Ο αόρατος μανδύας

448 20 6
                                    

“ Ο πατέρας σου μου έδωσε να τον φυλάξω πρίν απ' το θάνατό του. Ηρθε τώρα η ώρα να ξαναγυρίσει σ' εσένα. Χρησιμοποίησε τον σωστά
                
                                 Καλά Χριστούγεννα”

Με αυτά τα λόγια γνωρίσαμε εμείς και ο Χάρι Πότερ τον αόρατο μανδύα το πρωί των Χριστουγέννων γραμμένο απο το χέρι του Αλμπους Ντάμπλντορ

Είναι ο ποιό δυνατός μανδύα φτιαγμένος απο τον ίδιο τον θάνατο δώρο στον μικρότερο απο τους τρεις αδελφούς ( οποίος δεν ξέρει την ιστορία ας πάει να την διαβάσει στο ίντερνετ ή να την ακούσει στο YouTube βαριέμαι να την γράψω )

Κατά καιρούς φτιάχτηκαν κι άλλοι αόρατοι μανδύες αλλά κανείς δεν ήταν όπως ο πρωτότυπος αφου αυτός δεν έχανε την ιδιότητα του με τον χρόνο και μπορούσε να αντιστέκεται στο ξόρκι Asio ( ξόρκι κλήτευσης)

Ο αόρατος μανδύας περνούσε απο γενιά σε γενιά απο τον Τζέιμς Πότερ έφτασε στα χέρια του Χάρι και αυτός με την σειρά του τον έδωσε στον προτοτοκο γιό του Τζέιμς Σείριο Πότερ.

Τον μανδύα εχουν χρησιμοποιήσει πολλά άτομα όπως η βασική τριάδα ο Χάρι Πότερ , ο Ρον Ουέσλι και η Ερμιόνη Γκρέιντζερ αλλά και άλλοι όπως ο Ξενοφίλιους Λάβγκουτ ο Αρθουρ Ουέσλι η Λούνα Λάβγκουτ και άλλοι που δεν θυμάμαι.

Επίσεις στο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί κλάπηκε και χρησιμοποιήθηκε απο του Αλμπους Σέβερους Πότερ και Σκορπιούς Υπεριον ( δεν έχω ιδέα πως γράφετε)  Μαλφόι για να κρυφτούν απο την Μινέρβα Μακγκόνακαλ.

Για το τέλος επισημαίνω ότι το να είσαι αόρατος κάτω απο αυτό τον μανδύα δεν σε κρύβει απο τον μαγικό χάρτη και αυτό αποδεικνύεται όταν ο Αλμπους και ο Σκορπιούς προσπαθούσαν να κρυφτούν απο την Μακγκονακαλ εκείνη τους εντόπισε απο τον χάρτη και πήγε να τους βρεί άσχετος αν έκανε τα στραβά μάτια λέγοντας το χαρακτηριστικό « άμα δεν σας δεν σας είδα » και έφυγε απο την βιβλιοθήκη. Για αυτό εσύ απόγονε του Χάρι που έχεις τον μανδύα πρόσεχε οποίος έχει τον χάρτη ξέρει που είσαι και ας μην σε βλέπει.

-----------------------------------------------------------

Γειά τι κάνετε??  Ναι θυμήθηκα να ανεβάσω καινούριο κεφάλαιο

Ντάξει σόρι που άργησα λίγο... Καλά πολύ... Καλα εντάξει παρά παρά παρά παρά παρά παρά παρά παρά παρά παρά παρά παρά παρά πολύ

Αυτό το κεφάλαιο ήταν ιδέα του χρήστη ArgiroRouv

Ακούω ιδέες για το επόμενο κεφάλαιο

Γειά. 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋


Χάρι Πότερ : ανάλυση πραγμάτων και χαρακτήρων Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα