i içten içe gülümsetti.
Aşağıya doğru kaydı ve dilini göbeğinin altına götürdü bu Luhan’ın içini kıpır kıpır etti ve bebek gibi sesler çıkarmasına neden oldu.

“Anne, yardım et…” diye düşündü Luhan. Annesinin burda olduğunu bilmesi imkansızdı. 
İç çekmeye devam etti, Kris göbeğinin altında hassas bir nokta bulmuşken. 

Luhan’ın bir süredir sessiz durması Kris’in dikkatini çekti.

“Pes mi ettin?” Luhan ona yarı kapalı gözlerle bakarken Kris arsızca sordu.

“Ha-hayır.. Ben…” Luhan itiraz etmeyi denedi ama Kris göbeğinin altındaki şişkinliğe dokununca hemen sustu. 

“Seni duyamıyorum…” Kris şişkinlikle ilgilenirken alay ederek söylendi. “Ne? Daha fazlasını mı istiyorsun?” Kris dilini dışarıya çıkardı. “O zaman bana daha önceden söylemeliydin.”
Luhan konuşmaya çalıştı ama Kris ona fırsat vermeden hemen dudaklarına yapıştı. Kris kendini ittirirken Luhan amansızca homurdandı.
Kris aşağıya doğru hareket etti ve Luhan’ın bacaklarınıı araladı. 

“Bir bak.” Kris kendi şişkinliğini işaret etti. Luhan ise ona bakarken korku hissediyordu.

“Bunun ilgiye ihtiyacı var.” Kris belirti ve Luhan’ın kemerini açmaya başladı. Ayaklarıyla vurarak protesto etmeye çalışıyordu. Kris kaşlarını kaldırdı. Luhan’ın tekmelerine bir bakış atıp bacaklarını kendi bacaklarının arasına aldı.

“Seni daha önce uyarmıştım değil mi?” Luhan yutkundu. “Yaramazlık yaparsan alıcağın şey budur. Luhan’ın yastığın yanında duran okul kravatına bir bakış attı ve kravatı alıp Luhan’ın sağ bacağını karyola direğine bağladı.
Luhan korku dolu bir bakış atıp kendini kurtarmaya çalıştı.

