Κεφάλαιο 8

2.9K 189 14
                                    

Ο Καμ μπαίνει στο σχολείο και όλοι τον κοιτάνε. Πραγματικά,από την ώρα που μπήκε τον ακολουθούν ποσά βλέμματα. Κορίτσια τον κοιτάνε λες και είναι καμία διασημότητα, πράγμα λίγο ενοχλητικό. Τι κοιτάνε έτσι; Έρχεται προς το μέρος μου μόλις με βρίσκει.

«Έχασες ήδη δύο ώρες» σχολιάζω. Κοιτάνε ακόμα,γιατί;

«Αν πω ότι δεν έβρισκα το σχολείο θα είναι μαλακια δικαιολογία;» αναρωτιέται

«Φοβάμαι πως ναι» λέω γελώντας

«Σου έχω πει ότι είσαι πολύ γλυκιά όταν γελάς;» με ρωτάει κάνοντας ένα βήμα κοντά μου.

«Δεν νομίζω» λέω σηκώνοντας το κεφάλι μου

«Λοιπόν,είσαι πολύ γλυκιά όταν γελάς» μου λέει και χαμογελάω

«Κι εσύ...προσπαθείς» λέω γελώντας

«Είσαι βλάκας» σχολιάζει και με βάζει στην αγκαλιά του,αλλά νιώθω πολλά βλέμματα πάνω μας. Δεν συνηθίζω να στρέφω τα βλέμματα πάνω μου...

«Καμ;» λέω βγαίνοντας από την αγκαλιά του

Με κοιτάει παραξενευμένος. «Τι έγινε,μωρό μου;» με ρωτάει. Με είπε πάλι μωρό του,θα τρελαθώ! Λατρεύω να το ακούω από εκείνον, αν και τα θεωρώ χαζά αυτά...όταν το λέει εκείνος ακούγεται απλά υπέροχο.

«Μήπως να μην δίνουμε τόσα δικαιώματα;» λέω κοιτάζοντας τριγύρω. Εξάλλου,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει θέμα να βλέπουν οι άλλοι ότι είμαστε μαζί. Φαίνεται υπερβολικά κουλ για εμένα.

«Γιατί τι δικαίωμα δώσαμε;» απορεί, «Και να δώσουμε, τι; Είμαστε μαζί και δεν είναι κάποιο μυστικό αυτό» λέει και έχει δίκιο, «Εξάλλου, θέλω να ξέρουν πως είσαι δικιά μου και κάνεις δεν πειράζει ότι είναι δικό μου» λέει και ασυναίσθητα κάνω ένα βήμα προς τα πίσω. Αυτό ακούστηκε άσχημο...

«Αυτό ακούστηκε λες και είμαι κάποια ιδιοκτησία σου ή κάποιο παιχνίδι για εσένα που το θες απλά για τον εαυτό σου» σχολιάζω. Ξέρω πως δεν το εννοούσε έτσι,αλλά έτσι ακούστηκε.

Μπερδεύει τα χέρια του στα μαλλιά του.«Δεν το εννοούσα έτσι» λέει βγάζοντας τα χέρια του από εκεί, «Ξέρεις πως δεν σε βλέπω έτσι. Κοίτα, Έμμα ξέρω ότι δεν είμαι ο πιο γλυκός ή καλός άνθρωπος που θα γνωρίσεις...αλλά αλήθεια σου λέω θέλω να είμαι μαζί σου,όχι γιατί θέλω να παίξω αλλά επειδή σε θέλω. Μην είσαι ανασφαλής,εντάξει;» μου λέει και δεν είναι τόσο εύκολο.

«Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο» παραδέχομαι

«Τι σου φαίνεται περίεργο;» απορεί

Dared [ Υπό διόρθωση ]Where stories live. Discover now