Vele

8.9K 211 5
                                    


- Hé! Ti ismeritek egymást?-karolt át minket Chris.

- Nem, de majd megismerjük.-szólt a félisten és kacsintott egyet vigyorogva.- Mit iszol Hercegnő?-kérdezett játékosan.

- Azt, amit te Hercegem!-mentem bele a játékba.

- Mindjárt jövök vissza a karjaidba.-kacsintott és lassan elengedett.

- Rose! Tetszik? Mondd, hogy igen!-imádkozott előttem Tina.

- Ő az, akiről meséltem kint.-sikítva megöleltük egymást. Mint két részeg picsa... Örömünkben táncolni kezdtünk egymással csábosan, kihívóan. Egyszer csak a derekamon éreztem valaki kezét.

- Nekem is táncolhatnál így.-súgta a fülembe, mire én megfordultam és a kezem a nyakába raktam. Annyira helyes volt ez a pasi. Hátra nyúlt és a kezembe adott egy feles poharat.

- Mi van benne?-kérdeztem.

- Tátra tea.-mosolygott huncutul.

- Jaah, csak tea.-nevettem el magam és könnyebbültem meg, gondoltam annyira részeg vagyok, hogy ezzel akar kijózanítani. Leküldtem és leraktam a poharat az asztalra. Ezután folytattuk a táncot. Én a nyakát fogtam, ő a derekam és a keze elindult lejjebb, a reakcióm magam is meglepve csak egy csábos nézés volt. Felbátorodva markolászta a fenekem és a fülemhez hajolt.

- Baszottul jó segged van!-lehelete csiklandozta a nyakam és egész testem libabőrös lett.

Chris megzavarta a pillanatot és a képembe nyomott még egy teát. Lehúztam. - Nagyon torok kaparósak itt ezek a teák!-gondoltam magamban, de lehet csak a piától érzem így. Hátra nyúltam és letettem a poharat. Visszafordultam és a félisten egyre közelebb hajolt hozzám.

Ajkai már súrolták az enyémet. Vágyat éreztem. Vágyat éreztem, hogy megcsókoljak egy idegen pasit. Nem egy idegen pasit, hanem Őt! Megnyaltam az alsó ajkam, mire ő beleharapott a sajátjába.- Nem, ne a sajátodba! Hanem az enyémbe!-ordítottam magamban. Valaki meglökött, oldalra néztem és láttam, hogy csak Tina az. Éppen Chrissel csók csatázott. Ekkor egy puha, meleg csókot éreztem a vállamon. És még egyet, és még egyet. Ajkai perzselték forró bőröm, a vállamtól a nyakamig csókolt és mikor a fülemhez ért, a mögötte lévő érzékeny pontra is lehelt egy csókot. Egy nyögés tört ki belőlem, magam is meglepve és ez elég volt ahhoz, hogy ne bírjon magával. Fenekem alá nyúlt és ott megemelve felrakott a mögöttünk lévő asztalra. A zenét már nem is hallottam, csak rá koncentráltam. Egyre közelebb volt ajkaimhoz, kezével a nyakam mögé nyúlt és maga felé húzott. Ismét egy nyögés tört fel belőlem, mire a félisten csípője a combjaim közé került, felmordult, majd hirtelen megszüntette az ajkaink közötti távolságot. De csak játszott, ajkait az enyémhez nyomta és fogaival finoman végig karcolt a számon. Megragadtam az arcát és nyelvemet a szájába csúsztattam, ő pedig szorosan átölelte a derekam. Éreztem az illatát, az ízét és azt is, ami keményen nyomódott nekem. Elmélyítve a csókot mozdítottam meg a csípőmet, mire az ujjai szorosabban vájtak a bőrömbe.

- Menjetek szobáraaa!-ordított Tina a fülünkbe. Széles "köszbaszdmeg" vigyort villantottam rá, de csak röhögött és visszatért Chris szájába.

- Igaza van, menjünk!-könnyedén felemelt az asztalról, gyors motyogott valamit a haverjának, megfogta a kezem és húzott maga után.

- Magazsarkúúbannem tudog fudni!-kiabáltam artikulálatlanul, erre visszafordult és felkapott a karjaiba. Hamar megérkeztünk, berúgta az ajtót és letett. Behúzott egy sötét szobába és falnak nyomva nyelve végig futott a nyakamon, én pedig beleremegtem.

- Ennyire kívánsz Hercegnő?-hangja rekedtes volt és izgató. Nyelve végig haladt a fülcimpámon, miközben kezével egyik combom fölemelte és csípőjét közelebb tolta. Szédültem. Az ismeretlen és új érzésektől, de a piától is. Érezhette, hogy valami történik, mert leengedte a combom és a szemembe nézett.

- Jól vagy?-én csak néztem, és néztem hitetlenkedve.

- Milyen szépek vagytok minnnnd a hárrrman.-nevettem el magam és elsötétült mindent. 

Rossz üzlet (+18)Where stories live. Discover now