Kris çabucak Luhan’ın düğmelerini açtı ve boxerıyla birlikle pantolonunu aşağıya indirdi. Kemerini kullanıp Luhan’ın sol bacağını yatağa bağladı. Yataktan kalkıp, yatakta çıplak bir şekilde uzanan güzel şeyi inceledi.
‘Lanet olsun.’ Kris lanet ediyordu. ‘Bunu yapmamam gerekiyor ama bu çocuğa karşı koyamıyorum.’
Kris ona baktığında Luhan utandığını hissetmişti. Kris kışkırtıcı bir şekilde gülümsedi; ve tekrar yatağa gidip Luhan’ın bacakları arasına oturdu. Luhan’ın üyesine bir göz gezdirip sıcak nefesini üzerine bıraktı; Luhan soluk soluğa kalmıştı ve gözlerini sıkıca yummuştu.
“U-unn” Luhan inledi.
“Hoşuna mı gitti?” Kris alay ettiğinde Luhan öfkeyle kızarmıştı, aldığı zevkten dolayı utanmış hissediyordu. Evet, hoşuna gitmişti ama bunu o adama itiraf edemezdi.
“Bir penis ancak bu kadar sevimli olabilir.”
Luhan bu söz yüzünden kıpkırmızı kesilmişti. Kris’in, parmağıyla penisinin ucuna dokunması Luhan’ın gözleri kapalı bir şekilde inlemesine sebep olmuştu. “Ahh…. Ahh…” Kris Luhan’ın penisini çekiyordu.
“Ahhh!” Luhan sesli bir şekilde inledi. “L-Lütfen… Ugh…”
Kris sadece gülümsemişti. “Durmamı istediğine emin misin? Hm?”
Kris’in daha hızlı çekmeye başlaması Luhan’ın kalçalarının oynamasına ve sırtının yay gibi gerilmesine neden olmuştu. “Ahh, ahh, ahh.” Luhan hızlı hızlı soluyordu. Kris, penisi sıkıca kavrayarak acımasız bir şekilde çekmeye devam etti.
‘Ahh… Daha önce hiç böyle hissetmemiştim…. Bu çok iyi….’ diye düşündü Luhan.
Geleceğini hissettiğinde Kris bunu biliyordu. Luhan’ın itiraz edişini görmek için elindeki penisi çekmeyi bıraktı. “Durmamı istemiştin değil mi? Peki…” Kris Luhan’la alay ediyordu. Luhan inleyip kalçalarını güçsüzce hareket ettirdiğinde Kris kıkırdamıştı, kaçmak için fazla çaresizdi.
“Gerçekten bakirsin değil mi?” Bunu sadece Luhan’ın başını yana çevirişini ve kızarışını görmek için sormuştu, Kris sırıtıyordu.
‘Doğrusunu söylemek gerekirse o bir bakir.’ Kris kendince tahmin yürütmüştü. “Seni bırakmamı istiyor musun?” diye sordu ve uzanıp Luhan’a uzunca bir öpücük verdi ama Luhan dudaklarını sıkıca kapamaya devam ediyordu, Kris onun alt dudağını ısırdığında dudakları aralanmıştı ve Kris hemen ağzının içine girip dilini emmeye başlamıştı. Luhan serbest kalmıştı ve daha fazla hava alabilmek için soluyordu. 
Nefes almasına izin verdi, sol elini uzatıp komodinin çekmecesini açtı ve içinden bir şey aldı. Luhan’ın bacakları arasındaki eski yerine döndü, zevk suyuyla ıslanmış olan başını yalamasıyla Luhan sesli bir şekilde inlemişti, kurtulması gerektiğini hissetti ama Kris penisinin kökünü sıkıca tutuyordu. Diğeri Kris’ baktı ve tekrar kalçalarını hareket ettirmeye başladı. 
Çok çaresizdi.
“Öylece gitmene izin vereceğimi mi sandın?” Luhan’ın penisini tutup kaçmasını engellerken alayla gülümsedi, Luhan ise bu sıkı tutuştan dolayı inlemişti.
Kris sol elini havaya kaldırdı ve Luhan’ın, elinde ne tuttuğunu görebilmesini sağladı. “Bunun ne için olduğunu biliyor musun?” diye sordu Kris.
Luhan cevap olarak kafasını sallamıştı.
Kris sinsice gülümsedi. “Bu bir yüzük.”
Kris yüzükle onamaya başladı. “Bunu bugün kullanabileceğimi asla düşünmemiştim ve aslına bakılırsa sen ilksin yani umarım bunu seversin.”
Luhan yarı kapalı gözleriyle Kris’e bakıyordu, hala ne hakkında konuştuğunu anlayamamıştı. “Bu bir penis yüzüğü.” Kris, hiçbir şeyden haberi olmadan yatakta uzanan masum çocuğa bakıp güldü.
