Minciuni

109 16 2
                                    

V (dinperspectiva lui): 

Abia am reușit să închid ochii noapte trecută. Toată această agitație ne afectează pe toți și nu știu cum aș putea să ajut, și să-l fac pe Jungkook să realizeze că această Danbi nu este pentru el. Îl înțeleg că are încă rețineri, deoarece această scorpie a fost prima lui iubire, dar (Nume) era de 1000 de ori mai bună. Sper doar ca si el să realizeze acest lucru. 

M-am ridicat în capul oaselor și am analizat încăperea, care era încă dominată de întunericul nopții. J-hope, cel cu care îmi împărțeam dormitorul, încă dormea fără nicio problemă, așa că am încercat să mă mișc cât mai ușor posibil. Mi-am luat telefonul care era amplasat pe parchet, legat de încărcătorul care era conectat la priză. 

M-am strecurat afară din cameră, îndreptându-mă spre livingul complexului în care stăteam de vreo două zile. Era un complex alcătuit din mai multe apartamente, în care locuiau ceilalți membrii din staff si managerul trupei, așa că aveam livingul și bucătăria comune, dar la această oră mult prea înaintată, era puțin probabil ca cineva să fie treaz. Așa că am ales să merg în living pentru a urmări ceva la TV. Măcar avea timpul sa treacă mai repede din moment ce nu puteam să dorm. În timp ce mă îndreptam spre destinația mea, am decis să îi trimit repede un mesaj Alexei, pentru a o asigura că eram bine. Eram conștient că și ea dormea, dar cel puțin o să zâmbească atunci când o să se trezească și o să vadă mesajul de la mine, sau cel puțin asta sper eu. 

"M-am trezit mai repede. Cred că am dormit vreo 2 ore toată noaptea. Atmosfera e tot încărcată pe aici. Voi cum sunteți? Ești bine, micuța mea rază de soare?"

Mi-am băgat telefonul în buzunarul pantalonilor largi de pijama, și am zâmbit satisfăcut. Îmi lipsea Alexandra, și speram din tot sufletul că era bine, măcar atât cât îi permiteau împrejurările. Mi-am continuat drumul, până când am reușit să percep o voce feminină care venea din direcția livingului, acolo unde mă îndreptam și eu. Am decis atunci, să mă furișez și să aflu despre ce era vorba așa că mi-am păstrat calmul încercând să mă deplasez cât mai ușor posibil. Când am ajuns în locul în care auzeam cel mai bine, mi-am scos telefonul din buzunar cu intenția de a înregistra dacă se dovedea a fi ceva ce merita să fie păstrat. Se pare că era Danbi care avea o conversație video cu o altă persoană.

- Eomma, cum mai e viața prin state?

Din câte puteam să-mi dau seama, dialogul abia a început, așa că nu am pierdut nimic, ceea ce era destul de bine. Sper doar că o să spună ceva util de care să mă pot folosi. 

- E la fel de cald ca și atunci când ai plecat tu. Dar tu ce ai mai făcut? Ai reușit să-l seduci?

- Nu chiar. Se apare că în intervalul acesta de timp în care am fost eu plecată, a reușit să se îndrăgostească de altă fată. Dar sunt sigură că îl pot face să-mi cadă din nou în plasă. 

Atunci a fost momentul în care am început să înregistrez. Vorbeau de Jungkook și după câte puteam să-mi dau seama Danbi, avea un plan ascuns de care nu știa nimeni. 

- Trebuie să te grăbești Danbi. E momentul să te folosești de el ca să devi faimoasă. Îmaginează-ți cât de multă lumea o să te cunoască încă de dinainte să devi un Idol. Și băiatul e și frumos, așa că acționează cât încă mai ai ocazia. 

- Știu, mami, asta încerc să fac. Oricum o să te anunț dacă se întâmplă ceva mai important. Trebuie să plec și să dorm puțin, orarul este destul de încărcat. 

Am salvat ceea ce tocmai am reușit să capturez, și mi-am ascuns telefonul în pantalonii largi si comfortabili. Nu voiam să îi dau de ințeles că am auzit ceva așa că trebuia să par cât mai natural posibil. 

Am continuat să mă deplasez leneș, căscând din când în când ca să par și mai convingător, și ajuns în living, m-am trântit pe fotoliu pornind televizorul. În momentul următor, fata s-a făcut nevăzută, iar mie prea puțin îmi păsa. Oricum nu aveam chef să stau în compania ei. O persoană ca ea nu merita absolut nimic, dar acum eram fericit, deoarece aveam dovada clară care o v-a demasca. 

Choi Dan Bi, te voi distruge!!!!!

------------------------------------------

O să iau o scurtă pauză, deoarece am cam obosit :)) (am postat in jur de 4 capitole azi).

Oricum, probabil o să posez o continuare mai târziu, din moment ce vreau să termin povestea cât mai repede. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceti pentru mine. Kisses and hugs <3

Jungkook x ReaderWhere stories live. Discover now