|28|Seni özledim.

2.5K 204 25
                                    

Yeoruebun,Önemli,Bad husband Kim Taehyung ile black••Jeon jungkook #2 kitabıma bakarmıısnız?Oy ve yorum yaparsanız sevinirim!

Yoongi ile vakit geçirmeyi o kadar çok özlemiştim ki gece bir sağa bir sola dönmekten bir hal olmuştum ve gerçekten kalbim artık ona trip atmayı abarttın diyordu.

Çünkü ona sarılmayı onu öpmeyi onun saçı ile oynamayı ve o küçük dişleri ile bana gülmesini çok özlemiştim.

En son yataktan kalktım ve yavaş adımlarla Jungsanın yanına gidip onu kontrol ettim ve sonra ise Yoongi'nin odasına gittim

Gerçekten çok özlemiştim özellikle de onun uyurken ki yüzünü izlemeyi yavaş yavaş kapı kulbunu indirip içeriye emekliye emekliye girdim.

Birden kendi kendine konuştu."Lan fare mi o?"dedi ve hemen beni görmemesi için köşeye geçtim yerdeki terliği alıp hızla köşeye attı ve terlik burnuna gelmişti.

"Ah!" diye bir ses çıkarttım.Yoongi ayağa kalktı ve hemen yanıma geldi."Birileri körüklenmemiş odun diyordu ne oldu kütük hanım tek başınıza körüklenemiyor musunuz?"dedi ve beni yerden kaldırdı.

"Nasıl romantizm bu be burnumu kanatıyordun az kalsın" dedim.

"Ya ben sana kıyamam ki!" dedi."Belli bana fare dedin"dedim ve ikimiz güldük.Birden gözleri parladı ve beni belimden tuttu ve sarıldı. "Seni çok özledim" dedi ve daha çok sıkı sarıldı.

"Bende bende seni çok özledim sevgilim" deidm ve daha çok sıkı sardım bende ve birbirimizden ayrıldıktan sonra burunlarımızı birbirine değdirdi ve nefesini üfleyerek,"seninle kavga etmeyi başkası ile gülmeye değişmem"dedi.

"Seni seviyorum MİN YOONGİ!" deidm hiç sevmezdi önceden böyle konuşmamı soyadımla seslenme Haneul.

Sonra gözlerimin içine baktı ve elleri ile yüzümü okşamaya başladı ve beni duvar ile arasına alıp yavaşça dudağımı baş parmağı ile okşadı ve yavaş yavaş öpmeye başladı.

Ayrıldıktan sonra bana sımsıkı sarıldı."Seni seviyorum."dedi ve sonra uyumaya gittik.Kendisi uyurken sarı saçlarını hep dağıtıyordu ve dudakalrını büzüyordu.

Ona doğru yaklaşıp yanağına öpücük kondurdum ve onu birazcık daha izledikten sonra uyudum.

Taehyung,
Gece uykum yoktu ve bende ayağa kalkıp bir su içmeye başladım ve aşağıdan bir ağlama sesi kim ağlıyordu ki?

Bu ses Jae'nin odasından geliyordu.Kızdan etkileniyordum ama hoşlanmıyorum elimde değil.Üzmekte istemiyordum ve hemen içeriye girdim.

"Anne,anne gitme ne olur seni çok özledim" diyerek ağlıyordu.Hayır olamaz benim en hassas noktam anne.Bende onu görmüyordum ama o onu hiç görmüyor ben yinede bazen görüyorum ama en son 3 yıl önce gördüm.

Jae yatakta ter dökuyordu ve bir yandan da kabus falan görüyordu onun bu haline daha fazla dayanamadım ve onu uyandurmaya başladım. "JaeIn uyan JaeIn" deidm.

Uyanmadı en son yatağa oturudm ve dürterek uyandırdım ve birden kalktı."Anne"dedi etrafına baktı ve ağlamaya başladı.

Hemen ona sarıldım."Tamam geçti Jae burdayım ben senin yanındayım"dedim.

ODUN |MİN YOONGİ|Onde histórias criam vida. Descubra agora