|21|Sana aşığım!

4.1K 423 186
                                    

Oy vermeden okuma tadı çıkmaz:P
Ramazan Bayramınız kutlu olsun bu arada..
Önemli,Bad husband Kim Taehyung ile black••Jeon jungkook #2 kitabıma bakarmıısnız?Oy ve yorum yaparsanız sevinirim!

Başlayım!
O ağladığı zaman benimde gözyaşlarım düşüyordu. O da eskiden benim gibi çaresizlik çekiyordu. Şuan ne hissettiğini anlayabiliyordum.

Gözyaşları akmaya devam ederken,"Soruma cevap ver artık dayanacak gücüm kalmadı?"dedi.

Ona yavaşça yaklaştım ve sımsıkı sarıldım ama sadece boynunu omzuma koymuş ağlıyordu sarılmama karşılık vermemişti.

Gözünden düşen damlaları omzumda hissedebiliyordum ve ben onu ilk defa böyle görüyordum.Ama çocuk haklı ben ona fazla zaman ayırmıyorum onun için üzgünüm..

"Yoongi bak bana!"dedim ince çenesini tutarken kızarmış burnu ve gözleri ile çok masumdu yüzünü avuçlarımın arasına koydum ve başparmaklarımla gözyaşlarını sildim.

Ama hala bakmıyordu...!

"Bence bu sorunun cevabını sen biliyorsun?Ama bana inanmayacaksın inandırıcı gelmeyecek biliyorum şimdi kendini topla ve yarın bunu yeniden konuşalım hm..!"dedim.

Hala bakmıyordu haklıydı.

Sımsıkı sarılıp yanaklarını öptüm. Mutfağa götürüp bir su verdim. Konuşmak için ağzını araladı. "Ben artık e..eve gidiyorum "dedi.

O kadar çok ağlamıştı ki sesi hala titriyordu. Özür dilerim Yoongi gerçekten özür dilerim.

Kapıya doğru ilerleyecekken arkasından sarıldım. "Yoongi-ah böyle yapma ne olur gitmene izin vermiyorum" dedim.

Önüme döndürdüm ve onun görüş alanına kendimi soktum." Hem çok yorgun gözüküyorsun burada kal ve gitme sadece burda kal!"dedim.

Yine ona sarıldım yorgun bir sesle,"hıhım"dedi. Ellerinden tutup yukarıya benim odama çıkarttım Taehyung'un odasına girdik ve Taehyung'un yanında ki Jungsanı aldım.

Yoongi'ye uzattım. Yoongi biraz tuhaf karşıladı ama yine de tuttu. Biraz sırıttım.Taehyung'un açıkta olan bacaklarını örttüm ve Jungsan'ın odasına geldik.

Jungsan Yoongi'ye yakışmıştı. "Beşiğine koy"dedim ve Yoongi bırakmaz Jungsan rüyasında "ba..ba"dedi ve Yoongi'nin elini tuttu..

Yoongi tebessüm etti biraz ama hala bana karşı biraz değişikti. Jungsan'ın saçını okşadı ve gece lambasını açıp babyfone'u açtım ve diğer babyfone'u elime aldım.

Kendi odama geldik."Geç uzan yatağıma istersen " dedim ve yorgun bir şekilde 'bana bakmadan' kafa salladı ve koltuğa oturdu. Babamın odasına gidip eşofman takımı getirdim.

Oda'ya girdiğimde Yoongi koltukta kafasını yana yaslamış bir şekilde uyuyordu. "Yoongi!"dedim birden gözlerini açtı."Al giyin!Ben banyo da dişlerimi fırçalayacağım "dedim.

Banyoda ki işlerimi halledip çıkarken Yoongi tamamen üzerini giyinmişti koltuğa doğru gözü kapalı bir şekilde gidecekken yerdeki kıvrılmış halıyla sendeledi ve hemen onu tuttum.

Onu kendi yatağıma doğru mayışık durmuş yüzü ile yatırdım ve üzerini örttüm bende yanına ondan 5 cm uzakta uzandım yatağıma yüzünü inceledim ama biraz daha yaklaştım.

Saçını okşamaya başladım yavaş yavaş oynuyordum yüzünü inceliyordum cıncık gibi yüzü vardı.

Çok karizmatikti ama ne yaşamıştın ki sen?Elimi durdurdum ama bileğimi tuttu ve yine elimi başına koydu.

ODUN |MİN YOONGİ|Where stories live. Discover now