“Yapalım mı?” Kris birden yüzüğü Luhan’ın penisinden aşağı kaydırdı. Yüzüğün penisinde kaymasıyla Luhan kocaman açılmış gözleriyle çığlık attı. Sırtını bir yay gibi gerdi ve yatak başlığına sıkı sıkı tutundu.
Kris penisi, sanki dünyada kalan son yemekmiş gibi açlıkla emiyor ve kafasını ileri geri oynatıyordu, Luhan ise avazı çıktığı kadar bağırmaya devam ediyordu.
“Aah, lütfen…” Luhan rica ettiğinde Kris ağzındaki penisi çıkardı ve Luhan’a bakarak elindeki penisin üzerini tükürüğünü bıraktı. 
“Lütfen ne?” diye sordu ve Luhan’ın cevaplamasına müsaade etti. Luhan ise kızarmıştı; bu kelimeleri dile getiremiyordu.
“Yüzüğü çıkarmamı mı istiyorsun? Boşalmak mı istiyorsun?” Kris sorduğunda Luhan utanarak başını salladı ve bu kelimeleri kullanmasına gerek kalmadığı için kendine teşekkür etti.
“Olmaz.” Kris onunla dalga geçiyordu. “Sadece penisini çektim ve sen bu kadar hızlı mı boşalacaksın? Hakikaten bir bakiresin.” Çekinmeden, Luhan’ın penisini bir kez daha çekti ama bu sefer daha saldırgandı. Kris onun penisini çektiğinde çığlık attı ve serbest kalamadığı için ağladı. Luhan ağlıyordu çünkü berbat bir şekilde boşalmak istiyordu.
“Şimdi nasıl hissediyorsun? Zevkli, değil mi?” Kris onunla dalga geçmeye devam ediyordu ama Luhan sadece hızlı hızlı soluk alabiliyordu ve kıvranıyordu. Luhan’ın dudaklarına doğu eğildi ve kabaca bir öpücük verdi, sağ eliyle Luhan’ın sol meme ucunu sıkıştırırken sol eliyle de penisi kuvvetlice pompalıyordu. 
Luhan kalçalarını oynatıyordu. “Ahh, ahh, ahh, umm-… ahh!”Luhan bir fahişe gibi inliyordu, elleriyle yatak başlığını kavradı. Kris’in sertçe boynunu ısırmasıyla nefes nefese kalmıştı.
“Hah! Ha-hah!” gözlerini sıkıca kapadı. “Acıtıyor, lütfen… ah!”
Kris Luhan’ın penisini çekerken bir yandan da sol kalçasını elliyor ve yoğuruyordu ve Luhan ise bebek gibi ağlıyordu.
‘Lanet olsun! Sesi seksi bir mucize. Eğer onu sikeceksem, belki de sesi daha iyi olmalı.’ Diye düşündü.
Luhan’ın penisi acıdan zonkluyordu. “Eğlenceli, değil mi?” Kris şeytanca gülümsedi. Luhan ise sessizce ağlıyordu, penisi acıyordu. Gerçekten boşalmak istiyordu ama Kris ona izin vermiyordu.
“Ayağını çözeceğim ama aptalca bir şey yapmayacaksın söz mü?” Kris Luhan’ın gözlerine baktı. “Eğer sözümü dinlemezsen boşalmana izin vermem.”
Luhan fazlasıyla çaresizdi bu yüzden kabul etti. “Söz…” ağır bir şekilde nefes aldı. Birden bacaklarını çözüp yukarı kaldırdığında Luhan’ın penisi karnına değmişti.
“Ahh-ahh!” diye inledi Luhan. Kris, kalçasını iki yana ayırarak büzülmüş pembe deliğe baktı. Yaklaşıp deliği kokladı. Luhan kendini savunmasız hissediyordu. Kris kendi zonklayan penisinin de ilgiye ihtiyacı olduğunu düşündü. Luhan’ın bacağını bıraktı, yatağın yanına geçip ayağa kalktı. Fermuarını indirip pantolonunu yere atarken ve uzunluğunu serbest bırakırken Luhan sadece bakıyordu.
Luhan şok olmuştu ve iri gözlerle penise bakıyordu. Büyüklüğü yüzünden çok şaşkındı.
“Beğendin mi?” Kris kıkırdamıştı Luhan ise kafasını başka yöne çevirip deli gibi kızarmıştı. ‘Çok büyük.’ diye düşündü Luhan.
Kris komodinin yanına gidip çekmeceyi açtı. Lube arıyordu ama bulamamıştı en sonunda küfür etmeye başlamıştı. Luhan’ın nefes almak için hafifçe aralanan ağzına baktı, ayrıca salyası akıyordu.
