Bölüm 2(✌️)

7.9K 254 45
                                    


Sabah her zaman olduğu gibi saat 6 da kalkmış ve koşuya çıkmıştı Batur. Her zamanki rutiniydi aslında bu, beş dakika bile geç kalmayı sevmezdi dakik ve kuralcı bir adamdı. Kendisi geç kalmayı sevmediği gibi geç kalınmasını ve verdiği emirlerin yerine getirilmemesinden de hoşlanmazdı aksi takdirde o koca dağları bile devirebilecek bir öfkeyle karşılık verirdi her baş kaldırıya.
Hızlı ve terli bir koşu sonrası saat 7 de evdeydi. Kahvaltı Masada hazır bir şekilde onları bekliyordu fakat daha Bahar ortalıklarda görünmüyordu.
'Sevgili yatağından ayrılıp teşrif edememişler' diye düşündü Batur geç kalınmaya tahammülü olmadığı için sinirleri yavaş yavaş gerilmeye başlamıştı.
Mutfaktan çıkan Bahar adamın sinirden gerilen sırt kaslarıyla karşılaştı önce. Adamın gücünü bir kez daha fark etti Bahar. Bu bile korkmasına yetmişti.

Batur  gelen ayak sesleriyle arkasına dönüp gelenin kim olduğuna baktı, Baharı görünce suratındaki şaşkınlık gerçekten görülmeye değerdi.
ilk önce üzerinde gezdirdi bakışlarını minik bir bedeni vardı kızın, küçük kalkık burnu bile ne kadar dik başlı biri olduğunu gösteriyordu aslında ama bu dik başlılığının Batura işlemeyeceği kesindi çünkü bu duruma tahammül etmez ve elinden o küçük bedene karşı bir kaza çıkabilirdi. Kadın erkek Farketmezdi Batur için. Çünkü ihanet cinsiyet ayrımına yer vermeyen bir şeydi sadakatsiz olan insanlara hiç bir zaman güvenmezdi sahi insanlar Batur için en sadakatsiz varlıklardı onun için Belki de bu yüzdendi insanlara güvensizliği.

Bahar elinde ki krep tabağını kahvaltı masasına bıraktı ilk önce daha sonra da Batur 'a döndü sertleşmiş yüz hatlarını görünce bir korku yayıldı bedenine ne yapmıştı da sinirlendirmişti bu koca adamı.
' Bu evin hizmetini gören bir sürü insan varken sen niye ayak altında dolaşıyorsun küçük?'

Bahar ın dili tutuldu ne demek küçük kendisinin yaşı 20 ye gelmişti ve gerçekten bu koca adam ona küçük diye mi hitap etmişti?
Tamam bedeni biraz minyon olabilirdi fakat karşısındaki adam çok büyük olduğu için küçük duruyordu. Ayağını yere vurdu.
'Ben küçük değilim'
Güldü Batur 'Ah öyle mi küçük? Peki neden minik bedenin bana isyan eden bir çocuk gibi davranışlar gösteriyor?'
işte buna verecek bir cevap bulamamıştı  Bahar. Kalakaldı öylece bir süre sonra toparladı kendini ve masadaki sandalyelerden birine yerleştirdi minik bedenini.
Batur yukarıdaki odasına çıktı ve kısa bir duştan sonra takım elbisesini giyip aşağı da ki kahvaltı masasına indi. Baharı daha kahvaltıya başlamamış bir şekilde onu beklerken görünce kalbinde bir hareketlenme oldu bu koca adamın. Gerçek miydi bu yoksa hasta mı oluyordu? Evet evet kesinlikle grip olacaktı yoksa bu kalp çarpıntısı hiç hayra alamet bir durum değildi.
Yoksa Bahar için miydi bu Kalbinin yerinden çıkacak gibi atması?
Bu imkansızdı 2  yıllık nişanlısına bile bu kadar hızlı çarpmayan kalp nasıl olur da sıradan pasif bir kız için çarpabilirdi ki?

Pasif mi? Gerçekten mi Batur bu mankenlere bile taş çıkartacak fiziğe sahip bir kız için bu sıfatı kullandığı anda  kendinden bile utanabilirdi şu an. Nişanlısı Buse de güzel bir kadındı  esmer teni kıvrımlı vücut hatları ve uzun boyuyla mankenden kalır yanı yoktu onun da fakat ilişkileri tamamen iş çerçevesi boyutundaydı. Düşüncelere dalmış bir şekilde merdivenin başında öylece dikildiğini fark etti kendini toparlayıp aşağı indi ve masaya oturup kahvaltısına başladı.

Sessiz bir kahvaltıdan sonra ayak altında dolaşmamak için Bahar odasına çıktı.
Batur ise holdinge gitmek için çoktan yola koyulmuştu bugün onun için yoğun bir gün olacağı kesindi fakat alışık olduğu için böyle şeyleri dert etmeyeceği de bir gerçekti.

Holdinge gelince son model arabasını park edip heybetli vücudunu arabadan çıkardı ve kendinden emin yeri sarsan adımlarla hızlı bir şekilde şirkete giriş yaptı. Çalışanları sanki bir düzene ayarlanmış mekanizma gibi ezbere çalışıyorlardı. KILIÇ HOLDiNG 'in çalışanları zaten böyle olmalılardı aksi takdirde BATUR KILIÇ' ın tembelliğe ve gereksiz kelimelere karşı bir kalkanı vardı onları savuşturur ve iş hayatlarına tamamen son verebilirdi.
KILIÇ HOLDiNG  Türkiye'nin sayılı en zengin Holdinglerinden biriydi. Bir çok dalda ticaret yapardı ama en önemlisi mücevherat tasarımı ve yapımı konusunda ülkede ki ilk markaydı.

BORÇWhere stories live. Discover now