H 2. rész (utolsó)

38 3 0
                                    

Itt már jöttek a dolgok de totál nem értettem semmit míg vissza nem mentünk a szobába ezek után pedig állítólag Klaunak össze kell szednie a cigiket piákat mert hogy jön ide az igazgatónő! A tanárok ezt mondták neki állítólag. Jó mentünk is az első folyosón volt 3 szoba abból az egyik a milyenk volt, azt nem számoljuk.
A két  szobából ahol 16 évesek voltak lányok szedtünk össze hát csomag cigit!
Lementünk középre ahol kb volt 10 szoba! Abba csak 4 szobát látogattunk meg ahol legalább 25 csomag cigi lett összeszedve és körülbelül hat üveg szesz. Elképesztő volt a tanárok is mondták hogy ez nem normális! Ezek után fél lett véve hozzánk és ott volt majd nem sokkal később jön fel Klau és mondja hogy állítólag valaki drogozott is!
Mondjuk az szép!
Sétálunk középre a tanárok már kint állnak beszélgetnek oda megyünk hozzájuk hogy most mi van az egyik tanár így szól hozzám!
" Különben Gábor én azt hallottam hogy te hoztad a drogot!! "
Rá néztem a tanárra és ki nevettem és rá bólintottam és mondtam hogy persze hogy!
Utánna be mentünk beszélni hogy most mi is ez utánna ugyan ezt elmondta én meg rá válaszoltam hogy " előbb is mondtam tanár úr én voltam otthon lenyeltem zacskóba itt kiszartam majd szét osztottam maga kér!? "
Ő is el nevette magát, és mondta hogy tudja hogy ilyet sosem tennék meg hát nem is élek ilyesmi fajta kábítószereken csak a dohányzás van! ( Őszinte percek)
Majd azt mondja hogy lehet hogy az idegen vezető től ugye nem fogadtatok el semmit én totál elborult az agyam és mondtam hogy M től! Ő a legnormalisabb ember akit ismerek, meg egy rohadt legyenek sem tudna ártani!
Aztán mondta hogy okke de hogy nem ismerjük a másik hogy belőle sem nézné ki!
Aztán még aznap jött a gyűlés hogy mi van!
Ott még lett mondva hogy senki nem telefonál haza sem semmi iskolában is csend lesz ezekről mert hát cska is nekünk lesz rosz nem nekik! Még valami hasonló már nem emlékszem pontosan!
Szóval jöttek a pénz lopások.
Másnap avval fogadnak minket hogy a Reni a kakim közül kiszedte a drogot és azt ette!? (😂😂😂😂 Valaki mondja hogy ez nem nevetséges) Aztán hogy klauval dugtunk a zuhany alatt! (Okke) hogy Reni le tapizta a csajt és a csajnak meg az lett mondva hogy ő tapizta le a renit nah Hát itt volt minden haláli volt!
Ezek után vége lett mindennek indultunk haza hétfőn az iskolában olyan haluskik mentek hogy az valami eszméletlen senki sem tudta befogni a száját meg a tanárok is mondták hogy ilyenek nem is történtek!

Hat köszönöm aki elolvasta ezt a röpke kis igaz történetet tudom értelme nincs de legalább ez a szó hogy Halusky legyen meg bennetek ( ez nálunk szóbeszéd alapján olyan igen nagy butaság, hazugság...) Fokozhatják mire mondjuk amúgy lefordítva Halušky - Nokedli 😂
Mégegyszer köszönöm ❤️

Halusky⚠️  💢🖤💣💥🗯️(💫Befejezett👀)🗯️💥💣Where stories live. Discover now