‘Heh! Bu yeterli olur.’ Pis pis sırıttı ve yatağa gidip kasıkları Luhan’ın kafasına gelecek şekilde kendini konumlandırdı. Kris zorla Luhan’ın ağzını açıp zonklayan penisini içeri soktu. Geri çekildi ve hızlıca ileri geri oynatmaya başladı, mutlu hissediyordu, penisinin Luhan’ın ağzında olması doğru hissettirmişti. Diğer yandan Luhan tıkanmıştı çünkü ağzındaki şey çok fazla büyüktü. Beceremiyordu ve gözleri dolmuştu. 
Kris tatmin olduğunda uzunluğunu diğerinin sıcak ağzından çıkardı. “Hmm… dostumu salyanla kapladığın için teşekkürler.”
Aşağı indi ve Luhan’ın bacakları arasına geçti. Luhan’ın bacaklarını iki yana açıp, sağ bacağını omzuna attı. Onu hazırlamadan tek seferde içine girmişti. Luhan gözlerini kocaman açmış ve avazı çıktığı kadar bağırıyordu.
“Aaaahh!” Luhan’ın göz yaşları acıdan dolayı akmaya başlamıştı. “Acıyor, lütfen!” Ama Kris onun yalvarışlarını görmezden geliyordu, “S-siktir çok darsın!” Kris zevk alıyordu ve aldığı hazdan dolayı yüzünü buruşturmuştu. 
“Aah! Acıyor.” Luhan hüngür hüngür ağlıyor ve yavaşlaması için Kris’e yalvarıyordu ama diğeri devam ediyor, saldırgan bir şekilde Luhan’ın içinde ileri geri hareket ediyordu. Tenlerin birbirine çarptığında çıkan ses çok yüksekti. Luhan ise bağırmaya devam ediyordu.
‘Lanet olsun! Tatlı noktasını bulmalıyım!’ diye düşündü Kris. Luhan’ın penisini sertçe çekmesiyle daha fazla inlemişti. Luhan’ı susturmak için derince bir öpücük verirken aynı zamanda tatlı noktasını arıyordu, Luhan’ın çığlık attığını ve sırtının yay gibi gerildiğini görünce sonunda bulduğunu anlamıştı. 
Kris, Luhan’ın penisini pompalarken durmadan tatlı noktasına vuruyordu. Luhan zevkten ve acıdan inlerken Kris atlı noktasını taciz ediyordu. Acıyordu çünkü penisinde yüzük olduğu için boşalamıyordu.
Luhan neredeyse bayılacaktı, uyumlu bir şekilde hareket ederlerken yatak onların ritimleriyle sallanıyordu. Kris zirveye ulaştığında Luhan’ı sıkıca kucaklayıp şehvetli bir şekilde onu öptü. Bütün tohumlarını Luhan’ın içine akıtırken kalçalarını hızlıca hareket ettiriyor ve zevkten inliyordu. 
Luhan kendinden geçmişti ve ağır ağır soluyordu. Gözleri yarı açıktı. Kris Luhan’a baktı ve terli alnına yapışmış olan saçlarını geri ittirdi. 
“Seni yordum mu? Hm?” diye sorduğunda hala zevkli bir konumdaydı. Luhan’ın penisine baktığında hala sert olduğunu gördü. Luhan’ın penisini kökünden kavramasıyla Luhan gözlerini açtı ama hala yorgundu. Diliyle yüzüğü döndürdü ve gevşetti. Yüzüğü alıp başka bir yere fırlatırken hala Luhan’ın penisini tutuyordu. 
Luhan kıvrandı, kurtulmak için çok çaresizdi.
“Yalvar bana.” Kris soğukkanlılığını korumaya çalışıyordu. “ancak öyle boşalmana izin veririm.”
“L-Lütfen.. Bırakta boşalayım..” Luhan’ın artık umrunda değildi sadece boşalmak istiyordu.
Kris bunu duyunca aniden Luhan’ın penisine bastırıp çekmeye başladı. Luhan zevkten bağırıyor ve kalçalarını oynatıyordu, bütün beyaz sıvısının Kris’in ağzına akmasına izin verdi. Luhan yorgun hissediyordu ve Kris’e bakıyordu. Kris bir damlasını bile ziyan etmeden hepsini yutmuştu. Yuttuktan sonra diliyle dudaklarını yalayıp temizledi.
“Süt için tekrar teşekkürler, bugün çok daha lezzetliydi.” Kris sırıtıyordu. “Heh, bugün çok süt verdin, bir bakire göre çok fazla.” 
Luhan kızardı ve Kris onu derin bir şekilde öptü. Luhan çok yorgun hissediyordu ve yavaşça gözlerini kapayıp uykuya daldı.
Uykuya dalana kadar hissettiği son şey dudaklarının bir adam tarafından öpüldüğüydü.

MILKWhere stories live. Discover now