Millie ve Ann - İkinci Bölüm

3.5K 89 33
                                    

   Millie zamanın geçmesini bekliyordu. Ann için endişelenmişti, ne olduğunu bilmeden 22.00' ye kadar bekleyecekti. O sırada zaman öldürmek için videolar izliyordu. Saat daha 18.30'du. Ann'in bu garip tavrını bir türlü aklından çıkartamıyordu. Telefonuyla aramaya çalıştı fakat Ann'in telefonu kapalıydı.

    Kendini videolara kaptıran Millie, saatin 21.55 olduğunu gördü ve hemen Skype'ta çevrimiçi oldu. Ann hala çevrimdışı gözüküyordu. Birkaç dakika sonra Ann'de çevrimiçi oldu. Millie hemen Ann'i aradı be Ann aramayı açtı. Görüşmeli aramada Ann gözükmüyordu fakat kamerası açıktı. Millie Ann'in bilgisayar başında olmadan nasıl aramayı açtığını merak etti ve hemen "Ann, nerdesin?" dedi. Ann'den cevap gelmedi.

    Millie "Ann gizemli şekilde şeyler söyleyerek bana şaka yapmaya mı çalışıyosun?" dedi. Ann, Millie'nin hiç duymadığı bir dilde, "Frel kun diosta mi es" diye mırıldandı. Millie "Ann, hangi uydurma dille konuşuyorsun?" dedikten sonra Ann'den bir çığlık geldi ve görüşme kapandı. Ann yine çevrimdışı oldu. Millie Ann için gerçekten endişelenmeye başladı.

    Millie yarın kalkıp Ann'lere uğramayı planladıktan sonra hemen uykuya daldı...

"Kısa Korku Hikayeleri"Where stories live. Discover now