~XIV~

1.4K 106 11
                                    

ЧОНГКУК:

[по-късно на другия ден]

Техьонг имаше повече часове в колежа в този ден от седмицата, затова щеше да се прибере по-късно от обикновенно. Неговите родители бяха на работа както винаги и аз бях сам вкъщи. Беше ми супер скучко и цял ден си стоях на телефона, лежейки в леглото си. Джимин също беше на училище и нямаше с кого да изляза.

Беше още дванайсет часа и аз бях малко гладен, затова си поръчах една голяма пица с пеперони и кашкавал. Двайсет минути по-късно се позвъня на вратата и аз отидох да си взема пицата. Дадох парите на разносвача и се върнах в хола. Седнах на дивана и започнах да ям пицата си докато играх GTA на Play Station-на на Тае.

Прекарах два часа в игра на видео игри, но се оттегчих и отидох да си взема душ преди Тае да се прибере. Отидох в стаята на Тае, за да си потърся хавлия в гардероба му, когато намерих една голяма, тежка кутия вътре. Извадих я и я оставих на пода докато си намеря хавлия.

След това вдигнах кутията и щях да я върна на мястото и, но ми стана любопитно, защо Тае я е скрил там?  Седнах на леглото ни и отворих кутията. Беше пълна със секс играчки, вибратори, презервативи и имаше един чифт еротично бельо. Усмихнах се на себе си, но и бях малко учуден
'Това ще бъде забавно' помислих си аз, когато изведнъж вратата зад мен се отвори.

НАЙ-ДОБРИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ | TAEKOOKWhere stories live. Discover now