Kap 5, My secret

19 1 0
                                    

Efter att ha läst den konstiga tidningsartikeln börjar jag rikta mina steg allt närmre mot glasdörrarna. Jag tvekar lite men går in iallafall. "They were always there to hurt me"
(.....)
När jag går in så är det några nya barn där och fyra  nya animatroniks! En kanin,cykling, räv och en annan björn fast den här är brun och inte guldfärgad som dom andra var från första början. Alla barnen som var där skriker öronbedövat av glädje men jag lyckas uppfatta några ord, "vart är Golden Freddy, han är ju min favorit?", Menade dom han som stog på tidningen ? Men om jag skulle beskriva hur det såg ut där inne i den så kallade "pizzerian" så var det massor med teckningarna på dom här animatroniksarna, En teckning var av kaninen och det stog det Bonny, det måste vara hans namn, Räven var Foxy, Cyklingen var Chika, och björnen var Freddy. Okej nu kan jag iallafall deras namn tänkte jag som inte hade någon som helst erfarenhet av animatroniks. Det var en stor svart scen i mitten där alla animatroniksarna stog och sjöng. Det fanns också massa bord med party hattar å talrikare och bredvid var det med massa (minigames).
(.....)
Nej... Inte igen, jag börjar höra bruset nu fast jag ville stanna kvar på den skräckinjagande pizzerian för att få reda på mer! Jag ville inte vakna, jag ville ta reda på mer...var det här verkligen verkligt? Jag tog tag i en bild snabbt i min hand av en ballerina. Jag vaknar!......Jag kollar skräckslaget ner på min hand som fortfarande håller ett fast grepp av ett foto! Det var av den där ballerinan. Så det var alltså typ verkligt, eller jag vet inte. Allt är sååå förvirrande! Jag går in på min dator å gör lite research, (alltså jag googlar upp namnet William Afton). Det visar sig att för ett tag sen (hittar inte datum) så grund gjorde han några av dom första animatroniks! Tex en ballerina vid namn Ballora och Cirkusbaby. Jag hittar ganska mycket information angående Ballora men inte om Cirkusbaby, varför? När jag ska gå och lägga mig så kan jag inte sova, det snurrar hur f*cking mycket frågor som helst! Tex, vad hade hon (Cirkusbaby gjort)? Hur kunde det här vara verkligt? E jag psykisk skadad? Ska jag berätta det här för någon?

Det här får nog vara min hemlighet....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Foxy's nightWhere stories live. Discover now