toekomst; geel

53 13 7
                                    

[TRIGGER WARNINGZELFMOORDHULPLIJN ;NL: 0900-0113BE: 1813]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


[TRIGGER WARNING
ZELFMOORDHULPLIJN ;
NL: 0900-0113
BE: 1813]

TOEKOMST,

Morgen en middag konden niet zonder elkaar bestaan. Zonder morgen zou er nooit een middag volgen en zonder middag zou er nooit een morgen volgen. Ik kon niet zonder jou bestaan, Pm, jij was mijn middag.

Je hebt me laten zien dat de toekomst gewoon een gang met deuren is, elke deur leidend naar de dood, en misschien is er wel een deur die doorgaat en je goede toekomst geeft.

maar ik ben zo moe. Ik ben zo ontzettend moe Pm. Dat het zoeken naar die deur zoveel heeft gekost dat ik niet keer kan.

En het spijt me. Het spijt me dat ik jou voor zo'n lange tijd mijn middag liet zijn zonder door te hebben dat ik niet jouw ochtend kon zijn. Het spijt me dat ik er heilig van overtuigend was dat ik jouw ochtend was, waardoor ik over de echte problemen heen keek. En toen ik het wel zag was het al te laat, je tijd had je al vermorzeld en je zandloper leek bijna op. Misschien had ik dat kunnen stoppen door je nieuw zand te geven. Helaas voor jou, mijn middag, was ik veel te druk bezig met mezelf.

En nu vallen mijn laatste zandkorrels,
maar er is niemand om ze bij te vullen.

wat over tijdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu