•23•

3.4K 138 49
                                    

După toată agitatia,Kevin pleacă în sfârșit dar nu înainte de a ciocnii șampania adusă de domnul Gonzales.

Maria urca în camera ei negustand din șampanie și obosita psihic.Nu voia să mai audă niciun rânjet de-al părinților ei și nici să-i vadă satisfacerea de pe chip a lui Kevin.

Nu voia să mai buna ziua de mâine pentru că era sigură că va urma ceva cumplit.Prietenii lui vor veni iar că să-l felicite, angajații vor felicita și ei pe la colțurile fermei iar mama ei se va uita cu mândrie pentru că a spus "da".

Până la urmă,ce-i plăceau părinților ei la Kevin?Era doar un angajat acolo le care îl considerau drept un fiul deci ce era așa special la el?Măcar de nu ar fii fost un neghiob care sa caute mereu cearta,măcar de nu ar bea și fuma,măcar de nu ar comenta și nu s-ar uită urat de fiecare dată când îi spui ceva,măcar de ar avea și el 1% credinta,dar nu!Nu se potriveau in niciun fel.

Nu știa cum va fii viața cu un om că Kevin,dar oricum...nu avea să fie prea roz.

După ce a stat toată noaptea cu gândul la toate lucrurile rele care ar putea sa i se întâmple,Maria adoarme într-un sfârșit.

Visele ei erau din ce in ce mai tulbure.Visa cum se îndreptă spre altar cu un buchet de trandafiri in mana iar în fața altarului un bărbat era întors cu spatele.El era îmbrăcat în negru dar nu pentru nunta ci mai degrabă pentru o înmormântare.

In fața altarului erau angajații și părinții ei la un metru distanță de băiatul în negru.

Ea se îndreptă încet către altar și părea fericita iar lacrimile ei curgeau fara oprire.

Deodată băiatul în negru se întoarce iar chipul lui i se părea atât de cunoscut.Era Kevin.

Părea totodata sa fie si el fericit dar nu părea o fericire obișnuită.Se putea simții prin imprejurul lui o aură diabolica.

Ajunsă in dreptul lui,Maria îl prinde de mana și se îndreaptă spre altar.

Hanna îi făcea semn negativ din cap și plângea.Toti erau îmbrăcați în negru,numai Maria era în alb.

Mama ei zâmbea,la fel și tatăl ei iar restul lumii plângea.

Deodată,Kevin scoate in cec din buzunarul lui și îl îndreaptă spre mama ei.Aceasta părea să fie și mai fericita decât era deja.

Mulțimea se departe în doua iar din spatele ei apare un sicriu.Maria este împinsă in el de către Kevin iar mama ei trage capacul urmând ca Kevin să pună buchetul de trandafiri pe sicriu.

Maria este trezita din vis de către un fulger.Era transpirata și totodată speriata.Nu știa ce înseamnă visul ei dar avea o mică bănuială ca ceva rau urma să se întâmple.

După o noapte plina de coșmaruri,lumina soarelui se făcu din nou prezenta in camera ei.Se scoala din pat și merge sa deschidă geamul.

De la etajul ei îl putea observa pe Kevin cum își făcea antrenamentul de dimineata.Din păcate,și el a observat-o pe ea.Kevin ii zâmbește și apoi ii trimite un sarut indirect prin aer.Fata cu ochi de căprioară se încruntă și părăsește fareastra lasandu-l pe Kevin să rânjească de unul singur.

După câteva ore,Kevin îi ordonă doamnei Gonzales sa o trimită pe Maria la el cu un ceai.

Zis și făcut!Maria își face apariția împreună cu o tava pe care avea așezat un ceainic și o cana.

"Regele diavolilor" își încrucișează mâinile și se uită la ea nedumerit.Se comporta de parca el nici nu era prin jur.Cum putea sa fie o ființă umană atât de ignoranta?

După ce termina de servit ceaiul,se întoarce spre ieșirea din gradina dar nu face nici doi pași căci este prinsa în brațe de care Kevin.Acesta ii șoptește la ureche.

-De ce mă ignori?

Maria îl calca pe picior ceea ce îl face pe Kevin să-i de-a drumul.

-De ce nu te-as ignora?Ești doar un mincinos.Nici măcar nu m-am culcat cu tine,de ce vrei deodată sa te insori cu mine?

-Astazi o să afli în curând.

Se aproprie iar de ea și o mângâie pe par.

-Daca erai fata cuminte,te invitam sa bem un ceai și să discutăm pe un ton mai calm dar,văd că nu ești prea bine dispusa.Probabil e luna aia in care femeile sunt mai sensibile.

Maria ii i-a mana de pe capul ei și o da jos cu brutalitate.

-Nu mă atinge!

-Dupa nunta,însă te ating unde vreau și cum vreau Maria dar deocamdată mă rezum doar la par.Deocamdata!Ah,să nu uit!Mâine vei proba rochia de mireasa așa că nu fii prea fericită și mai ai putina răbdare!

Și își încheie conversația sarutand-o pe frunte și asezanduse iarăși la măsuța  lui sorbind din ceai și privind cum Maria pleacă nervoasă spre casa ei.

|Needitat|

Hey dragilor,știu că e scurt capitolul și îmi pare rău pentru asta dar îndată ce termin cu afurisitele de teze,teste,ascultari,promit că o să mă străduiesc să scriu mai mult!:)
Am fost plăcut surprinsă să vă văd comentariile pozitive și pline de iubire ❤ și ce m-a mai bucurat,a fost numărul de cititori la capitolul 22❤

Răpită de un mafiot llWhere stories live. Discover now