Οι Ιερά 28

386 21 11
                                    

Λοιπόν σε αυτό το κεφάλαιο θα ασχοληθούμε με τις 28 αυθεντικά καθαρόαιμες μαγικές οικογένειες. Χωρίζονται σε 8 μικρές, 10 μεσαίες και 10 μεγάλες μαγικές οικογένειες. Για πάμε να τις δούμε

Οι οκτώ μικρές οικογένειες

Avery – Στα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ υπάρχουν ελάχιστες αναφορές σε μέλη της οικογένειας αυτής. Κάποιο μέλος της οικογένειας βρισκόταν στο Slug Party όπου ο Tom Riddle είχε ρωτήσει τον Καθηγητή Slughorn για τους πεμπτουσιωτές, ενώ ένας Θανατοφάγος με αυτό το επίθετο ήταν παρών στην ενέδρα στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας. 

Nott – O Theodore Nott ήταν συμμαθητής του Χάρι Πότερ. Ο θανατοφάγος πατέρας του ήταν ένας από τους πρώτους ακόλουθους του Voldemort.

Parkinson – Το πρώτο κορίτσι του DracoMalfoy, η Pansy Parkinson, ήταν μέλος αυτής της οικογένειας. Αναφέρεται στα βιβλία ως “το κορίτσι με το σκληρό πρόσωπο”.

Rosier – Η οικογένεια αυτή είχε τουλάχιστον ένα μέλος που ήταν θανατοφάγος και σκοτώθηκε ένα χρόνο πριν την τελική πτώση του Voldemort.  

Rowle – Ο Thorfinn Rowle ήταν ένας μεγαλόσωμος ξανθός θανατοφάγος που βρήκε τον μπελά του όται ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη γλίτωσαν από τον Voldemort στη μέση του Λονδίνου στο βιβλίο “Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου”.

Selwyn – Η Dolores Umbridge υποστήριξε κάποια στιγμή ότι είχε συγγένεια με την οικογένεια Selwyn, παρότι αυτό δεν διευκρινίστηκε ποτέ. Ένας θανατοφάγος με αυτό το επίθετο ενεπλάκη στην απαγωγή της Luna Lovegood. 

Shafiq – Το όνομα αναφέρεται στο ευρετήριο αλλά δεν υπάρχει πουθενά στα βιβλία ή τις ταινίες.

Τravers – Ήταν το όνομα ενός θανατοφάγου που απέδρασε από το Αζκαμπάν και ήταν διάσημος για τη βοήθεια που παρείχε στη δολοφονία των McKinnons. 


Οι δέκα μεσαίες οικογένειες

Abbott – Οι Abbotts, όπως και οι Macmillans, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα οικογενειών που ήταν μεν καθαρόαιμοι, αλλά ουδέποτε έκαναν κακό σε κάποιον Muggle. Ανήκαν στον Κοιτώνα  Hufflepuff. Η Hannah Abbott ήταν συμμαθήτρια του Χάρι και ημίαιμη μάγισσα. Η μητέρα της είχε δολοφονηθεί από τον Voldemort, ενώ η ίδια η Hannah πολέμησε γενναία εναντίον του στη Μάχη του Χόγκουαρτς,

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Oct 16, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Χάρι Πότερ : ανάλυση πραγμάτων και χαρακτήρων Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα