3. Bölüm

32.8K 849 117
                                    


Billie eilish : Lovely

Keyifli okumalar.
Her zaman huzurla yattığım yatak resmen bu gece batıyordu. Neden battığını çok iyi biliyordum. Yan tarafımda o adam varken nasıl batmazdı ki, batardı tabii. Odama da nazar etmiştim hiç esmiyordu yahu! Çok sıcaktı. Üstümde incecik pikeyi ittirip doğruldum yataktan. Bu yazı sevenleri tokatlayıp, alın size yaz , ortalık gavurun şeyi gibi yanıyor demek istiyordum. Allah'ım çok sıcaktı. Yataktan kalkıp banyonun yolunu tuttum. Sabah erkenden işe gidecektim ama hâlâ uyuyamıyordum. Gözüm saate takıldı. Şuna bak resmen iki olmuştu.

Banyoya girip duşakabinin içine girdim. Şortumu daha da kısaltıp bacaklarıma baştan aşağı buz gibi suyu tutmaya başladım. İlk başta bir irkilsemde sonradan alışmıştım. Boynuma, enseme, göğsüme, kollarıma , bacaklarıma her yerime soğuk suyu tutmuştum. Öyle rahatlamıştım ki, suyu çektiğim an vücudum geri ısınıyordu. Küvet de yoktu ki, içini buzlu suyla doldurup içinde yatsam. Bir beş dakikanın ardından suyu kapattım. Yarın zaten işe gitmeden önce duş alacaktım. Şimdilik bu kadar yeter idi. Hava öyle sıcaktı ki, mecbur günaşırı duş alıyordum. Gözüm hafif hafif tüyleri çıkan bacaklarıma takıldı. Yarın da pantolon giyeceğim için şimdi almak ile uğraşamazdım. Epilasyona gitsem de kesin bir sonuç almamıştım. Sadece az bir farkla azaltmıştı o kadar.

Kaygan yerlere dikkat ederek çıktım banyodan. Annem sabah ağzıma tükürecekti. Buraları böyle ıslak bıraktığım için ama yapacak bir şey yoktu ne yapayım canım şimdi yani. Işığı kapatıp serin serin odama ilerledim. Islak ıslak o sıcacık yatağa yatmak büyük zevk verecekti. Camı iyice açıp kendimi yatağa attım. Dört yastık ile yatıyordum. biri uzun babaannemin yaptığı yastıklardandı. Hani şu bir yastıkta kocayın diyorlardı ya hah işte onlardandı. Onu arkama koyuyordum. Birine sarılıyor diğerine de bacağımın arasına koyuyordum. Böyle daha rahat oluyordu. Şimdi iki bacağımın birbirine değmesini hiç sevmiyordum.

Kollarımı yastığıma dolayıp gözlerimi kapattım. Düşüncelerim sisli bir bulut gibi dağılmaya başladığında kendimi tatlı uykunun kollarına bıraktım.

***

" Ahu işe geç kalacaksın hadi kızım. Kahvaltı da hazırladım sana , hadi güzelim kalk." Alarm kurmama gerek yoktu, ya kendim direkt kalkıyor ya da annem gelip beni uyandırıyordu. Uyku o kadar tatlı geliyordu ki, gözlerimi açmadan tebessüm ettim.

" Tamam ben kalkıcam anne sen git." Annem peki diye mırıldanıp çıktı odadan. Biliyordu çünkü asla geri derin uykuya dalmazdım. Şuan sadece miskinlik yapıyordum. Uyandığım gibi direkt yataktan kalkamıyordum. En az beş dakika yatakta oyalanıyordum. Gözlerimin kapalı tutmak da sıkıcı gelince artık açtım gözlerimi. Gözüme ilk çarpan şey havalanan perde oldu. Keşke bugün de işe gitmesem de böyle akşama kadar boş boş yatsam, havadan elime para gelse. Söylesene güzel Allah'ım çok güzel olmaz mıydı? Benim yattığım yerden bana para kazandıracak bir işimin olması lazımdı. Olmuyordu böyle her gün kalk git falan. Nereye kadar yani. Yine beş karış suratla kalktım yataktan. İşe giderken yada okula gitmek için kalkarken kimsenin güldüğünü sanmıyordum. Ben okul zamanında böyleydim.

Yavaş adımlarla banyoya ilerlerken hâlâ gözlerimi ovuyordum. Elimi yüzümü buz gibi su ile yıkayıp saçlarımı yukarıdan topuz yaptım. Kahküllerimi tel toka ile yandan tutturdum. Kestirene kadar kıçımı yırtıyordum kestirdikten sonra böyle işte tel toka ile topluyordum.
Mutfağa girdiğimde annem çay dolduruyordu. İki kişilik beyaz küçük bir masamız vardı mutfağın köşesinde. Genel de ikimizinde işe gittiği vakitlerde burada kahvaltı yapardık. Annem her zaman ki gibi tost yapmıştı öyle şaşalı bir masa değildi.

" Bugün işten kaçta çıkacaksın? Bir yere uğrayacak mısın?" diye sordu annem karşıma otururken. Tostumdan bir parça alıp başımı salladım.

YARALI SEVDA Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin